Alla inlägg den 16 juni 2007

Av Ida Åkebrand - 16 juni 2007 21:14

 Billy Talent!


Åh, johanna skickade några bilder på billy talent från hultsfred, åh gud vad jag är avis på henne, skulle fan grina om jag hade stått där och kollat serri!


Kom nyss hem från ricky, först va vi i marmen och softade omkring ;P haha.


gaah, jag brukar inte haka upp mig på sånt här, men det är annat när det händer om och om igen varenda jävla gång. MAN BLIR LESS FATTA?

nej, ni verkar fan inte förstå det, men lär er, det är inte roligt, sånt kan ni hålla på med hur mkt som helst när ni är ensamma, men när vi är 5 st ska ni fan ge fan i att hålla på sådär som ni gör, man blir fett less och irriterad på det!


Ida Åkebrand - DO YOU UNDERSTAND ME?

Av Ida Åkebrand - 16 juni 2007 11:48

Kom nyss hem från stallet, gud så jobbigt det vara att cykla, det märks verkligen att jag är van att köra moppe alltså ;P

Gud så duktig Pelle va, han kom trea och allt, fast det va inte Jenny som red utan det va sofia (: tihi.

Och Conny vägrade på ett hinder så dom fick fyra fel, vet inte vart dom hamnade för vi åkte ju hem och dom hade kvar omhoppningen, men den var det ju ganska löång tid kvar på så vi orkade inte stanna kvar, menmen hoppas det gick bra för dom iallafall.

Haha Pella vägrade att gå ur transporten när han skulle ut, vilken fjant, men efter ett tag så kom han äntligen ut :D

Så nu ska vi till marmen till ricky, jag jonna linda och sussie :)

tihi. Blir att köra moppe dit, pappa har fixat min moppe nu satt nu kan jag köra igen, annars skulle jag åka med sussie dit bort, men jaja, måste gå och hjälpa mamma nu och packa upp mat!


Och det är hur fint väder som helst ute alltås, helt perfekt =D 


Ida Åkebrand - sommarrrrrrrrr=D

Av Ida Åkebrand - 16 juni 2007 07:55

Wohoo, känns otroligt bra att vara vaken såhär tidigt, jag kommer hinna med så himla mycket under dagen, och det är strålande sol, inte ett moln

på himlen och det var redan 13 grader varmt ute, kan de bli bättre? =D

Har nyss suttit och fikat, kräm och en macka, mums!

Och jag behöver inte cykla dit, jag och mamma kom igår fram till att hon skulle skjutsa dit mig så att jag inte behövde cykla på morron, och så skulle jag cykla hem istället, men nu känner jag att jag lika gärna hade kunnat hoppat upp på cykeln och cyklat iväg. Och mamma har klivit upp nu så jaja.


Pappa var uppe förut, han undrade vad sjutton jag gjorde uppe så tidigt, han hade ju varit på fest på jobbet och kommit hem ganska sent så han hade ingen aning =P

Så stog han där nyvaken och lite halv bakis kan jag ana, och sa att han skulle fixa moppen idag, wohoo (;

Och sen så blir det inte Alnön med Eva och Angelica :( Har inga lösa pengar till bussen, och jag vet ju inte hur länge det håller på borta på stallet.

Så det blir att vara här och sola, kanske vara med Jonna, eller om hon inte skulle till Marmen med Ricky så.. Aja what ever, updaterar senare!


 blomma






















Ida Åkebrand - Let the sunshine in

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards