Alla inlägg den 8 september 2007

Av Ida Åkebrand - 8 september 2007 14:30

på att mamma kommer hem, sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel och filosoferar =D

Hon skulle sluta jobba vid två och då åka till jysk och hämta min bäddmadrass, wihooo äntligen så får jag en riktig säng =D Eller det har jag ju, men nu kmr den bli helt som den ska =D haha väntat på det väldigt länge =)

Men iaf, när hon kommer hem så skulle hon skjutsa mig och Sussie till Amanda så ska vi väl vara där ikväll med massa folk :) Sen skulle vi sova där för annars vettefan hur vi ska ta oss hem xP typ gå elr nått =P haha! Så jaa, det blir att vi sover där så kommer jag väl hem imorn nån gång =)

Blir njog trevligt tror jag :)

Hmm, mja, vet inte vad som mer finns att skriva, ciaaao!


Ida Åkebrand - zimmer 483

Av Ida Åkebrand - 8 september 2007 12:21

hahaha, jag ser e liten kul grej.. Det är nästan lika många som tycker att jag ska sluta blogga som dom som inte tycker det.

Gjorde den som en kul grej för att se hur dumma folk är, alltså jag menar.. Jag skulle ju aldrig slutat blogga även fast alla svarat att jag skulle de. Men det är bara kul att se att folk som VILL att jag ska sluta blogga ändå är här och läser den? Det känns väl lite onödigt? x)

haha jag menar, varför läsa den om man inte vill att jag ska blogga överhuvudtaget?

jaja, förstår mig inte på vissa folk ibland alltså. Men ni gör ju som ni vill och jag skiter i vad =D

Bara snällt att ge mig lite besöksstatus genom att läsa här ;D So anyway, THANKS .. jerk.


Ida Åkebrand - moahaha

Av Ida Åkebrand - 8 september 2007 00:16

Kvällen tar sitt slut precis här! Är så sjukt trött att jag knappt orkar sitta ens xP Nä okej, så illa är det väl kankse inte riktigt. men trött är jag och jag ska sova =D

Gick över till nathalie efter maten, hon var ensam hemma, så vi satt nere i vardagsrummet och snackade på som vanligt när vi inte har träffats på ett tag! Mycket trevligt!

Sen cyklade vi, jaa faktiskt, vi CYKLADE till statiol och köpte.. ehrm.. GODIS =D Jaaa, gottgottgott =D

Så satt vi och tjockade i oss till fun with dick and jane, fulaste filmen xP

Sen när den var slut, spillde nathalie dricka på sig själv sedan när hon skulle ställa ifrån sig glaset på bordet ställde hon de på kanten så det kraschade rätt ner i golvet! Så då var det att sitta och njuta medans hon städade. Förlåt Nathalie, men nu är verkligen VÄRDELÖS på att städa.. x( hahaha! Nä nu ska jag vara snäll, det blev ju ett fint resultat iaf, och det är väl det som räknas, sen hur man utför det är ju en annan historia ;D haha.

Jaja, kom typ nyss hem iaf, gick hem efter min underhållning av nathalie, kände att jag bara skulle bli tråkig om jag var kvar!

Nu ska jag sova ut sen imorn ska väl jag och sussie till amanda i guess =)

menmen, skriver imorn. Seeee ya!


Ida Åkebrand - Krasch boom baang!

Ovido - Quiz & Flashcards