Alla inlägg under juni 2007

Av Ida Åkebrand - 11 juni 2007 23:02

Sitter med nathalie hemma i mitt fina rum, har sett på 10 orsaker att hata dig =P

Igår så var jag ute på alnön med jonna sussi ricky och ab, låg på tranviken heeela dagen, eller ja, jag kom ju inte till alnön förns typ klockan va två ungefär men iallafall =D Iskallt i vattnet, så vi höll oss på torra land och kastade frisbee.

Så åkte alla hem, men jag stannade kvar och sov hos Jonnis (: Vi såg på saw 3, uscg vad den är äcklig, alltså inte läskig, bara äcklig, typ krossa foten å greje, uschusch!

Sen bestämde vi oss för att vaklna tidigt idag, men ni som känner Jonna vet ju hur hon är på morron, sur som ett jävla as och bara snäser åt en, så jag lät henne sova, vid tolvtiden väckte jag henne, men hennes kommentar blev "FAN JAG FÅR ALDRIG SOVA NÄR JAG HAR LOV, ALDRIG!" så, de va lika bra att låta hon sova, jag hade däremot skittråkigt och låg och rullade på tummarna, smsade med Nathalie och Sofia en stund, sen gick jag och sminkade mig och bytte om och satt mig i soffan och väntade på att sömntutan skulle vakna. Vid ett nån gång vaknmade hon äntligen men inget hände. Vi va bara inne hela dagen och jag åkte hem vid femtiden. Kom hem, käkade satt ute på studsmattan med Natta, låg och kollade när Daniel och Emma spelade badminton x)

Sen tog vi oss en sväng på ica och köpte godis sen hamnade vi här och tjocka oss :)

Så så har väl mina två dagar sett ut, och min första dag på lovet är snart över! Hoppas fortsättningen blir bättre ;) Nog för att det inte har varit dåligt idag, det har de inte, men jag har varut lite rastlös bara!

Aja, ska vara lite social med Natta nu, så vi hörs imorgon!


Ida Åkebrand - SOMMARLOV(E)

Av Ida Åkebrand - 10 juni 2007 00:10

Baby don't hurt me, don't hurt me no more =D

Haha yeeij fick ett litet sånganfall.

Blir sängdags redan, känner att i need some sleep, mkt att hämta från igår och idag, har liksom varit seg hela dagen!

Menmen, skriver imorgon bitti :)


Ida Åkebrand - det var en gång en liten fågel som hette roger =D

Av Ida Åkebrand - 9 juni 2007 22:33

Sitter just nu och kollar på film with my family.

Har varit hos bea hela dagen/kvällen, niice. Så åkte jag hem och drog till statiol och köpte chips och en sportlunch, så ha vi käkat tårta, min tårta (a) eftersom att jag ha gått ur nian, thx :)

Så gick jag blommor och en trisslott, vann fan 50 spänn =D haha daniel vann inget alls, ovanligt? xP

Så ska jag få en dvd av mamma och pappa också, så fick jag tusen spänn av mormor och morfar, dankeee (;

Nä, nu tror jag att filmen har börjat igen!

See ya bitches!


Ida Åkebrand - Bee there for me!

Av Ida Åkebrand - 9 juni 2007 10:36

Började med att jag gick över till Nathalie, väl där var det fullt upp med matlagandet så jag satt igång jag med.

Efter en stund så gick Laila och Rune över till mig, så då va vi ensamma i huset, vi spelade musik satt och åt och hade det mysigt.

Vid kvart i sju så gick vi iväg till bussen för vi hade bestämt att den bussen nog var bäst för den andra skulle vara så himla full. ;P

Så va vi där inne och strosade omkring, visste inte riktigt vad vi skulle göra, så mötte vi fia steff tessan och alla dom, så vi gick upp nånstans för nån trappa, så var det lite mer folk där. Där va vi väl ett tag sen gick vi ner igen.

Sen så mötte vi Alle och Sabben och massa folk, dom satt nere vid ån och tog det lungt, så åkte vi hem med kvart över ett bussen. Var fett trött och less då, och nu har jag ont i fötterna som bara den, omg!

Aja, smällar man får ta.


Ida Åkebrand - I'm the champion!

Av Ida Åkebrand - 9 juni 2007 02:00

kom hem nyss, har varit i stan med massa folk. Kom hem senare än tänkt, förlåt mamma och pappa att jag kom hem så sent, det var inte meningen, men eftersom att alla andra skulle stanna så ville jag med vara kvar, och vi åkte ju med sabben och alle hem och krille och fille va där och massa folk, så det var coolt.

Glad att ni og det så bram pappa fick ju till och med prata med alle och höra att läget var lungt liksom! Menmen, ska gå och sva nu iallafall. Men skriver sen ! :)


Ida Åkebrand - hide the sunlight in your eyes!

Av Ida Åkebrand - 8 juni 2007 12:33

Sommaaarlov!

 Hade denna gula klänning plus mina skor från crispin idag, och stor brun rosett i håret. (:


SOMMARLOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV!!! Så fett jävla skönt asså, ska verkligen njuta. Det känns inte ens som att det är lov, det har gått så jäkla fort dethär året så det är helt sjukt! Men skönt att det är över är det verkligen.

Hum, var tvungen att fälla en tår när jag sa hejdå till Lollo :O Kmr sakna henne så himla mycket, verkligen!


Först så samlades alla i matsalen ( alla nior) så fikade vi och rektorn hade nått tal, vi sjöng och sånt, sen var det stipendiumutdelning, Rickypicky fick ett för idrott, grattis vännen =D

Sen hade vi arbeslaget en egen stipendium utdelning uppe i bengts sal, typ bara stipendium för årets pratigaste och årets rastlösa och sånna, haha kul var det. Jonna fick för rastlösa, och linda för pratigaste xP haha mobbat (;

Sen träffades vi i handledargrupperna och fick betygen, är faktiskt väldigt nöjd över mina, och jag fick G i tyska ;) wohoo! Annars fick jag 3 g;n till, 11 VG och två MVG ;)

Höjde betyget i matte, så jag fick vg i det, sen fick jag mvg i geografi också, känns grymt härligt, jag som va orolig att jag skulle bli sänkt från mitt mvg i svenska och vg;t i teknik, men inte då, dom behöll jag också. Bra jobbat ida =D

Mwihi, nu längtar jag till kvällen så vi får fira utgången av nian =D Yeeeeeij!

Jaja, sa se på oc och ringa till mami nuja =D


Ida Åkebrand - Gryyyyyyyyyyyyyyyyymt!

Av Ida Åkebrand - 7 juni 2007 22:22

Åh, mamma har nyss fått smörja in mig med after sun, har så himla ont i axlarna, jäkla sol =P haha. Menmen sånt man får härda ut med.

hade tänkt gå och lägga mig nu, även fast jag ska till skolan vid tio tiden så hade jag tänkt kliva upp vid åtta halv nio, så jag vet att jag har tid på mig om nått skulle gå snett ;P

Menmen, see you guys!


Ida Åkebrand - Sleep well!

Av Ida Åkebrand - 7 juni 2007 21:16

Wohoo, så jävla taggad inför imorgon! ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

Ska bli världsbäst denhär sommarn!

Midsommar, storumandagarna, gatufesten, skåne, luleå, och massa sola och bara softa =D så jävla härligt kan jag ju lova =D wohoooo!

Och massa partyn ute och allt helt perfekt, så jävla bra!

SOMMAREN 2007, HERE I COOOME =D


Ida Åkebrand - CHILLLLLLLLLLL!

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards