Alla inlägg den 30 juli 2007

Av Ida Åkebrand - 30 juli 2007 18:41

Så bär det av till alnön nudå.. jonnas mor och far är påväg till sthlm så det blir lungt och skönt där ute ;P haha närå men vuxna kan vara sjukt jobbiga, de vet ju alla elr hur? ;)

Haha jaja, blir väl nått mysigt typ kolla på film basta å spela poker eller nått sånt trevligt :) Ska hur som helst bli sjukt kul att umgås med alla igen, har fan inte varit med varandra på över två fucking veckor!! GALET OJA!


jaja bäst jag skyndar mig.. alla väntar.. eller ja.. sussi ialf =D hahahah!

Hare gött alla!


Ida Åkebrand - I'll break away!

Av Ida Åkebrand - 30 juli 2007 15:24

Yesss. har fått tag på Jonna.. och hemma var hon tjohooo =D Eller ja, hemma och hemma.. hon var hos Ricky så jag ska väl pysa dit senare.. just nu så va dom då på hans jobb och fixade några grejer, ingen aning om vad faktiskt, hon sa det förut när jag snackade med henne första gången, men det har jag förträngt vid dethär laget xP

Skitsamma, hon skulle iallafall ringa när dom kom tillbaka till ricky igen, så då sticker jag väl dit (:


Har legat och kollat på Aquamarine, ganska bra film faktiskt, (i brist på annat att göra iallafall.) Och mamma har hittat fjärde Harry Potter boken, så det blir massa läsa för mig nu.. när vi var uppe på vinden hittade vi en Nora Roberts bok som jag också ska läsa.. när jag har tid och ork.. myyyys! :)

Jaja, nu ska jag gå och göra nått nyttigt(?) .. eeh jaa.. de kan diskuteras, men nått annat än att hänga här iallafall ;>


Ida Åkebrand - I'm always on your side!

Av Ida Åkebrand - 30 juli 2007 12:19

så vaknar man till ännu en dag.. ännu en dag med blod svett och tårar.. nä okej, riktigt så är det ju inte, men jag tycker om att överdriva saker :)

När jag precis hade vaknat, känner jag att "Yes, jag är frisk, inge täppt alls i näsan och när jag sväljer gör det inte ont alls i halsen", men det vände ju snabbt.. Nu kliar det som.. ursäkta mig men det är det enda man kan beskriva det på.. som SATAN!

Jag bara hostar och hostar.. till ingen nytta för det slutar ju inte att klia för det inte.. nejnej det bara är där och stör och gör mig förbannad!


Skrev ett sms till Jonna förut.. hon borde vara hemma nu, men icket så svarar man på mina sms inte.. onej! SHITHEAD!

Okej, jag ska inte ta ut agrisiviteten(?) i förväg, hon kan ju faktiskt ligga och sova, (ja de skulle ju vara ovanligt... NOT). Nä, så tror jag det är, så MÅSTE de vara :) Så då var det löst också.. perfekt.

Ska ringa till henne sen när jag har ätit frukost, moahaha hoppas jag väcker henne (a)

Måste fan färga håret.. hmm hon kanske kan göra det.. hoppas ;) Fast först så måste jag ju då köpa färg, men de går ju snabbt (;

Aja, nu var det breakfast time ;P

skriver sen..


Ida Åkebrand - When i lose myself i think of you

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards