Alla inlägg den 28 september 2007

Av Ida Åkebrand - 28 september 2007 22:47

Kom nyss hem från Bea, fysatan va kallt det är ute ;S Höll fan på frysa ihjäl när jag körde hem!

Nog dags att ställa undan moppen för i år och ta fram den till våren igen!


Jaja.. less är jag.. på allt, på mitt liv. Jag är så jävla tråkig så det finns fan inte ;S Vad fan ska man ta sig till? Jag har världens tråkigaste liv och allt är bara bajs och jag saknar alla i Storuman ;/ Jaa fyfan vad jag saknar alla. jag vill bara att allt ska vara som förut, jag klarar mig inte utan dom.. Varje dag vaknar jag och det verkar som att allting är bra.. Men det är de fan inte. Varenda jävla dag går jag och längtar och saknar alla mina vänner uppe i norr. Jag kan inte beskriva hur mkt dom betyder för mig och hur jävla mkt jag saknar dom och hur jävla mkt jag inte vill vara här.... Jag vill bara bort härifrån och få träffa dom enda som har betytt allt för mig förutom min familj! Jag kmr fan inte palla så jävla länge till, jag träffar dom aldrig nu för tiden, jag snackar inte ens med dom i telefon, smsar elr inte ens på internet pratar jag med dom. Det tar så jävla hårt.

Nä usch.. nu ska jag bara gå och sova så jag inte behöver tänka så jävla mkt..


Ida Åkebrand - fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck

Av Ida Åkebrand - 28 september 2007 17:48

Sitter och väntar på att mamma ska komma hem, så att jag kan få mat nån gång!

Slutade skolan så jag va hemma vid halv fyra, fixade en sak och sen har jag bara väntat på att hon ska komma hem så jag får sticka iväg till bea!

Gah segmupp får fan aldrig mat i tid i dethär huset ;S

Orkar fan inte göra egen mat varje jävla dag heller... urk!

Nä, nu ska jag försöka vara positiv, men jag orkar inte! Bajs på allt.

Och jag saknar dig ;(


Mjaa, ska ju som sagt till Bea sen.. Blir väl att vara med henne hela kvällen i guess.. Om jag orkar =)

Sen imorn så äre laserhallen med massa folk =D grymt skoj ;)

Jaja.. orka inte skriva mer..

C ya


Ida Åkebrand - ;O

Av Ida Åkebrand - 28 september 2007 07:14

fyfan så jävla illa svenska sjukhus är! mamma ringde i tisdags till sjukhuset upp till öronavdelningen, där sa dom att jag inte kunde komma in förns jag hade en remiss från vårdcentralen, jaa okej tänkte man. Sedan fick vi veta att det brukar ta 3-4 månader innan man ens får en tid att komma in på dedär jävla sjukhuset!

Så igår ringde mamma och skulle beställa en tid på vårdcentralen, men självklart skulle de va så jävla fullt där med så jag ska inte få komma DIT förns den 24 oktober.. SÅ JÄVLA SICK ;S

Sedan efter det kmr det ta typ 4 månader innan jag kommer in.. vafan ska man behöva vänta ett halvår för att få nån jävla hjälp i dethär landet eller?

Så jävla värdelöst!

Visst, nu är inte mitt problem så stort och det är inte akut, men vafan ändå! Man vill ju ändå få hjälp och inte behöva vänta i typ ett halvår.. Sömnproblem ett halvår till YEIJ SÅ JÄVLA BRA!!!! Eller kanske INTE!


Nä nu sk ajag käka upp min macka sen ska jag dra till bussen.. Pusshej.


Ida Åkebrand - fuuuuuuuuuuuuuuuuuck!

Ovido - Quiz & Flashcards