Alla inlägg under juli 2007

Av Ida Åkebrand - 27 juli 2007 14:57

Halv

Du Ida, du är halv! x)


NU SKA JAG LÄGGA MIG och titta på 100 girls hade jag tänkt, har precis laddat hem den ;D Och jag har nyss ätit korv och makaroner som jag gjorde helt själv! ;) Gott vare kan jag lova er =D

Och jag gör ett nytt försök på att ladda hem the simpsons movie, så nu hoppas jag verkligen det är rätt och att det är en film inte massa annat skit som de va förut xP Jaja, jag får väl se hur det går sen när den är klar.


Duschat idag har jag också gjort, skönt som tusan, men jag fryser!!Gah cpförkylning!Jaja, bara jag blir frisk till luleå så är jag nöjd, och jag har ju några dagar på mig att hinna bli frisk, så om jag har tur så är jag frisk ialf :) 


Ida Åkebrand - Kill the pain!

Av Ida Åkebrand - 27 juli 2007 12:00

hahaha

 Du Ida, håret står rätt upp! x)


NÄ NU BLIR JAG FAN GALEN, min förkylning vill aldrig försvinna, den var som värst när jag var i skåne, sen nu när jag kommit hem så har den blivit bättre, men nu idag vaknar jag med att huvet håller på sprängas och jag är hur tätt i näsan som helst och jag har fullt med slem i halsen.

Usch verkligen inte trevligt!

Jag MÅSTE bli frisk till Luleå, annars dör jag ju!

FANFANFAN! Det som var påväg att bli bra, nu har det bara gått och blivit sämre igen, det kliar som satan i halsen så jag håller på hosta ihjäl mig!

Måste bli en innedag idag och bara ligga under mitt varma täcke och dricka varm oboy och kolla på film.

Jag kan fan inte göra nått idag alltså. Egentligen borde jag inte göra nått på hela helgen, men imorn så har jag lovat sussie att jag ska vara med henne för vi måste planera luleåresan!

Men hon kan säkert komma hit så jag inte måste bege mig ut =P

Nog för att ingen har dött av friskluft, men vafan =P


Aja, nu ska jag ladda hem några nya filmer, vill påpeka att the simpson movie som jag laddade hem inte ens va en filmjävel, fan vad sur jag blev! Gaah, så nu måste jag ladda hem den igen ;)


Ida Åkebrand - down in the past

Av Ida Åkebrand - 26 juli 2007 15:55

haha just ja, kom på att jag är med i tidningen idag, dagbladet under njurunda/matfors. här är artikeln

http://dagbladet.se/artikel.php?id=357395&avdelning_1=131&avdelning_2=

men där är inte bilden med.

haha det är från när vi kom hem från skåne, då tog dom en bild av alla i njurunda scoutkår och så la dom in den bilden till artikeln. Nicenice ;P

Iofs ser man ut som en båtflykting men wtf xP haha!


Ida Åkebrand - lalala



Av Ida Åkebrand - 26 juli 2007 15:46

JAA, IDAG SÅ VAKNADE JAG RIKTIGT TIDIGT för att vara Ida Åkebrand.

Halv tio var klockan när jag vaknade, och kände att jag inte skulle kunna somna om. Gjorde ändå ett försök att somna, men det gick inte, så vid tio klev jag upp och satt mig och kollade på eva och adam.

Vid elva skriver Nathalie, och frågar om jag var vaken, så jag började göra mig iordning inför stan.

Linea var med också, så vi åkte med 10 över 12 bussen in till stan och nu kom vi precis hem.

Jag köpte ett par flipflop på dna, en ring på ur och penn, hårspray och nagelgrejs på kicks, chiken nuggets på donken, muums, och hårsnoddar och hårspännen på glitter, just ja, sen köpte jag en ram till mitt plektrum å de också.

Gjorde av med 500 spänn, och egentligen skulle jag bara köpa ramen och en bok, som jag då inte hittade.

Men jag får åka till birsta med mamma nån dag i helgen för jag ska ha boken till bussresan när den nu blir :)


Nu ska jag gå över till Nathalie och se vad vi ska hitta på för nått.

Det är sjukt varmt ute, lite åsk-känsla i luften faktiskt, men de hoppas vi väl att vi slipper ändå :)

jaja, ha en bra dag!


Ida Åkebrand - Tokio Hotel-Monsoon

Av Ida Åkebrand - 25 juli 2007 18:19

HAR LADDAT HEM FLERA FILMER idag, typ Harry potter och fenixordern, linas kvällsbok, the simpsons movie, sorority boys och v för vendetta ;P så nu har jag laddat upp lagret med några nys filmer, myyys!


Ska tillbaka till bea igen nu hade jag tänkt, lär väl inte vara där allt för länge är så himla slut så blir nog en tidig kväll ikväll.

Fast oftast när jag säger så så går det ändå inte, jag sitter ändå uppe hela nätterna, men skitsamma :D


Jag och natta ska ha en favorit i repris, haha nä men vi ska vara uppe hela natten imorn, som vi gjorde förra året innan luleå, åsså dagen efter så åkte vi till huddik med hennes föräldrar för att inte somna i soffan xP haha.

Det var kuulkulkul! =D Så då är det planerat inför morrondagen, lär vara med henne på dan också.

Men jag måste in till stan nånting också, kanske åker in till helgen. Hmm, aja få se hure blir! :)


Längtar som sjutton till Luleå ialf, =D=D Måste snacka nått med sussie när vi ska åka upp =P Känns som bra att veta det så man inte får panik sen xP

gaah, kmr ju få träffa oskar där också, nananana de få inte duuuu :D

haha nä, de ska bli sjukt kul att träffa han ^^,


jaja, nu ska jag ta super-ulla och köra hem till bea. Hare gött :)


Ida Åkebrand - Crazy

Av Ida Åkebrand - 25 juli 2007 12:26

IGÅR SÅ RINGDE BEA OCH VÄCKTE mig kvart i elva, så jag klev upp och började göra mig iordning.

Vid ett tiden var jag klar och körde bort till henne, va där och muppade, haha närå, men lucas kom efter ett tag sen så var Mikaela med oss också.

Sen gick vi in på dagiset med Tommie och Johan, för dom ville leka jaga med oss, och de gjorde vi, haha nice =P

Sen typ gick vi in, spelade tecken, daamn lucas och mikaela vann, grr!

Jag och bea suger på de x( haha.

Halv nio typ stack lucas hem för han skulle träna, och jag och bea va kvar hos henne till halv tio ungefär, då åkte vi hem till mig åsså ha vi sovit här, såg på rosa the movie ;P yeeah!

Så nu ligger hon och sover och jag sitter här, ska väcka henne nu tror jag, så vi kan fika för jag svälter!!


Ida Åkebrand - Be nice

Av Ida Åkebrand - 24 juli 2007 10:55

JAADU, BÖRJADE JU DÅ MED ATT MAN ÅKTE med tåget dit, ett gammalt tåg och vi fick sitta i sämsta klassen så sätena var grymt obekväma, man kunde inte sova för man satt så sjukt obekvämt, men iallafall, efter 14 timmar så var vi äntligen framme i skåne, vi tog allas packning och åkte buss en bit från tåget till lägerplatsen, sen när vi kom fram på platsen där vi skulle bo, så hann vi bara lägga ner ryggsäckarna så kom världens jävla skur, helt sjukt mkt det regnade, hann få upp regnjackan och allas grejor la vi under en pressening. Regnet varade kanske 5 minuterm (värt?!) och mina byxor blet helt dyngsura, det gick att vrida ur dom! Och skorna blev såklart också jätteblöta.

Men när regnet var över så gick vi över till Alnö (dom bodde bredvid oss) och fick hamburgare!

Sedan slog vi upp tälten och sånt.


Kmr inte orka skriva i detalj vad vi gjorde varje dag (kmr inte ihåg det heller för den delen) men vad man kunde göra där var typ,

spa klättervägg isklättervägg hinderbana hoppa byngyjump cafén man kunde göra tröjtryck, göra pärldjur, sy, virka, kolla på band, spela volleyboll, fotboll, badminton, tennis, det fanns en hoppborg, sumobrottning, enhjulingar, jongleringsbollar, sen om man gick till typ västra torget kunde man göra glaspärlor, smide, det fanns en jiingishop där man kunde köpa typ allt möjligt, kåsor, flipflop, tröjor, shorts, jaa massor, sen fanns det typ en glassaffär där man kunde köpa kulglass, det fanns en josbar där det fanns huuuur mkt juicer som helst, man kunde få typ smoothies och massor, gööödan, sen så var det massa band som va där och spelade, bla svensk pop och snook! :D


Men varje dag måndag till fredag, så skulle hela kåren gå på olika temadagar och göra olika saker, men första dagen så hade vi inte gjort någon lunch, så vi sket i att gå på temat den dagen, sen på tisdagen så var temat "upplevelsefärd", det var typ nån evil eye som hade tagit bort sinnen på folk, och det enda stället där han inte hade kommit åt var där på lägret, så nu var det våran uppgift att rädda världen typ, asdåligt xP Man skulle gå på 5 stationer men vi pallade bara gå på 3 st, sen gick vi tillbaka!

På onsdagen, så skulle vi gå på världsförbättrarbyn, men den sket vi i och åkte in till kristianstad istället, kerstin och ida gick till kerstins kusin emmy, men vi andra seniorer och ledare gick till badhuset och duschade å bastade :)

Sen efter det gick vi och åt pizza, sjukt gott! Och efter de så gick vi på nå ställe och drack öl å cider å massa (: fast jag drack cola iofs men det va ju inte så konstigt. Hade kunnat köpt cider men jag vågade inte chansa ;P

Men ialf, på torsdagen hade vi.. hmm respekt, då skulle vi typ spela nått spel och göra nått annat tjoffs, typ gissa yrket, då la man upp kort på olika personer, så hade man fått kort där det stog olika arbeten, så skulle man placera och diskutera vem man trodde jobbade som vad osv. Det var faktiskt riktigt roligt! :)

Sen på fredagen så hade vi möt världen, tror jag?! hmm, aja skitsamma, då fick vi först dansa åsånt, sen kolla på olika bröllop, svenska och typ ett buddistiskt, (eeh stavning?!xP) och sen efter det så fick vi lunch så skulle vi komma tillbaka, men jag ida kerstin och micke skulle gå och köa till en "nattvandring" typ, meen det var redan fullt så den fick vi inte göra, suuurt! :(

Men vi sket ialf i resten med så vi gick och duschade sen la vi oss i solen och solade! :)

Det var jättebra väder hela veckan så jag har fått lite färg på mig faktiskt ;D

Två nätter så åskade det sjuuuukt mkt, och det blixtrade så att hela tältet lyste upp, åsså regnade de såklart då, men på morgonen när man vaknade var det finväder igen, som tur var ! :D

en elr två mornar regnade det lite men då gick det över efter nån timme bara, så vi hade sjukt tur med vädret :D

Sen sista dagenm lördagen alltså, så packade vi ihop alla grejer och plockade ner tälten och la all packning i ett och samma tält, så gick vi iväg och gjorde flaggor och sånt, till paraden vi skulle gå senare ner till stora scenen. När vi hade gjort flaggorna och de, så gick vi tillbaka till lägret och åt middag, efter det gick vi med våra flaggor till paraden, sen vandrade allihopa ner tills tora scenen där avslutningen skulle vara.

Sjukt lyckade avslutning till skillnad från dom andra stora mötena hade varit, vi hade haft tre möten innan, och dom var helt värdelösa att jag inte ens orkar snacka om dom!

Men ialf, på avslutningen så var det en trollkarl, vet inte vad han heter, som va konfrancier, så spelade melody club, timo räsinen, sebastian carlsson och petter. Hur bra som helst, eller nja, melody club och timo ialf, dom andra var ju sisådär, men de gick ju att lyssna på och jag och kerstin var galna och stog och hoppade runt och blåste i partytutor! =D

åsså va ju kungen där förstås, han är ju värsta scouten ;) höhö.

Sen när avslutningen var slut på stora scenen så var det efterfest på rosen ( rosen var ett samlingsställe för alla seniorer, där får bara seniorer och ledare gå in och det var där det mesta man kunde göra fanns) moahahha, :D

men ialf, The jingiz va där och spelade (typ hela lägrets husband) dom hade en låt själv, jiingiillåten som typ hela lägret lärde sig för dom spelade den hela tiden på jiingii radion, jaa till och med en EGEN radiokanal hade dom, men ialf, dom spelade massa covers och sånt, men när klockan var runt helv två två så pallade vi inte vara kvar så vi gick tillbaka till lägret och skulle sova där, dom hade satt upp ett vindskydd som dom flesta låg i, sen låg det några under bar himmel, (GALNINGAR med tanke på att de va sgat att det skulle regna xP) sen så sov petter andreas dennis jag kerstin och ida i tältet där all packning var, så vi fick nog bäst sovplats! Sov sjukt bra den natten ialf, nog för att jag bara sov typ 4 timmar för klockan sex var det väckning.

Vi klev upp och packade de sista som mann hade sovit i under natten, vi rev ner tältet och vindskyddet, sen gick vi till bussarna som tog oss till tåget.

Där väntade vi ett tag sen kom tåget, och det var sjukt irriterande, för dom hade sagt att dom som åkte tredje (och sämsta) klass dit, skulle få bättre tillbaka, men inte var det så inte, utan alla satt i samma vagnar, så  vi fick sitta i den sämsta vagnen hem också! Men då va man för trött för att bry sig, ialf dom första timmarna, ida och kerstin låg på golvet och jag och micke delade på en "soffa", men kunde ialf sova ca 4 timmar där, så de va ju skönt, men sen va man vaken hela resan. Sammanlagt 14 timmar och 20 min på tåget, och 17 stopp på vägen!

Haha, jaja. kul var det där nere ialf, och jag deckade så fort jag kom hem. la min och sov typ halv tolv, elr tolv kanske klockan var, skitsamma, sen sov jag till ett dagen efter, natta ringde och väckte mig, hade inte hon ringt hade jag helt klart sovit längre, för man är så jäkla sliten!

Man har sovit typ 6 timmar varje natt åsså har man hela tiden varit ute och gått hur mkt som helst, vi hade så långt det gick till rosen, så de va typ 2 km dit, och man gick ju dit några gånger om dagen så man gick minst en mil om dan!

Så de va inte så konstigt ändå att jag slocknade så snabbt!

menmen, igår var jag med nathalie, vi kollade på the devil wears prada, körde in till stan körde hem, kollade på janne långben the movie.. typ =P Så nu ringde bea och väckte mig kvart i elva så jag ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning sen ska jag till henne! :)


men men, jag tror inte många orkar läsa allt, men det gör inget, jag skriver mest upp det för att ni ska ha nån susning om hur skoj det var, och för att jag själv inte ska glömma de ;P haha!


Ida Åkebrand - KÖÖÖÖÖNG! =D

Av Ida Åkebrand - 23 juli 2007 20:16

Nu är jag hemma igen och mitt bloggande kmr starta inom kort :)

Är med Nathalie nu så jag har inte tid att skriva om veckan, men jag skriver inatt eller imorn, får se när jag orkar. Slänger även upp bilder då också som ni kan kika på om ni har lust (;

Har ialf varit en kanon vecka med massor av roligheter!


Hare så bra så länge så hörs vi snart (:


Ida Åkebrand - hem ljuva hem

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards