Alla inlägg under februari 2008

Av Ida Åkebrand - 6 februari 2008 19:24

Jaa, här är dagens vill ha:


Alltså, svart hår, med röda slingor i underhåret.. Jaaaop! mörkröda dårå, i think :)

Ska smsa till Tessan och höra om hon har lust att fixa det, för jag har fan inte råd att gå till en riktig hårstudio ;O höhö, snålida, japp :) Så är det!


Btw, ska fixa designen nån dag fram över också. Och håller på velar som fan om jag ska byta blogg eller inte, då kanske jag tappar läsare, och det är kul när man har en blogg med hur mkt inlägg som helst tkr jag! Så mysigt att läsa andras jättegamla inlägg, och om man gör nya bloggar hela tiden så hinner dom ju aldrig bli riktigt gamla.. Såå, jag kanske ska betala för att få fler bilder. aja, vi ser!


Ha en trevlig kväll.. PUSS*

Av Ida Åkebrand - 6 februari 2008 19:17

Nu har jag lagt ut lite kategorier, men jag har inte orkat lägga in inläggen jag har skrivit hittills i någon kategori, eller, typ 2 st, hade tänkt fixa många fler, men jag orkade inte för det kmr ta en sån jäkla tid! Men jag ska försöka fixa det till helgen kanske, om jag får tid över då!


Nu har jag iallafall nyss kommit hem, följde med Martina hem efter skolan, så var vi där tills vi skulle gå iväg och träna halv sex. Tränade, mamma kom och hämtade oss, skjutsade hem henne och åkte hem. Har duschat också, så nu sitter jag här. Ska bara göra min dagliga koll på allas bloggar/bilddagböcker, sedan ska jag lägga mig och titta på OTH, var så himla spännande igår, sista avsnittet jag såg då, så jag ville kolla på ett till. men visste att om jag gjorde det så skulle jag vart död imorse.. Såå, det blir spännande ;) haha.. Aja, ska slänga upp dagens vill ha, sedan ska jag pysa! ;D

Av Ida Åkebrand - 6 februari 2008 10:38

God morgon mina vänner. Hoppas allt är bra med er, för det är det iallafall med mig! :) Sitter på Datakunskap, och fattar ingenting. Varför ska man ha denhär kursen egentligen? verkligen onödig kan jag säga. Våran lärare kan ingenting, och han bara babblar massa goja som ingen orkar lyssna på, eller om nån ens försöker lyssna, så fattar man inte. helt sjukt. haha, tur iallafall att det bara är en 50 p kurs, så den är bara denhär terminen. Skönt säger jag..


har bara en uppgift kvar, så så fort jag har samlat krafter ska jag börja göra den.. en uppgift där vi får göra dokumentet hur vi vill, så det kommer nog gå fort. men det är ändå så grymt tråkigt. usch usch. Någon som har lust att byta med mig kanske? :)


Och, jag har ett litet klagomål att tillägna bloggaGRATIS, det ska vara GRATIS eller hur? Mmh, men så är det inte, utan om mna ska kunna lägga upp fler än 100 bilder så måste man BETALA, och om man betelar är det INTE gratis. WTF???? jag blir arg, för man vill ju ha kvar bilder från gamla inlägg, som man kan gå in och kika på sedan när man blir äldre, men det går ju inte eftersom att man måste ta bort gamla bilder, och då försvinner dom ju från själva bloggen också. värdelöst. vill inte heller betela 20 jävla spänn för att få nya, men jag tror nästan jag måste göra det, för jag vill inte ta bort fler bilder.. aja, vi ser hur det blir.. kanske blir så att jag byter tillbaka till blogg.se iallafall.. funderade ju på det förut satt.


Prövade btw spela in en video imorse, och jag säger då bara en sak, INTE MIN GREJ! haha, det var hemskt och jag hade ingenting att säga, så vi får klara oss utan så länge.. kanske när jag har blivit äldra och smartare ;) Dessutom så var det som jag trodde, det funkade inte att spela upp på datorn. man hör ljudet men bilden är typ rosa/gröna ränder och det är det enda man ser. menmen, så kan det gå ibland.. Ska läsa lite bloggar nu sen ska jag återgå till arbetet. pray for me,


se ya later*

Av Ida Åkebrand - 5 februari 2008 18:55

Okej, jag ska börja med något nytt! Jag ska börja slänga in "dagens vill ha" lite då och då. Kommer aldrig finnas så mkt grejer så att det räcker till alla dagar, men dom dagar jag hittar nått, så kommer de komma upp ;) Haha, hmm, detdär blev lite konstigt, men jag tror ni fattar.. Man vet aldrig heller, jag kanske kommer på nånting varje dag.. muahaha.. men skitsamma, det märks väl!

Funderar även starkt på att börja videoblogga. Sa ju nått om det innan jul, men det blev aldrig av, så nu kanske jag ska göra ett försök. Får pröva spela in, och se om det känns värt att ens lägga upp. Känns det för obekvämt skiter vi i det! vet inte ens om det funkar att spela upp filmerna på min dator ;S haha, menmen, det märks väl också ;)

Jag kommer alltså också att börja skapa kategorier, så det blir lättare för er att hitta i min blogg! Skriver väl oftast om bara allmänna saker, men ibland så ;)


Dagens vill ha, är iallafall denna skinnjacka från Halens:

Tycker att den är grymt snygg, när den är sådär enkel, och dyr var den inte heller, typ 700 spänn eller nått. Och billigt ÄR bra tycker Ida, eftersom hon är en utfattig student som inte får annat är 1000 kr i månaden. eller, btw så är det bara 800 i månaden nu, eftersom vi lägger undan 200 i månaden så jag inte är pank i sommar, när jag inte får pengar!

Men iallafall, tillbaka till jackan, är ännu osäker på om jag ska beställa den, tror jag ska springa på stan och se om jag hittar någon annan som faller mig i smaken, för jag orkar inte vänta på jackan om jag beställer den, och jag vet inte vilken storlek jag kan behöva på en såndär jacka. Det gäller ju att den sitter snyggt också. Men, hittar jag ingen på stan i vettigt pris blir det nog denna ;)


Nu har jag ingen känsel i mina ben längre, för jag sitter som en korv. Och snart kommer väl detdär jäävulst äckliga i benet när man ha suttit på det förlänge.. yyysch hatar det xP Känns så jävla obehagligt och man vågar inte röra sig..Jaja, nu ska jag lägga mig och se på OTH resten av kvällen! Vi hörs imorgon bitches.


Elr, bara en sak, Ida idag; 

man bara måååste älska byxorna. <3 mums.


puss på er, så hörs vi imorgon*

Av Ida Åkebrand - 5 februari 2008 17:02

Sitter hemma nu, och är hungrig som en varg! Magen bara kurrar och jag behöver mat! Har suttit och gjort en början på mitt repotage till svenskan, och tror att det kommer bli riktigt bra när jag är klar. Fastnade nu där jag var, så det var lika bra att sluta annars kommer jag bara sitta och glo in i skärmen. Därför tänkte jag att jag kan gå in här och skriva av mig lite istället för att inte göra något alls!


Det är ju fet Tisdagen idag, och det måste man fira, som traditionerna, med att äta en semla ;) Jag Martina och Emelie gick in på Charm påväg tillbaka från lunchen, och köpte oss varsin. Så hade vi matten, och på rasten mellan matte och svenskan så tröck vi i oss våra semlor. Riktigt gott faktiskt, längesen man åt en sådan nu.

 

Ja, mer då? vet faktiskt inte vad jag har att berätta för er. Ska gå in till köket nu iallafall, och kika om inte maten är klar snart, är så djuriskt hungrig!


Vi hörs sen! PUSS*

Av Ida Åkebrand - 5 februari 2008 13:45

Sitter på svenskan nu, och ska skriva mitt repotage. Hade grymt bra ideer på hur jag skulle skriva det förra veckan, men nu står det bara stilla i mitt huvud. Har ingen aning om vad jag ska skriva längre. Men, det kommer väl så småningom. hade bara tänkt sitta här och softa denna lektion, för jag är verkligen inte sugen på skolan nu. Ska försöka skriva på repotaget när jag kommer hem istället.. hur bra det nu kommer att gå. men jag ska iallafall försöka. Sedan måste jag börja fixa med redosvisningen till boken också.. ack och ve, vad less jag blir. men sånt är livet..


Ska pysa in och läsa några bloggar, som jag dagligen följer och beundrar.


pusspusss*

Av Ida Åkebrand - 5 februari 2008 07:41

Idag har jag varit snabb och aktiv, så jag hinner till och med gå in och blogga litegrann. En förbättring av mig själv. Vaknade mitt i en dröm, och den innehöll en orm som kröp, och hoppade upp på stolar, så det hjälpte inte att man försökte stå på en pall eller något, utan den kunde hoppa upp där också. Och så satans rädd jag var.. när jag vaknade vågade jag knappt sätta ner fötterna på golvet. usch och fy för ormar.. Jaja, ska gå till bussen om typ 10 min för ännu en skoldag. En lång jävel utan medieämnen, och vi går ändå tills kvart över fyra. förjävligt, men så är det!


Humöret hade iallafall inte ändrats från igår, så nu sitter jag här i klädalnernativ nr 2, alltså baggyjeansen och den svarta t-shirten ;) Och, så äter jag faktiskt på en väldigt uppfriskande halstablett. Undrar bara hur kallt det kmr bli i munnen när jag går ut, smart av mig. haha, jaja, nu ska jag slänga på mig ytterkläderna och gå ner till g & c vägen fr att möta Sussie, så vi inte missar bussen! Har datakunskap nu direkt på morgonen, så ni kan förvänta er ett inlägg eller två ;P haha!


ha en superdag, kram*

Av Ida Åkebrand - 4 februari 2008 21:30

Är det några fler än jag som är less på all denna skit på bdb? Jag håller på bli galen! Man kan inte göra ett skit där inne längre, så fort man ska kolla på någons bdb, så kommer denhär jävla bilden upp:


seriöst, fixar dom det inte snart vet jag inte vad jag tar mig till! Inte nog med att det ska bli såhär så fort man ska kolla på nån, utan det ska vara segt som saatan också. Nej usch, skaffa bättre servrar vettja!


Hur som helst, så har jag nyss klivit ur duschen.. eller okej, jag ha försökt kolla på någras bdb, men eftersom det vägrade, så sket jag i det och bestämde mig för att gå hit och klaga lite! Det blir ni som får stå ut med skiten. stackarna! Men, vill ni inte läsa, så läs inte :D wohoo.. men såklart så vill jag att ni ska fortsätta läsa, man blir glad av läsare ;) Haha, men vart var jag? Jo, har ju alltså varit och tränat, och sitter och funderar på vad morgondagens outfit blir?


Antingen svarta jeans, nitskärpet (AS ALWAYS <33), gul t-shirt, ett halsband & mössa, eller så blir det de nya "tajta" baggyjeansen, nitskärpet, svart t-shirt och uppsatt hår, med pufflugg ;) haha! Ska tänka vidare på detdära tills imorgon, så ser vi vad jag bestämmer mig för. Det beror helt på humöret ;) just nu lutar det åt alnernativ nr 2, men man vet aldirg med mig eller hur ;)


Nu ska jag iallafall sluta ta upp eran tid, och göra fika och se resten av OTH som jag började på innan jag stack och tränade, sen blir det sova för hela slanten. har lovat att jag inte ska somna för sent ikväll, för då kommer jag inte orka kliva upp imorgon, var D-Ö-D imorse kan jag lova. Aja, ha det bra alla!


Puss & godnatt*

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards