Alla inlägg under oktober 2007

Av Ida Åkebrand - 6 oktober 2007 23:54

Usch vad trött jag är! Kom nyss hem från Bea och sitter och snackar med världens bästa Emelie på msn ^^, Ska närsomhelst stänga ner skiten och dö i sängen!

Ätit massa onyttigheter har jag också gjort, tror jag spricker x/ Typ godis dricka glass och friteradebananer, ostkrokar och massa bajs! x( Så ha vi typ kollat på mission impossible III, den va faktiskt bra! :)

Fyfan, en promenad skulle inte sitta helt fel, men min promenadkompis är ju i Matfors så hon kan man ju inte gå med, och jag vill inte gå själv ;O Jobbigt läge!

haha just ja, jag och Sussie har kommit överens om att vi inte får äta godis på veckorna, börjar nu i veckan ;)

Jag ska även försöka vara borta från alla sötsaker, som kakor och bullar och dricka osv! Håller fan på bli tjock, märker de redan nu och vintern har inte ens börjat! Det är ILLA så nu måste jag göra nått åt det! Ska också FÖRSÖKA att inte äta de på helgerna heller, eller nån gån kan man ju unna sig nått, men jag ska göra mitt bästa annars slutar det med att jag rullar fram!

jaja, vi får se hure går ;)


Imorn blire bio =D  Förhandsvisningen av Råttatouille =d haha köng de, pappa får biljetter varje år från sitt jobb gratis, på en tecknad film, och denhär har jag velat se så de är ju perfa ;) Haha! En barnfilm iofs men vafan jag tkr om tecknat =D Blir att se med mamma pappa sussie och amanda, yeeah! =D haha!

Nää, nufan orkar jag inte med dethär något mera!

CYA!


hahaha, fyfan måste lägga in dethär med, emelie du är så jävla sööööt! 

Hon sa nyss dethär på msn!

emeliejohansson 073- 5398964 säger (23:48):

jag veeeet! godis borde inte vara så gott ! de borde smaka rumpa


Eeh ja, godis borde alltså smaka rumpa x) sötfis!


Ida Åkebrand - the joke is on you!


Av Ida Åkebrand - 6 oktober 2007 12:46

Jaa, så va det en ny dag med nya möjligheter? x) haha, nä men vafan :)

Vaknade typ tolv, klev upp och startade datorn, käkade lunch och now i'm back ;P

Har inte en jävla aning om vad som händer idag/ikväll, tror jag ska ringa till Bea, annars blir det väl att man drar upp till Ricky och hänger där.. hmmz!

Mjaa, kul liv o__O

What ever, nu ska jag hur som helst gå och duscha, sen ska jag höra med folket vadfan som händer! =P


Ida Åkebrand - Fight 'til dying

Av Ida Åkebrand - 6 oktober 2007 00:36

Kom nyss hem, usch och fy så jäkla kallt det är ute! Dimma är det också så man ser fan inget på vägen, elr okej, visiret blir alldeles immigt så det är typ därför man inte ser, ( fast det är dimma också men what ever ni fattar.. kanske) haha,

Kom dit, kollade lite på high school musical två som gick på disneychannel, sen gick vi in till Rickys rum, ha fan inte varit hemma hos han på hur länge som helst, så han hade fått en stooor soffa och flyttat sängen och fixat till, riktigt fint blev det! :)

Men iaf, såg idol där medans jonna och ricky käkade, sen bar det av ner i tunnan!

typ kallt i början men sen kom värmen upp och då jäklar vare skönt ;D

mjaaa, sen gick vi upp vid halv tolv, bytte om och satt och nörda vid datorn, sen va linda så trött så hon ville hem och sussie skulle hem och se klart nån film, och jag hade ingen större lust att köra hem ensam, så jag hakade på och nu är jag hemma! :)

Tro jag ska kolla på en film innan jag sover, är inte på sovhumör just nu =P


Imorn har jag ingen aning om vad jag ska göra ;O Är sjukt sugen på shoppa, men jag har ju nyss beställt massa kläder från H&M och jag har inte hur mkt pengar som helst, tyväär ;( haha!

Menmen, ska lägga i några bilder från kvällen på BD sen ska jag pysa! :)


Ida Åkebrand - PUSS!


Av Ida Åkebrand - 5 oktober 2007 18:33

Yaaaaa, nu har jonna kommit hem från Thailand ^^, Jag har inte träffat henne på över en månad, det är sjuuuukt! Men ikväll så ska jag få träffa min lilla gullrumpa :D

Ska hem till ricky med sussie och linda, så ska vi typ basta och bada tunna och grejer, asmys ju :)

Mjaa, nu ska jag och sussie käka tacos iaf, gött som fan :D

PUSS PÅ ER!


Updaterar sen =)


Ida Åkebrand - Wohoooo

Av Ida Åkebrand - 4 oktober 2007 20:28

Tjatja... idag har varit som alla andra dagar.. nästan iaf! Va på skolan som vanligt, åkte hem emd halv fem bussen, stekta upp pannkaka och käkade sen drog jag till Bea.

Va där ett tag sedan halv sju åkte vi bort till petter för vi hade möte hos han istället för i scoutstugan!

Drack saft och käkade bullar, planerade vad vi skulle göra i vinter, typ snöbollskrig, åka pulka, bada i tunna, laserhallen och massa mer ;D grymt skoj kmr det bli iaf ;)

Sen ska vi ha ett möte för juniorerna, och göra en spökbana, dom kmr skita på sig x) moahaha :D

Nä, men de va  kul! :)

Sen kollade vi på bilder och videoklipp från jingii som petter hade tagit, fyfan vad man längtar tillbaks alltså! Så grymt jävla skoj det var där, gah jag dör :D

menmen ;)


Nu sitter jag bara och väntar att heroes ska börja, sen ska jag väl sova =D Sköönt, är trött som ett as =P

Har ingen vanlig idrott imorn heller, ska bara ha ett teoripass så vi slipper gå bort till åkersvik och kämpa på ;P Skönt de med, det betyder ju alltså att man kan sova längre och at en senare buss! GREAT ;)

Jaja, nu ska jag in på BD och lägga in lite bilder, har inte tagit några idag men det finns väl alltid bilder man kan lägga upp, hmmz, från skåne kanske =D What ever! CYA!


Ida Åkebrand - saknarsaknarsaknar skååååne ;O

Av Ida Åkebrand - 3 oktober 2007 20:43

Kom nyss ut ur duschen, så grymt skönt att duscha =D Har inte gjort ett skit idag! Elr, jag va på skolan och sedan mötte jag nathalie på busshållsplatsen vid texas, så åkte vi bort till kubal för vi ville kolla på johans minneslund. Det var grymt fint där och man insåg verkligen att han var älskad av hur många som helst! Man kände liksom sorgen i sig för alla dessa människor som lider! Usch och fy :/


Jaja, åkte sedan hem med bussen och gick hem direkt. Gjord einte särskilt mkt hemma, har snart läst ut da vinci koden så snart kan jag se filmen, YES BABY ;)

Nu sitter jag bara och lallar på för heroes börjar om 10 min och det måste ses =D


Ida Åkebrand - i'm out of my mind

Av Ida Åkebrand - 2 oktober 2007 21:30

Jeeo, idag vaknade jag klockan sju av att klockan ringde. var grymt trött och ville inte kliva upp! Drog mig upp efter 10 min och insåg att det var bäst att skynda sig!

Drog fram första bästa kläderna från garderoben och började sminka mig. Tänkte att eftersom jag hade så lite tid på mig blev det en lätt make up och bara uppsatt hår! Orkade inte hålla på fixa för då blir jag bara sur och stressad och jag hinner inte äta frukost och dagen är förstörd x) haha nä okej riktigt så illa är det inte, men om jag inte får man blir jag sur =P haha!


Va på skolan som vanligt hela dagen och hade lektioner, sedan slutade vi typ tio i fyra och då gick jag bort till busshållsplatsen och mötte upp Nathalie =) Efter en stund kom även Natalie Nordlund och snackade med oss lite! :)

Åkte hem och nathalie gick till sig och jag till mig, hon skulle komma efter maten istället, så jag passade på att göra historiagrejen vi hade till imorn och sedan läste jag i boken lite! :)


Sen kom hon, och vi satt och snackade som vanligt. Gick bort till statiol för hon skulle köpa en tidning, så då köpte jag mars delight och tuggummi, smaskens ;D

Sen satt vi oss på en klätterställning vid dagiset och bara snackade på! :)

Sen kom vi in och gjorde inte mkt mer här, fortsatte att prata på som vanligt, x) Men det är mysigt att ha någon att prata ut med ^^,

Jaa,  hon gick nyss hem och nu ska jag tvätta bort sminket och borsta tänderna sen ska jag sova ;)


Vill passa på att skriva grattis till Johan Rönnqvist som skulle fylla 22 år idag!  hoppas du har det bra däruppe, och än en gång till alla som stog dig nära, kämpa på! :)  Rest in peace!

1985 10 02 - 2007 09 29 


Ida Åkebrand - maybe,

Av Ida Åkebrand - 1 oktober 2007 20:38

Kom nyss hem från stallet, sjukt jobbigt att rida idag! Hade Rolle, tjurskallen! Saaatan va arg jag blev på han! trodde jag skulle döda nån x)

Han skulle fan i mig inte göra det jag ville att han skulle göra, gå bakåt det kunde han, och åt sidan å vettefan vart han skulle, framåt ville han iaf inte!

Men de va bara för att jag tog tag i han och det började bli jobbigt, då ville han inte lyssna på mig mer så då börja han tjurskalla sig! Men jävlar va arg jag blev så tillslut fick jag honom framåt, gav mig inte xP

Jaja.. jobbigt var det iaf och nu ska jag stretcha sedan ska jag hoppa in i duschen!


Ida Åkebrand - the world is curel

Ovido - Quiz & Flashcards