Alla inlägg under maj 2007

Av Ida Åkebrand - 30 maj 2007 20:38

Kom nyss hem från scoutstugan, de va avslutning idag, typ fikade :D haha, åsså tävlade vi mot föräldrarna, vi vann förstås (a) De va livlina eldning och surrning, trefoten blev ju fin xP haha what ever.

Orkar inte ta kort på allt jag har köpt så jag lägger upp de sedan nån dag när jag orkar =P haha.

Aja, ska hoppa in i duschen nu iallafall.

 See yaa


Ida Åkebrand - yeah, i'm alive


Av Ida Åkebrand - 30 maj 2007 14:52

outfit

Dagens;

Enfärgade linnen, gina tricot

kofta, ?Byxor, JC

skor (är inte med på bilden men ialf) din sko

halsband, Åhlens

stor rosett i håret, ärvt av mamma

Av Ida Åkebrand - 30 maj 2007 14:14

Nu är jag hemma igen, har varit underbart i Stockholm! Ska ta och berätta alla roligheter för er.


Måndag;

När vi kom fram så gick vi direkt och åt på donken, efter det så begav vi oss till båten Rygefjord, vi fick våra rum och kollade oss omkring där, bytte om och fixade håret efter tågresan (a) HAHA! Rummen var hur små som helst verkligen, helt sjukt, men iallafall efter vi hade gjort oss hemma på båten så gick vi in till gamla stan och vandrade omkring där tills klockan var ungefär fyra, så gick vi till tvhuset, vi skulle nämligen ha studiebesök på svt xP

så väl där var det nått krångel men tillslut fick vi komma in och vi fick veta massa onödigt om svt och se omkring i lokaler åsånt, väldgti drygt kan jag lova, hels eftersom att efter det skulle vi så fort som möjligt ta oss till grönan, halv sju så va vi på plats på grönan och nu började det roliga, man blev som ett litet barn på julafton! Jag skuttade runt där med Jonna och vi hade inte tid för att ta en paus, vi åkte frittfall och uppskjutet säkert 5 gånger var, askul!

Klockan tio stängde dom på grönan och vi åkte till båten för att sova.

När vi kom dit så bäddade vi våra sängar och sånt, Jonna gick och sov hos Jenita Carro och Albin och jag och Linda låg kvar i vårat rum.

På natten så var det verkligen kaos, det var hur kallt som helst och det sprang folk i korridorerna på båten och det var ett jävla liv, utanför så hade vi ensåndär planka som man kan gå upp på, den va alldeles utanför vårat fönster, och alla som gick förbi båten på natten sprang upp på den och hoppade på den så de gick fan inte att sova, sen var det ju så jävla kallt så man frös ihjäl, och täckena va hur tunna som helst, men jag lyckades tillslut somna iallafall..


Tidsag;

Vi började med frukost halv nio, och då skulle allting vara packat och klart också så att vi bara kunde hömta väskorna sen när vi ätit, så vi hade ställt telefon på alarm klockan sju, och när vi baknade var det ju så jävla kallt så ingen av oss hade lust att kliva ur sängen, men vi fick masa oss ur och börja fixa iordning, sen åt vi frukost och efter det så hämtade alla sina packningar och vi åkte till t-centralen och låste in resväskorna där. Sen efter det så var det fri shopping i stan, köpte skor på din sko då. Sen skulle vi äta lunch och åka till tekniska museet och se på cino4, det var sådär faktiskt :)

Efter det så var det dags för shopping igen, denhär gången köpte jag ett par byxor på JC och en klänning på SALT. Sen blev det  cosmonova. Det var ju hur häftigt som helst, verkligen skitcoolt! Och sen vare middagsdags, efter det så hade vi ytterligare en timme på oss att shoppa, men klockan var ju sju så allting stängde, förutom åhlens city dom hade öppet, så jag köpte ett guldhalsband där.

Sen var det dags att samlas och åka hem med tåget som gick halv nio, så skulle vi vara hemma runt tolv, kom in till stan kanske 10 över 12 och kom hem vid halv ett, så när jag gick in i rummet sp spg jag att jag hade fått min nya säng, hur skön som helst, wihoo, gick och la mig på en gång..


Har kommit hem från skolan för ett tag sen , vaknade tio och tog tjuog över elva bussen till skolan, gick upp på slöjden och gjorde klart min vöska sen hade jag no förhör och slutade direkt efter det, skön dag har det varit iallafall ;D

Ska lägga mig och kolla på oc hade jag tänkt nu, men ska först lägga upp en bild på dagens outfit och kläderna jag köpte i sthlm! Sen har jag fått mina kläder från halens också så jag lägger upp bilder på dom också =)


Ida Åkebrand - rest in your heart!

Av Ida Åkebrand - 28 maj 2007 08:06

Yes, mamma väckte mig kvart över 7 idag, tyckte att det var lika bra att kliva upp på en gång så jag är säker att jag har tid på mig, hade ju inte orkat packat klart igårkväll.

Nu är jag snart klar med allting, håller på ladda betterierna till kameran och i-poden och telefon annars tror jag att jag har stoppat ner allting, får hoppas det iallafall annars får jag vara utan det!

Jag har fått 1250 kr av mamma som jag får shoppa för, TACK (a)

Nä nu vet jag inte vad jag ska skriva, ha det så bra så hörs vi på onsdaaag =D

TJING!


Ida Åkebrand - Relaax!


Av Ida Åkebrand - 27 maj 2007 22:39

Nu är det inte långt kvar tills det bär av till sthlm, inte ens 12 timmar (;

Ska gå och borsta tänderna och fixa hyn nu, ska se klart The Mexican sen ska jag sova så att jag orkar upp imorgon. Har packat kläderna och sånt nu, så lägger jag ner sminket och allt sånt imorn när jag har använt det :)

men jag skriver väl imorn innan jag åker..


Ida Åkebrand - beepbeep


Av Ida Åkebrand - 27 maj 2007 17:01

Här är bilderna från igår (;


Dom!

Alla inne i sin grej xP

Korv =D

Korv =D

hugo!

haha söthugo =D

haha sussi hittade en hylla åt ketchupen =D

Högtalare!

Haha våran musikanläggning xP

jonna och ricky

Ricky och jonna försöker nått? =P haha!

Jag och hugo

Haha ibland får man vara ful (a) Hugo är däremot hur söt somhelst :D

Jag!

jag sitter med telefon i högsta hugg, ovanligt ? xD

....

Fin utsikt där vi satt ^^,

Jag ricky!

HAHAHAHA SNYGGVE! Ramlade även ner från stenen efter jag tagit kortet!

Jag sussi!

haha men YES =D

Sussi jag!

HAHA fråga inte vad vi gör, vi fick lite överskottsenergi och de va bra musik (a) =D haha ;)


Sådärja, det får duga ;)


Ida Åkebrand - ta't lungt (;


Av Ida Åkebrand - 27 maj 2007 16:46

När vi kom till Jonna så åkte vi driekt in till Vi och skulle köpa mat, först skulle vi laga tacos, men ingen orkade så då köpte vi korv och bestämde oss för att gå ner till klipporna och grilla. Himla mysigt var det! Lägger in bilder i nästa inlägg, men tro inte att dom är snygga =D hahaha.

Lillhugo var ju med också, Jonnas storebrors hund, hur söt som helst, det är lite roligt när man är på stan med han, alla går och kollar på han typ, ni kmr förstå då ni ser han (; haha.

Nog om det, vid tolv tiden så gav vi upp då blev det kallt att sitta där så vi gick upp och skulle se film, men icket det skulle inte funka nejnej, så jonna gick och sov å jag ricky och sussi satt å spela chikago (; Vann första omgången då , yeah ! =D Haha.

Sen så va jag och sussi vaken och ricky och jonna låg typ i sängen å va död (vi sov ute i husvagnen ;P) så vi satt och flumma, så halv fyra så skulle vi gå ne och titta på soluppgången, men vi va lite sena den hade redan gått upp lite mindre än halva, men det var jättefint iallafall, vi satt där till klockan va över fem, bara satt där och prata ur oss massa skit =D haha.


och SUSSI ska följa med mig till Luleå =D fan så jävla roligt vi ska ha där fyyyfan =D=D Wohoo, så nu blir det luleå för min del också wihoo :)


Nä, nu ska jag pysa, lägger in bilderna om en stund (;


Ida Åkebrand - hit the ground!

Av Ida Åkebrand - 26 maj 2007 15:13

April Sixth

Har fortfarande inte tagit mig iväg, Ricky skulle fara och hämta Sussi sen skulle dom komma förbi hos mig så skulle vi fara, så jag får sitta här och vänta tills dom kmr (;


Och jaa, April Sixth är helt underbart bra, wohoo =D


Ida Åkebrand - Release me

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<<
Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards