Alla inlägg under maj 2007

Av Ida Åkebrand - 25 maj 2007 14:11

Nu är kag hemma igen. Jag är ganska konstig, för under en viss period så är jag aldrig hemma, då är jag alltid hos någon eller i stallet eller vad som helst, sen efter ett tag så blir det att jag är hemma hela tiden istället, fast det är ganska skönt, man behöver ha det lite varierande oftast.


Har inte gjort särskilt mycket idag, på bilden satt jag bara och glodde sen på engelskan lämnade jag bara in böckerna, och på slöjden gjorde jag min väska, är inte klar med den än men jag skulle kika in på onsdag och göra färdigt den! Bäst jag blir klar med den då så hon ser hur duktig jag är (a) Haha. Så himla skönt nu när man är färdig med ALLT =D förutom bilden, men den ska jag sätta mig och göra nu och det går ju på ett kick!


Ikväll så ska jag se på pirates of the caribbean 3 på bion med Lollo, Hanna, Charlotte, Sandra och nåra till tror jag , vet inte vilka de va men det blir nog bra iallafall. Ska höra med bror om han vill hämta mig när den är slut, men då lär väl han ska ligga och sova, den är ju nästan 3 timmar så den slutar inte förns vid tolv så jaa. Menmen, Hanna skulle nog få skjuts hem också men jag vet inte om de va fullt i hennes bil så annars får jag väl åka nattbussen alldeles själv =O Nä, men nån hämtar mig säkert ;)

Ska göra bilden nu sen ska jag se oc..


Ida Åkebrand - Let the spirit fly!

Av Ida Åkebrand - 25 maj 2007 08:53

Sitter i datasalen på skolan just nu, var meningen att jag skulle jobba med mitt reklam arbete men dom har ju inte photoshop på domhär datorerna så det gick inge bra. Så nu måste jag sitta hemma och klippa ihop ett kollage och göra det lite snyggt, men det går ganska snabbt att fixa om man bara sitter för sig själv och tar det lungt. Måste se till att jag blir klar med det innan jag åker till stockholm, måste maila till Patrik så att han kan få de för jag vill gärna inte få IG i bild och tappa massa poäng!

Har ingen aning om vad jag ska hitta på här, får sitta och glo på alla som jobbar, har inget annat jag inte är klar med heller så jag vettefan.

Tekniken orkar jag inte byr mig om eftersom att han inte har skickat ut nån IG varning så då orkar jag inte bry mig om det ;) Det får bli som de blir, IG kan jag ju inte få iallafall!

Nä, nu vet jag inte vade jag ska skriva mer.. uppdaterar sen idag..


Ida Åkebrand - Chick

Av Ida Åkebrand - 25 maj 2007 07:22

Oh, äntligen är det fredag, som jag har väntat på så himla länge. Denhär veckan har varit så himla dryg, men de kan nog ha varit för att jag inte ha gjort mycket alls denna vecka, bara suttit hemma och det är inte likt mig nu förtiden.

När mamma väckte mig var jag piggare än vanligt, så jag klev upp direkt och började göra mig iordning, men fika, det hann jag inte med idag så nu kommer jag väl gå hungrig resten av dagen för skolans mat är inte så särskilt mättande!

Men det är sånt man får stå ut med här i livet, jag lever och mår bra ändå =D

Här kommer todaays wear;

 Top, kapp ahl

skor, crispin

halsband, ?

midjebälte, av mamma



Ida Åkebrand - Niiice



Av Ida Åkebrand - 24 maj 2007 22:06

Nu ska jag ta och hoppa i sängen, eller först ska jag se klart på oc avsnittet jag börjat sett men sen blir det sängdags.

Är inte sådär jättetrött men om jag inte sover kommer jag aldrig orka upp imorgon. Så därför tänker jag avsluta denna dags bloggande, så härs vi imorgon bitti, lägger upp dagens klädval (som lär bli den nya klänningen mamma köpte idag)..


Ida Åkebrand - A taste of you

Av Ida Åkebrand - 24 maj 2007 20:14

Åh, dethär har varit en tråkig kväll, har inte gjort någonting alls än suttit här och tråkat ihjäl. Ska nog lägga mig och kolla på lite oc, va ett tag sen jag gjorde de.

Inget springande blev det heller, vädret har ju varit så konstigt och vill inte riskera att springa i regnet, då kommer jag bara bli förkyld och det orkar jag inte med!

Men nu ser jag ju att det är hur fint väder som helst ute, men nu är klockan för mycket och jag har varit så seg idag.

Var meningen att jag skulle till s-stugan och träffa gänget men det blev aldrig heller av, tränade på teknikprovet och satt här istället. Får hoppas på en trevligare kväll imorgon, vad jag ska göra då har jag ingen aning om men nånting hittas väl alltid på !

Nä, nu ska jag tvätta håret sen ska jag glo oc !


oc


Ida Åkebrand - Got damn !

Av Ida Åkebrand - 24 maj 2007 19:01


OOOOOOOH MY! Dom BÄSTA banden ska spela där den 1 juli, måste bara dit! Men det var ju så jäkla dyrt jag ska ju göra så mycket annat så jag kommer inte ha råd, 570 kr för en biljettjävel! Det skulle iofs lätt vara värt det men sen måste man ju ta sig dit också, och jag ska ha råd med allt annat också.

Åh fandå, ingen som vill sponsra mig med lite pengar? (a)

My chemical romance, BILLY TALENT, Avril lavinge, mando diao, sunrise avenue, neverstore & chemical vocation är några som ska dit. fattar ni hur sjukt bra det är eller ? Men det får bli min dröm bara :(


Ida Åkebrand - villditvillditvilldit!!!

Av Ida Åkebrand - 24 maj 2007 18:49

fått av mami


Nu när mamma kom hem så hade hon med sig en påse från Kapp Ahl, och hon tog upp en jättesöt top/klänning och sa att den var till mig. Mycket snällt tycker jag.Den va billig, kostade bara 179:- så hon köpte den, direkt när hon såg den hade hon tänkt på mig. Och ovanligt att dom har fina kläder på Kapp Ahl, det är inte ofta säger jag då. Brukar iofs inte vara där inna så ofta men det är ju för att jag tkr dom bruka ha tantiga kläder där.


Ida Åkebrand - Ibland har man tur ;)

Av Ida Åkebrand - 24 maj 2007 14:58

Kom hem från skolan för ett tag sedan, var meningen att jag skulle ta bussen till Alnön och följa med Jonna till stallet och rida på Pelle (hum, få inga felande tankar nu, han är en HÄST! ;P ) , men hade fått ett sms från P så ska till scoutstugan och träffa gänget istället! Bea ska nog också dit så då kan jag ju umgås med henne :)


Gjorde soprov och mattenationella idag, på so;n fick jag 66 av 56, otroligt va? :D Men man kunde skriva en egen text och då fick jag 10 poäng på den så då blev det så ;) Matten vet jag inte hur det gick, men jag tror att det gick ganska bra faktiskt, hoppas jag på iallafall.


Åh, jag blir så himla irriterad, nu fick jag veta att jag skulle göra teknikprovet ändå imorn och då ska jag göra det på bildtimmen, och det går ju inte för jag måste göra bilden för imorn blir första gången vi ska vara i datasalen och vi måste ju vara där! Jag blir knäpp på lärarna att dom inte kan planera bättre :@ Menmen, får ta itu med det imorn, lika bra att jag tränar på tekniken nu så att jag är förberedd ifall jag måste göra det..


Ida Åkebrand - Jävla krångel!

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<<
Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards