Alla inlägg under juni 2007

Av Ida Åkebrand - 7 juni 2007 18:58

Kom hem för ett tag sen, vid sex ungefär. Har varit inne i stan med Nathalie Andrea och Linea, köpte en stpr väska som jag ska ha i sommar =D wohoo.


Och imorgon så är det avslutning, ska bli så himla härligt =D Det var fullt med studenter inne på stan idag, fusk!!

På kvällen imoprn blir det middag hemma hos Nathalie med andra linea och hon dårå ;) Sen efter det blir det ån, yiihaaw!

Ska bli sjukt roligt, man måste ju fira att man går ur nian! Oohja!

Aja, ska se på oc nu, känns segt att sitta inne när det är så fint väder ute, men seriöst man avlider ju där ute, så satans varmt så det är ju helt sjukt, hoppas det blir soligt imorn med, men inte lika varmt kanske, det är bara jobbigt när det är såhär varmt, då vill man inte vara ute! Aja, vi hööörs =D


Ida Åkebrand - YEEEEEEEEEEEAH BAAAAAAAAAAAAABY!


Oc!

Av Ida Åkebrand - 6 juni 2007 22:04

Oh herregud, har nyss suttit och kollat på dom sista avsnitten i sesong ett på oc, och det sista avsnittet är ju så himla sorgligt, då Ryan ska tillbaka hem för att Therese ska få barn, och då sticker Seth också, shit, har suttit och grinat som ett litet barn! Sen när man ser Kirsten sitta och grina i poolhuset, så blev det bara ännu värre. Haha, så de kan vara.

Nä, nu måste jag borsta tänderna åså sen ska jag börja se sesong två ;)

Blir att stiga upp klockan åtta imorn så då hinner jag se ett till avsnott utan att vara för trött imorn bitti ;)


Ida Åkebrand - Pjuuh!

Av Ida Åkebrand - 6 juni 2007 16:21

Sitter och väntar på att Natta ska äta klart, har varit på alnön hos jonna från igår, så åkte vi in till stan vid tolvtiden och gick omkring där i nationaldagsfirandet, så körde jag hem med moppen och gick direkt över hit.


Igår så va vi på berga till klockan ett med skolan, ashärligt för det va så fint väder, så spelade jag jonna och sussi fotboll mot ricky krille fille och patrik, vi vann såklart ;) Men sen skulle vi köra rugby då gick det inte lika bra för oss, fick sand överallt kan jag lova! Menmen, efter de så kördejga och jonna mopparna in till stan, jag köpte en bikini och en bh och sen åkte vi till hästarna på alnön, jonna red sen körde vi hem och latade oss, såg på titanic sen sov vi ;)


Menmen, nu kom natta tillbaks så nu ska jag vara social med henne ;)

 

Ida Åkebrand - Leave a message on the answermaskin 

Av Ida Åkebrand - 4 juni 2007 22:15

Kom hem från stallet för en timme sedan ungefär, eller jaa, precis en timme sedan var det, har duschat och fräschat upp mig, sen så har jag skickat och fått massa bilder från sofia (: tihi. hade tänkt gå och fika nu när jag skrivit klart!

OCH SOFIA, DET ÄR GLÖMT IMORN, MEN DE VA FAKTISKT LITE KUL, DU SKULLE SETT DIN MIN, GAAH, SÖTIS ^^,


Ska tävla nästa onsdag ska jag också, pay and jump, blir en fin avslutningn, känner att jag måste börja tävla så jag kommer igång nån gång! Så jag bröjar lite smått med dethär, blir Ciaro och 80 cm, lika bra att ta lite lägre i början så jag kommer in i flytet ;)


Bilder sen idag;

lalala

Jag tycker om att fula mig =D

I väntan på att få komma in och hoppa! Ciarooooo (;

hoppsi

Uppvärmning med ett litet hinder!

hmm?

Hmm okej? ni förstår att jag rev eller hur, KOLLA MIN SITS, det är ju helt otroligt, sånt får icket ske, och jag tar på mig att han rev! ;P


Ida Åkebrand - niiice!

Av Ida Åkebrand - 4 juni 2007 16:21

channing

 Channing Tatum, het, oooja! (duke i she's the man ;))


Har nyss kollat på she's the man med bea, hahaha gud vad jag älskar den filmen har säkert sett den tio gånger xP haha. Ska snart sticka iväg till stallet, ska hoppa idag (a) Men först måste jag få i mig lite mat annars går det nog inge bra att vara där ända tills klockan nio. Menmen, ska draaa!


Ida Åkebrand - stalleeet

Av Ida Åkebrand - 4 juni 2007 12:20

Kom hem från skolan för ett tag sen, det enda jag har gjort är att städat skåpet direkt på morron, eller ja, tio i tio var jag klar, sen skulle vi vänta ända tills halv tolv då skulle vi ha nån sångträning, alla nior, till avslutningen xP Eller ja, dom flesta skulle på promenad, så jag och ricky satt där och rullade på tummarna =P men tiden gick ju och vi gick och sjöng, så satt bea och väntade utanför för hon följde med mig hem, så nu sitter hon i min puff och leker med telefonen ;P

Bäst jag är lite social med henne så hon inte dör av tråkighet eller nått sånt targiskt, ska se om hon vill gå ut för det är ju så himla fint väder så man skämms ju när man sitter inne =P


Ida Åkebrand - 4 dagar =D

Av Ida Åkebrand - 3 juni 2007 22:11

Har bytt sängkläder i min säng, så nu är det siden, hur mysigt som helst ju =D Fast det kan bli lite oskönt ibland, men i början äre skönt iallafall ;) haha.

Det är egentligen Daniels men jag snodde det av han (a) wohoo,

sitter och kollar på nått på femman, om nå sexmissbrukare eller vad det nu va xP Ska gå och borsta tänderna nu för det är reklam, suck ;P

Börjar kvart över nio imorn så det blir tio i nio bussen till skolan, så då blire att kliva upp halv åtta, och att få sova en timme längre är aldrig fel ;)

Nej nu ska jag pysa.

Dröm våta drömmar


Ida Åkebrand - Serious`?

Av Ida Åkebrand - 3 juni 2007 20:53

Åh vad irriterande, måste ha en ny bikini, men som vanligt så är det helt jävla omöjligt för mig att hitta en, kan inte ha en vanlig utan vaddering, har alldeles för små bröst för det, CP (a) Och så har jag haft trekants med inlägg i, men jag trivs verkligen inte i dom, vill ha en vanlig behå, men som är en bikini, men dom finns fan inte att köpa ute i nån butik och när jag skulle beställa från halens, så visade det sig att det inte var nån vadderign (fast det stog att de skulle vara det) och nu när mamma skulle beställa en annan från ellos, så finns den såklart inte inne. Gud så irriterande, jag kommer fan få springa naken i sommar på stränderna :O helt sjukt att det injte ska finnas nån jävla bikini som jag KAN och VILL ha. Ska fan operera mina bröst så dom blir större så jag kan ha vad jag vill! GAAAAAAAAAAAAAAAAH!


Ida Åkebrand - CPCPCPCPCPCPCPCPCPCPCP!

Presentation

Omröstning

Kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards