Alla inlägg under februari 2008

Av Ida Åkebrand - 4 februari 2008 17:20

jaha, så var det en ny vecka igen. Orkar inte med skolan längre, helt ärligt. Gick åt helvette på matteprovet idag också! Meen, vi fick tilbaks multimedia provet och jag hade 37/37 rätt, så det var inte illa ;D Haha. Multimedia som jag inte ens tkr är särskilt kul! men det är lätt när man inte ska göra sin egen hemsida iallafall.

Har varit med mamma och pappa på polisstationen nu idag, för atrt fixa mitt pass. Det är ju inte så sörskilt länge kvar tills vi åker nu, med tanke på att vi planerade det långt innan jul, och nu är det bara lite mer än två månader kvar! Ska bli så grymt jävla skönt och komma iväg till värmen för en vecka, och jag ska sola som en galning! För jag ska vara brownie när jag kommer hem, det är en sak som är säker iallafall ;) höhh..

Just nu så funderar jag på att se OTH, eftersom jag inte har så mkt annat för mig. Är hungrig som en varg, så jag väntar på maten, och sedan klockan åtta ska jag och mor min fara och träna! Härligt härligt.

Mja, jag har ingte mer att säga.. har inget vettigt på huvet som ni kan få läsa heller, nån såndär smart text som jag själv har skrivit, så dethär får duga ;)


Maybe, vi hörs sen. Om inte, så hörs vi imorgon. Kysss*

Av Ida Åkebrand - 3 februari 2008 18:01

Ååh, idag är det exakt 2 månader kvar, tills vi får se Tokio Hotel. Gosh, tiden går fort. Nyss var det 100 dagar kvar, och nu är det redan bara 60. Dom kommer flyga iväg, hoppas jag iallafall ;) Dom har ju gjort det hittills så vrf skulle dom inte göra det då heller =P Jag längtar ihjäl mig snart tror jag. Ska bli så himla underbart.


Jaja, ska snart iväg och träna iallafall. Blir core klockan sju, istället för medel styrka passet halv åtta. Man kommer hem så himla sent då, så vi bestämde oss för att pröva ett corepass, och jobba extra med magen och balans ;D haha. Ska bli härligt att träna efter denhär helgen. ha bara varit onyttig, ätit tårta efterrätt och godis och massa. usch usch vad onyttigt, men ack så gott! haha. känns som jag har gått upp 10 kilo denhär helgen, illa illa.. Men det går att träna bort som tur är ;) höhh.. Aja, nu ska jag byta om sen ska vi iväg!


puss*

Av Ida Åkebrand - 3 februari 2008 14:46

Mjaa, så har jag nyss kommit hem från backen. Och jävlar vad härligt underlag det var! Helt perfekt var det. Man kunde gasa som fan ner, utan att bekymra sig. Inte nå lössnö som man skulle kunna skära fast i. Dock så lyckade jag göra en rejäl vurpa, ena skidan skar fast nånstans och jag lutade mig lite för mkt bakåt, så jag flög och snön bara spruta runt omkring mig, gled aslångt, för jag hade inte låg fart när jag vurpade heller, det gick snabbt! Men, ingen större skada, så bara upp på benen och fortsätta ;) Vaknade vid elva, och stack till backen direkt då när bea ringde, så va väl där vid halv tolv. Sen nu blev det nått jävla fel på liften, så den stängde för dagen, så antingen fick man åka i lilla backen, eller sticka hem, och intefan orka man åka i lilla xP haha.. Så vi bestämde oss för att åka hem, och såklart så dog både min och Beas telefon, men som tur var så fick vi låna Sannas telefon. Tur det, annars hade vi fått vänta där tills klockan fyra xP


Ska iväg och träna halv åtta med mamma, blir härligt. Och nu ska jag väl, kanske se en film.. eller OTH, haha.. jaja, ska iallafall klicka vidare nu!


god fortsättning *

Av Ida Åkebrand - 2 februari 2008 23:24

Internet är sjukt segt för mig, och jag blir insane på segt internet. usch och fy.. är redigt less på det mesta nu, och jag önskar bara att jag kunde somna, och vakna en dag där allt har en mening, där allt actually makes a sense. men, man får inte alltid som man vill. faktiskt, så får man för det mesta inte som man vill, och denhär kvällen har bara varit massa depp och alldeles för mkt tänkande. jaja, vad spelar det för roll egentligen, ingen alls. Jag vill bara komma bort härifrån en stund, och det får jag ju snart göra så det spelar ingen roll. Önskar bara att folk kunde visa lite mer sympati, men det är också något som jag vill, och eftersom jag vill det, kommer det ju aldrig hända. Men jag ska inte sitta här och deppa. Jag ska vara den positiva, sjuka, roliga och spralliga Ida, som jag är, och, jag ska även blunda för allt som är dåligt, som bara Ida kan. Och, jag ska ta tag i mitt liv, och verkligen börja visa vad jag tycker om folk, för det är dags nu. Folk ska inte få känna sig bortglömda. Ingen borde få göra det. Så därför bestämmer jag mig här och nu, för att visa för dom jag verkligen älskar, en gång för alla, hur mkt dom betyder. Kan dom inte ge tillbaks nått till mig, så kan dom inte det och det finns inte så mkt att göra, jag vet iallafall att jag älskar dom, och det kommer jag alltid att göra. men ibland så räcker inte det.

Jaja, jag ska fortsätta kolla på OTH, för när jag kollar på det, så slipper jag tänka på mitt eget liv för en stund. och det är det enda jag vill just nu, får jag chansen att inte behöva tänka så mkt, så tar jag den. för jag tänker alldeles för mkt.


inte puss.. bara god natt*

Av Ida Åkebrand - 2 februari 2008 17:56

Har typ nyss kommit hem. Åkte till Bea igår när mamma och pappa kom hem, så var vi där ett tag, käkade åså, sedan kom Niklas. Vi gick upp till Johan och var där resten av kvällen. Jobbigt att gå dit vare iallafall, dessa jävla backar, och halt var det! haha. Menmen, vi kom ju fram iallafall, och satt och snackade, kollade på film, sedan typ elva gick jag och Bea hem igen. Glömde mina lovikavantar där, suck! Jag glömmer alltid nått när jag är hos nån.. menmen, jag vet ju iaf vart dom är så Bea skulle skaffa tillbaks dom åt mig xP haha. Mjaa, men vid halv tolv var vi hemma iaf, fikade och sedan kollade vi på tvn med Mikaela en stund.. Gick upp och la oss och sov sött.. Vaknade imorse runt elva, gick ner, åt frulle, sjöng singstar med Tommie, och sen ha vi typ bara legat och degat framför tvn.. och nu kom jag hem för pappa fyller år idag så vi ska käka middag.. vad som händer senare ikväll har jag ingen aning om! Har lust för att sticka ut och göra nå tok, men de känns omöjligt. Blir väl att sitta hemma och glo i väggen ;O haha. men så är det, bara att leva med det ;D

Nu ska jag iallafall klicka vidare.


ha en trevlig kväll*

Av Ida Åkebrand - 1 februari 2008 16:40

Nu är jag hemma igen, jag överlevde intervjun och Gudrun, som jag intervjuade var jättetrevlig åså, så det borde gå att få ihop till ett bra repotage. Får hoppas på det iallafall, annars är det väl inte hela världen, det var ju första gången så det borde bli förlåtet ;) haha.. Åkte iallafall in till skolan med tjugo över tio bussen och hann på svenskan en stund. hade sedan matte och sedan film, fyfan vad snygg jag är som Sture =D jag Louise och Angelica håller på att filma en snubbe som heter Sture (jag) som ska cykla till banken och göra ett ärende. Cykeln är hans käraste ägodel och när han lämnar den olåst utanför banken så kommer det en tjej och snor den. Så han måste ut och leta efter den, osv! haha. Ska lägga upp en bild på mig som sture, ni anar inte hur jävla snygg jag är alltså :D:D haha!

Nä men vad sägs, jag är redigt schnygg va? Jag går verkligen in för mina roller iaf ;) Tkr jag liknar en gubbe. Elvira hade sett när jag stog där med cykeln och snackade med louise och angelica utanför banken, så hade hon tänkt "vafan är detdär för gubbe då?" HAHAHAHA, klockrent!


Sitter och väntar på att någon ska komma hem snart så jag kan åka till Bea. Ska umgås med henne ikväll, var längesen nu. Så det är väl tid för det igen. Haha.. Men ska in på bdb och ladda upp lite bilder :) glöm inte att kika där ;) theendofstory.bilddagboken.se :D


pusspårumpan*

Av Ida Åkebrand - 1 februari 2008 09:22

Godmorgon allihopa! Skönt att för en gångs skull få sova ut en fredag, vaknade av väckarklockan som ringde tjugo över åtta, drog mig ur sängen och började fixa mig i ordning. Nu sitter jag här och ska alldeles strax gå bort till dagiset för att göra mitt repotage. När jag vaknade så snöade det ute, och jag fick ju veta att dom brukar vara ute på förmiddagen, så jag tänkte "NEEEEEEEJ", för pappret blir blött och jävligt om det ska snöa och jag ska stå och skriva ute, men nu har det som tur är slutat att snöa så nu är det inget bekymmer längre.


Har ingen aning om vad jag ska hitta på i helgen, faktiskt.. känns lite segt om jag får säga det själv. men, nånting borde väl komma upp så jag inte bara sitter hemma, jag får hoppas det iallafall. Annars känns det bara som att man slösar bort helgen och det är ju onödigt. Man ska ha kul medans man kan ;D Menmen, nu ska jag gå och ta på mig ytterkläderna och promenera iväg i kylan till daigset.


ha en bra dag alla*

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards