Alla inlägg under oktober 2007

Av Ida Åkebrand - 26 oktober 2007 16:49

Haloooo partypeoples. Nu jääävlar är de lov så he ba smäll om de =D Sååå jävulskt skönt kan jag lova =D Bli att vara med Sussie ikväll iaf, blir kanske Aluux för Anders skulle inte vara hemma =D Men får se vad som händer ;)

Vi har då iaf fixat lull-lull så nu blire till att partaja på lovet ;D GYYYYYYTT :)

Mjaaa, vet inte riktigt vad jag har att informera er folks om! bara att jag ska gå och laga mat nu, jaga ner bror så han kan hjälpa till lite x) aja! hörs!


LOTS OF LOVE

Av Ida Åkebrand - 25 oktober 2007 19:37

Det är en grymt bra film ;) Håller på skriva en recension av den på engelska! grymt jobbigt men det jag har fått ihop hittills är jag grymt nöjd med iallafall :D Mycket som ska vara med och som ska skrivas in, men det blir nog bra :) Hoppas på det iaf.

Vi fick helgen på oss att göra det, egentligen skulle den vara inne imorn, men jag tror nog inte jag kommer hinna för jag orkar inte sitta med dethär så himla länge till. Nog för att jag har fått in flytet, så jag kanske inte borde sluta nu, men jaa.. vi får se vad jag orkar! :)

Nu är det iallafall bara FREDAG kvar sen så är det loooov. fyfan så jävla skönt det ska bli! Ska njuta som faasen :D Nä, nu är det nog bäst att jag fortsätter innan jag fastnar med massa annat!


PUSS

Av Ida Åkebrand - 24 oktober 2007 19:58

Mjaaaa, usch har nyss mätat hela rummet.. alltså¨alla grejer, hur långa breda, hur långt dom står från andra saker osv.. haha höll på bli galen! För sen skulle man rita upp en ritning av hela skiten.. höll på få nått fel, men nu är det klart.. tror jag =D Får hoppas de iaf för vi skulle ha de imorn på skolan ;P muaha!

Jaja! Blir ju då skola imorn, även fast jag har lite småont överallt fortfarande men jag saknar mina pruppisar, helst emelie :O :D:D Så jag vill och träffa dom =) Det är också mest på kvällen jag har ont i öronen, så de borde inte vara nått allvarligt ;P Halsen kan man ju fan härda, ryggen också.. ibland iaf x) men nu gör de iaf inte lika ont när jag sitter, nu göra bara ont när jag står går och böjer mig :D hahaha =P Får sitta mig igenom hela dagen imorn =D nä men wtf ;P Palla vara hemma! Men jaaa. nu måste jag gå och se på heroes som mamma spelade in förra veckan för snart är de ju nästa avsnitt ;D


PÖWSS PÅ RUMPAN!

Av Ida Åkebrand - 24 oktober 2007 10:16

jaa, jag säger då de.. vårdcentralen suger pöwppa! usch vad irriterande, åkte dit, kom inte till nån doktor, där sa han bara att de skulle gå över efter 6 månader, hade de inte gjort de så kunde jag komma tillbaks DÅ.. asså värt att åka dit? trodde iaf att man skulle få en remiss till sjukhuset elr vad som helst men inte då... dedär kunde dom ju ha sagt i telefonen! Blir galen!

jaja, nu är det så iaf, hemma idag med! Ont i öronen har jag :O Bajzzzz på de. Ryggen är väl bättre, nu gör det inte ont av att bara sitta, men ibland hugger de till som fan ;/ Och jag kan typ inte böja mig, jobbigt som fan är det! aja.. nu ska jag pysa vidare..


kisses


Av Ida Åkebrand - 23 oktober 2007 10:13

Jaadu, lyckas man inte pricka in perfekta tillfället att vara sjuk på? Matteprov , dom kmr se klart filmerna i både engelskan och historian så jag missar sluten på båda, och det är snart lov! Jag skulle inte förvåna mig om jag är sjuk hela jävla veckan! Vaknade klockan sju, klev upp och kände att det här kmr inte funka, ont i ryggen, nacken, sjukt ont i halsen osv! En riktigt förkylning är på g för ida.. Därför var det lika bra att stanna hemma idag, och det blir antagligen imorgon också, så det inte blir värre.. Skulle jag gått på skolan så hade jag definitivt varit sjuk över hela lovet ;O Mina förkylningar är inte dom roligaste om man säger så! Jag får jämt så sjukt ont på vissa ställen, oftast så är det i ryggen och nacken, och ibland även i handlederna. Askonstigt men så är det! Nu är det nog inte förkylningen som gör att det gör ont i ryggen, för då brukar jag inte få det såhär så att det sträcks ut i benet, utan de känns snarare som en nerv som kommit i kläm.. Men man vet ju aldrig, min kropp brukar ha för sig konstiga saker när den är sjuk xP Aja =D


Blir alltså att ta de sjukt lungt idag ;) Blir massa filmtittande kan jag lova :) Tror jag ska ladda hem nån ny film nu på direkten, så jag har nått att kika på =D Sen ska jag göra lite historia också tror jag. Kanske bäst så jag inte hamnar efter! Jaja, skriver väl kanske sen. pallar inte att sitta i denhär stolen längre, den dödar min rygg!


kisses

Av Ida Åkebrand - 22 oktober 2007 17:00

mjaa, det gick ju inte att skriva igår så dethär inlägget lägger jag in idag, 23 oktober 11:24, men jag lägger in det under den 22 oktober eftersom det var meningen att det skulle hamna här då ;P Fick ha det inne på bilddagboken istället ;P mwahah


Jävla kukrygg jag har! ibland bara sticker det till i den även fast jag bara sitter! Och jag kan typ inte börja på den då gör det fett ont.. det är typ en nerv som har blivit klämd mellan ryggkotorna, USCH och fy på de. Det går som en stråle ner till benen, så de gör ont ända ner till knäna, asjobbigt ;/ och jaa, det gör ju fan ont hela tiden, men extra när jag böjer mig ;@

var på skolan som vanligt idag.. och ja det var tråkigt som vanligt också! har matteprov imorn som kommer gå åt helvette, gah jag orkar inte med massa prov! Sen ska vi se klart filmerna på engelskan och historian, så sen blir det att börja plugga där med. ORKAR INTE.. jag är så jääävla less på skolan nu så jag vill bara dö! Tur det är lov om EN VECKA. yes fan vad jag ska njuuuta! Och jag och sussie ska parta har vi lovat ;) Höhö gött som fan de =D  Sen blire ju sthlm med morsan också, åker på onsdagkväll och åker hem lördag morgon ;) fett nice, blir massa massa massa shoppa då kan jag lova =D Ska inte ha kvar ett jävla öre när jag kommer hem =D Tror jag ska ringa till mormor och tigga lite pengar så jag får råd med det jag vill ha, det har ju öppnat en ny skobutik med över 40.000 par skor nånstans på drottninggatan, MÅSTE BESÖKAS! Fan vad det kmr bli till att köpa skor. Om dom är någorlunda bra pris på dvs! Men jaa, minst ett par blir det iallafall! ;)

Aja, nu ska jag fika sen blire sängen. känner att jag inte kommer palla morgondagen om jag är vaken så mkt längre.. Jaa jagvet, det är galet klockan är ju bara just över nio, men jag mår inte så bra för tillfället så det är lika bra att jag får sova ut riktigt, kan verkligen behövas! Vill bara somna och få bort det onda i ryggen.. Aaaja, hoppas alla andra har de kanon :)

PoK / ida

Av Ida Åkebrand - 21 oktober 2007 19:33

Muahaha, nu när man ska logga in måste man ju skriva in en säkerhetskod, och nu när jag skulle skriva in den så vare runk jag skulle skriva in x) haha så jävla fult!

Jaja.. har iaf städat rummet idag =D Så nu är det fint och fräscht =D Har tänt massa ljus också, huuur mysigt som helst :) Sen ha pappa satt upp tavlan på väggen! Den passade asfint :)

Mjaaa. Skulle se step up förut men jag orkade inte utan sparade den tills typ nu istället ;P

Låg och kollade på da vinci koden som jag fortfarande inte sett klart på ;O Bäst jag gör det snart så att Nathalie kan få tillbaka filmen x) haha!

Njää.. här kan man inte sitta och sega hela kvällen!


Puss

Av Ida Åkebrand - 21 oktober 2007 13:00

ÅÅÅH CP BLOGG! jag får nått fel den dampar hela jävla tiden!

Nu hade jag skrivit ett inlägg så hakade den upp sig, så va jag tvungen att stänga ner skiten och allt! Jag kopierade till och med textne innan det började dampa, men det går inta att få tillbaks de.. cpdator!


jaja, får försöka igen då! Blir bara att vara hemma idag, sussie kom hit igår , minn sinte vad klockan var men iaf.. vi gick till statiol för hon ville ha geisha, så gick vi tillbaks, satt på dagiset ett tag och bara snackade om allt mellan himmel och jord!

Sen gick vi hem till mig ett tag och bara satt och snackade =P

Hon gick hem runt halv två elr nått, då skulle jag se film men jag orkade inte så jag gick och la mig istället :) grymt skön sängen har blivit nu, med hur sköna kuddar som helst och en bäddmadrass, så nu sover jag som en prinsessa ;) Mjaaa... vaknade ändå vid typ tio idag, grymt tidigt för att vara mig. men jag klev iaf upp och ställde mig i duschen, sen åt jag frukost sen ha jag typ inte gjort så mkt mer =P

Ska snart städa rummet, måste dammtorka och dammsuga för det börjar bli lite dammigt här xP Nackdelen med att ha svarta möbler är att man ser så fort dom blir lite dammiga =P Menmen :D Det är snyggt så då får man göra det som krävs om man vill ha de ;D Muahaha.. menmen, nu är det dags att jag börjar, eftersom nu har det redan gått alldeles för lång tid med tanke på att jag fick skriva om allt dethär ;P grrr! Aja..


Puss från ida

Ovido - Quiz & Flashcards