Alla inlägg den 1 februari 2008

Av Ida Åkebrand - 1 februari 2008 16:40

Nu är jag hemma igen, jag överlevde intervjun och Gudrun, som jag intervjuade var jättetrevlig åså, så det borde gå att få ihop till ett bra repotage. Får hoppas på det iallafall, annars är det väl inte hela världen, det var ju första gången så det borde bli förlåtet ;) haha.. Åkte iallafall in till skolan med tjugo över tio bussen och hann på svenskan en stund. hade sedan matte och sedan film, fyfan vad snygg jag är som Sture =D jag Louise och Angelica håller på att filma en snubbe som heter Sture (jag) som ska cykla till banken och göra ett ärende. Cykeln är hans käraste ägodel och när han lämnar den olåst utanför banken så kommer det en tjej och snor den. Så han måste ut och leta efter den, osv! haha. Ska lägga upp en bild på mig som sture, ni anar inte hur jävla snygg jag är alltså :D:D haha!

Nä men vad sägs, jag är redigt schnygg va? Jag går verkligen in för mina roller iaf ;) Tkr jag liknar en gubbe. Elvira hade sett när jag stog där med cykeln och snackade med louise och angelica utanför banken, så hade hon tänkt "vafan är detdär för gubbe då?" HAHAHAHA, klockrent!


Sitter och väntar på att någon ska komma hem snart så jag kan åka till Bea. Ska umgås med henne ikväll, var längesen nu. Så det är väl tid för det igen. Haha.. Men ska in på bdb och ladda upp lite bilder :) glöm inte att kika där ;) theendofstory.bilddagboken.se :D


pusspårumpan*

Av Ida Åkebrand - 1 februari 2008 09:22

Godmorgon allihopa! Skönt att för en gångs skull få sova ut en fredag, vaknade av väckarklockan som ringde tjugo över åtta, drog mig ur sängen och började fixa mig i ordning. Nu sitter jag här och ska alldeles strax gå bort till dagiset för att göra mitt repotage. När jag vaknade så snöade det ute, och jag fick ju veta att dom brukar vara ute på förmiddagen, så jag tänkte "NEEEEEEEJ", för pappret blir blött och jävligt om det ska snöa och jag ska stå och skriva ute, men nu har det som tur är slutat att snöa så nu är det inget bekymmer längre.


Har ingen aning om vad jag ska hitta på i helgen, faktiskt.. känns lite segt om jag får säga det själv. men, nånting borde väl komma upp så jag inte bara sitter hemma, jag får hoppas det iallafall. Annars känns det bara som att man slösar bort helgen och det är ju onödigt. Man ska ha kul medans man kan ;D Menmen, nu ska jag gå och ta på mig ytterkläderna och promenera iväg i kylan till daigset.


ha en bra dag alla*

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards