Alla inlägg den 22 maj 2007

Av Ida Åkebrand - 22 maj 2007 22:19

Sleepingbear

Nu ska jag ta och hoppa i säng. Har just valt mina kläder till morgondagen, ja iallafall vad jag ska ha på mig nertill, upptill får jag fundera i sömnen.Vad det blir får ni se imorgonbitti, nu ska jag iallafall försöka (Obs! Försöka) läsa lite tyska, vilket förmodligen slutar med att jag slänger iväg boken och somnar. Kommer antagligen läsa max tre fraser sedan bli irriterat trött på detta pluggande och somna. Orkar verkligen inte med tyskan just nu, har massa annat som är hundra gånger viktigare än dendär skiten. ;)Måste verkligen åka hem direkt efter skolan imorgon, sätta mig ner i lugn och ro och plugga till SO;n och förhoppningsvis bli klar med svenskauppgiften.Måste få reda på om jag ska göra om teknikprovet också, nä nu skriver jag så mycket om skolan så jag blir tjatig, ni ser, skolan tar verkligen kol på en, den är så himla inträngade i vardagen så att till och med bloggen blir förgiftad av den! Nä, bäst jag går och lägger mig innan jag går till överdrift...


Ida Åkebrand - Jag kan bara inte sluta!

Av Ida Åkebrand - 22 maj 2007 21:05

Kom just hem från Ricky, åkte dit med Jonna efter att vi hade varit på FG. Ska läsa igenom tyskan nu sen ska jag se om jag orkar hitta lite information om Pearl Harbor som jag ska skriva till SO;n.


Bea ringde förut när jag höll på att slinga Jonnas hår (har lagt in några slingor jag med, ljusa då förstås) men iallafall, först hörde jag inte vad hon sa, hon bara grät och skrek något jag inte alls hörde, sedan hörde jag att Nelson hade dött. Han hade blivit påkörd, som tur var så hände det inget med kroppen utan han var hel och fin, det enda va att han hade fått en smäll i bakhuvet så att det blev dödande. Dom körde honom direkt till vetrinären men ca 200 m innan så dog han i Maggans famn :( Tycker så himla synd om henne för han var verkligen speciell för henne, för alla iofs! Men det hade inte spelat någon roll om dom hade hunnit fram eller inte, han hade dött ändå. Så efter att vi hade varit på FG for vi till Forsgrens och dom skulle lägga ner han i en låda och begrava honom på bakgården. När jag såg han blev jag helt förtvivlad och började gråta, en av de enda katterna jag överhuvudtaget kan gosa med (den andra jag kunde de med var Kerstins katt Massi, men han dog också av att bli påkörd) det är nog inte meningen att jag ska tycka om katter, då blir dom bara överkörda.

Lägger upp en bild på hur Nelson såg ut, tyvär så har jag ingen bild på honom så bilden är lånad på någon annan katt.


katt


 Fast Nelson var mindre och mer grå/vit.


Ida Åkebrand - Han var inte bara en katt!

Av Ida Åkebrand - 22 maj 2007 15:13

Kom just hem från skolan, en dag med klagerier i dess like, vi fick nämligen ett helt nytt arbetsområde i no;n som vi ska hinna klart på två lektioner! Är T helt störd eller ? ja, jag tror faktiskt de ! Så jag pratade med Annelie och hon skulle snacka med hon så vi ska gå igenom det vi ska göra. Men ändå, vi har redan hur mycket som helst att göra och jag har bara tills på fredag på mig att bli klar med allting eftersom betygen sätts på onsdag och jag inte är där måndag och tisdag. Katastrof..men jag ska fan i mig till Stockholm, orkar inte bry mig så hårt om skolan längre. Ska bara träna till soprovet och läsa klart Tonåring i Hitlers dödsläger och skriva om det så får det vara nog sen ! För efter att betygen är satt så spelar det ju ingen roll längre. Helt perfekt ;)

 Färgning




 Jonna är här nu, ska lägga in lite ljusa slingor på henne nu så ska vi sedan till FG och träffa gänget där, ska prata och planera det sista inför Stockholm..



Ida Åkebrand - Fly away!



Av Ida Åkebrand - 22 maj 2007 07:26

Idag har varit en stressig morgon, klev upp lite tidigare för att jag inte skulle behöva stressa men ändå så i slutändan blir det stress, ska gå till bussen om exakt 3 minuter så bäst jag skyndar mig. Lånade sofias mobil igår så att jag skulle kunna ringa några samtal sedan när vi skulle byta tillbaka så råkade vi blanda ihop korten så nu har jag hennes och hon har mitt, nackdelen är att eftersom hon trodde att det hon hade var sitt så råkade hon slå tills puk-koden kom, men i själva verket så var det ju mitt kort ! Misslyckat, ooooja! Vet inte vad jag ska säga till far men måste ringa sedan och höra om vi sparat puk-koden.

Lägger upp en bild på dagens outfit;

Kofta, Gina tricot

Top, Gina tricot

Skor, crispin

Halsband + midjeskärp, ärvt av mor.


mig



Ida Åkebrand - en plats i solen


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<<
Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards