Alla inlägg den 6 augusti 2008

Av Ida Åkebrand - 6 augusti 2008 16:49

hahaha, just det. måste lägga upp denna fina video som petter laddat upp på youtube. i beskrivningen står det såhär "Tuppfäktning mellan Njurundas Stolthet i vita boxers och Alnös Hunk i nått väldigt litet och tajt. Muppig bildkvalite." frånlägret på vässarö (y) haha!


Av Ida Åkebrand - 6 augusti 2008 16:37

hello, sitter och blir ompysslad av Jonna. Trevligt värre. nä, men hon plattar håret på mig åtminstonde, vilket jag aldrig brukar göra själv! Tycker det är så onödigt, för det blir ändå bara lockigt på en gång efteråt, så jag blir så less. haha men ja, jag antar att fler av er därute har samma problem, och inte ska vi klaga! Vi är födda som vi är och det ska vi vara nöjda med! INGEN ÄR SOM DU ;)

Mjaa visst så äre ju. Igår var jag ju som sagt och köpte en ny telefon, är helnöjd med den! :D Sen städade jag upp lite i rummet, behövdes!! Sen fixade jag med datorerna så nu har jag en ny. Men det visade sig att den var sämre än den förra, eller asså, den är ju mkt snabbare åså, men den har ingen tvkabel så jag kan kika på film genom datorn till tvn, sen funkar inte ljudet riktigt som de ska, och det är massa program jag inte har här åså. men pappa ska fixa de, han ska göra nå hopkok av domhär två datorerna och fixa nånting bra! Jag litar på honom så det blir säkert jättebra tillslut! allting är väl bättre än den jag hade. Om den installeras om och städas upp lite blir den säkert bra tillslut den med. Haha, men ja. det får tiden avgöra vad pappa har tid med!

På kvällen igår drog jag till Kranken. Va där en stund, kom några folk som drack lite, men jag pallade inte så jag drog hem ganska tidigt. Vid elva tiden nån gång gav jag upp! Haha, åkte på statiol och köpte choklad, kikade på sex and the city och somnade! Vaknade idag vid elva nån gång av att Jonna smsade mig! Klev upp, fikade, klippte gräset, fixade mig, åt hamburgare och sen kom jonna. och ja, vi har inte gjort särskilt mkt alls. Degat mest, men det kan vara nice det med :D höhö. Men mja, nu har jag inte så mkt mer att tillägga, see ya!
<3

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards