Alla inlägg den 3 februari 2008

Av Ida Åkebrand - 3 februari 2008 18:01

Ååh, idag är det exakt 2 månader kvar, tills vi får se Tokio Hotel. Gosh, tiden går fort. Nyss var det 100 dagar kvar, och nu är det redan bara 60. Dom kommer flyga iväg, hoppas jag iallafall ;) Dom har ju gjort det hittills så vrf skulle dom inte göra det då heller =P Jag längtar ihjäl mig snart tror jag. Ska bli så himla underbart.


Jaja, ska snart iväg och träna iallafall. Blir core klockan sju, istället för medel styrka passet halv åtta. Man kommer hem så himla sent då, så vi bestämde oss för att pröva ett corepass, och jobba extra med magen och balans ;D haha. Ska bli härligt att träna efter denhär helgen. ha bara varit onyttig, ätit tårta efterrätt och godis och massa. usch usch vad onyttigt, men ack så gott! haha. känns som jag har gått upp 10 kilo denhär helgen, illa illa.. Men det går att träna bort som tur är ;) höhh.. Aja, nu ska jag byta om sen ska vi iväg!


puss*

Av Ida Åkebrand - 3 februari 2008 14:46

Mjaa, så har jag nyss kommit hem från backen. Och jävlar vad härligt underlag det var! Helt perfekt var det. Man kunde gasa som fan ner, utan att bekymra sig. Inte nå lössnö som man skulle kunna skära fast i. Dock så lyckade jag göra en rejäl vurpa, ena skidan skar fast nånstans och jag lutade mig lite för mkt bakåt, så jag flög och snön bara spruta runt omkring mig, gled aslångt, för jag hade inte låg fart när jag vurpade heller, det gick snabbt! Men, ingen större skada, så bara upp på benen och fortsätta ;) Vaknade vid elva, och stack till backen direkt då när bea ringde, så va väl där vid halv tolv. Sen nu blev det nått jävla fel på liften, så den stängde för dagen, så antingen fick man åka i lilla backen, eller sticka hem, och intefan orka man åka i lilla xP haha.. Så vi bestämde oss för att åka hem, och såklart så dog både min och Beas telefon, men som tur var så fick vi låna Sannas telefon. Tur det, annars hade vi fått vänta där tills klockan fyra xP


Ska iväg och träna halv åtta med mamma, blir härligt. Och nu ska jag väl, kanske se en film.. eller OTH, haha.. jaja, ska iallafall klicka vidare nu!


god fortsättning *

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards