Alla inlägg under oktober 2007

Av Ida Åkebrand - 10 oktober 2007 19:51

yes, nu har jag äntligen tagit mig tid att fixa naglarna.. Men jag tappade tålamodet och det blev bara skit av allting =P Menmen, jag orkar inte bry mig nu när jag ansträngt mig och fixat till det! Så nu får det vara såhär ett tag, tills jag lessnar, vilket lär vara ganska snart =P


Har även pluggat till proven imorn, fick ju ljudfilen av sussie så jag kunde träna på den med! Men, jag fattar inte särskilt mkt av det jag lär mig, så vi får se hur det går ;)

Hade tänkt lägga mig och kolla på tvn nu, hittar alltid nånting intressant sen klockan nio så är det ju heroes =D Kung ;>

Jaja, bara det jag ville förmedla!


Peace and love

Av Ida Åkebrand - 10 oktober 2007 16:34

Alltså jag får damp på mig själv, seriöst! Jag är så jävla slarvig och jag har sånt jävla dåligt minne så det är fan helt jävla otroligt! Jag tappar bort allt jag äger hela jävla tiden. Jag blir galen!

Nu har jag slarvat bort papperet till first class inloggningen så jag kommer inte in där, och jag måste komma in där för att komma åt en fil alf har skcikat ut som vi kan träna på provet.

men måste jag ju in där och föra in dedär jävla protokollet och skit också! Man ska kolla dendär jävla first class varje dag ifall lärarna skickar ut nått!

Hmmz, nu har jag ju så tur att min vän sussie hade filen så hon skickade den över på msn, men ändå, jag måste ju fan ha lösenordet!

Bajs på papper, jag slarvar alltid bort dom!

Men jaja, nu när jag fått filerna kanske jag ska börja kika på dom!


hugs

Av Ida Åkebrand - 10 oktober 2007 13:59

sitter och väntar på att vi ska ha historia. sista lektionen för idag, grymt skönt :)

Jobbigt imorn bara, för då ska vi ha nå jävla cpprov på alla medieämnen, usch jag vill inte!! jag kan fan i mig ingenting, inte ett skit och jag kommer få ig.Men jaja, vad ska dom förvänta sig när man inte gått länge alls? Jag tycker det är lite tidigt för ett prov, fast iofs är det inte så jättestort, menmen :D


har typ inte gjort nått särskilt idag, jag martina och emelie gick på ica på lunchen och köpte en risifrutti och en liten yoghurt var till lunch. Äckel mat på skolan, fiskgratäng som man bara vill spy på. jag hatar fisk, fisk är äckligt och fisken borde utrotas!

Nä, nu ska jag inte få utbrott, men det är fan fisk en dag varje vecka, dåligt less man blir, också stinker det som satan i matsalen och bläää!


När jag kommer hem så ska jag lägga in nå jävla protokoll på firstclass som jag skrev på klassrådet och sen måste jag hämta massa filer från lärarna som vi ska träna på till dethär jävla provet, så i guess jag måste träna lite också!

Usch skolan tar död på en..

Nä, segäckeldatorer här så man blir galen, ska dra!


have a nice day / ida

Av Ida Åkebrand - 9 oktober 2007 20:41

Alltså, nu har jag suttit här och nördat hur länge som helst, vid datorn alltså.. Och jag tänkte förut att jag skulle fixa naglarna, men det orkade jag inte göra just då och nu är det typ försent!

Jag är så jävla skicklig hela tiden så man blir ju nästan lite berörd!

Nä men seriöst, jag måste fan sluta sitta vid datorn så jävla länge, jag kmr få fyrkantiga ögon och ryggproblem ;O Och det vill jag ju inte!
Då hinner jag med saker som att fixa naglarna.. Nu är ju de inte så jätte viktigt ändå, men det är fan inte att sitta vid datorn heller! xP

Tar fan aslång tid att hålla på med dom, för dom ska torka mellan alla lager osv ;) Jaja what ever, får väl fixa dom imorn för då lär jag väl inte ha så mkt att göra.. kankse.. om jag inte glömt bort nått jag skulle göra! >.<


Mjaa, har iallafall gjort klart svenskan, blev riktigt nöjd faktiskt :) Så nu är det avklarat och jag kan ge boken till mamma så hon kan lämna tillbaks den till Ulla-Karin. (:

Funderar om jag ska se klart på da vinci koden som jag inte orkade se klart i söndags, menjag vet inte om jag orkar.. hmmz, vilka problem jag har!

jaja, härifrån ska jag gå hur som helst.


pussar från ida

Av Ida Åkebrand - 9 oktober 2007 16:58

Slutade tidigare idag, grymt skönt! Hade ingen historia så vi slutade efter svenskan halv tre! Förut tyckte man att man slutade SENT när man slutar tre, nu är det fan tidigt! ;O elr ja, nästan iaf x) fredag och onsdag slutar jag fem i tre respektive tio över tre, annars slutar vi fyra eller över fyra! Sjuuukt! ;O
Jaja, what ever, det jag ville komma fram till det var skönt att sluta "tidigt" för en gångs skull :)


Usch, kollade igenom datorn förut, och såg att jag hade sjukt mkt grejer på dem ;O Bla BOKSTAVLIGT TALAT tio tusen bilder ! Och eftersom datorn kmr krascha när som helst, måste jag bränna ut bilderna på skivor, för jag skulle seriöst få nått fel om alla dom försvinner! Fan bilder från 2005 och allt där ju! Inte skulle de gå om dom försvann ;P haha!

Så det blir att göra det någon dag nu!


Ska snart fixa klart svenskan, jävla skit jag orkar inte! Men det är bara nått litet jag ska skriva, elr litet och litet, kanske man inte kan kalla de men ska skriva nå skit iaf xP Orkar inte anstränga mig särskilt mkt så de kmr nog gå fort :)

Jaja, bäst jag börjar, för om jag inte gör klart det ikväll måste jag hoppa på ett ben hela vägen till lunchen imorn, (jag och sussie gjorde en deal så vi skulle bli peppade att göra det färdigt xP) haha, man ska fan göra sånna saker om man verkligen måste få nått gjort, det är ganska smart =D haha!

jaja nu pladdrar jag på för mkt!

Seeya!


Ida Åkebrand - attack

Av Ida Åkebrand - 8 oktober 2007 22:20

Hmmz, ska hoppa i säng alldeless strax! Men först ska jag skriva lite ;)

Igår så gick jag och Nathalie ut på en liten promenad till bommen, satt på kyrkmon och snackade en massa, myys! Men kallt var det ute, snart är det vinter =D Elr okej, jobbigt när det är kallt och man inte tar sig nånstans för alla bussar kan dra åt helvete, men ändå, jag är född i vinterland och jag kmr alltid att älska vintern ;D Så är det me de!

hahaha, när vi skulle gå bort från gungorna, så fastnar jag med foten på gungan och flyger rakt ner i sanden, fyfan vad vi garvade! hahaha sjukt x)

Sen gick vi hem till Nathalie och satt där en stund! Sen lånade jag da vinci koden och började se den, men pallade inte se klart den så jag somnade ganska snabbt!


Klev upp vid halv nio idag, skönt att man börjar sent på måndagar ;D

Va på skolan, inget särskilt hände. Åkte hem efter skolan med mami och beställde klipptid åt mig och daniel i kvissle!

Så nu blire att klippa sig på torsdag efter skolan, YEEES. Det behövs verkligen får damp på mitt hår!!

Sen ska jag fråga Tessan om hon vill färga mitt hår, hon är ju duktig och hon kan säkert hjälpa mig att välja en färg också :) Menmen, ska fråga henne när jag träffar henne nästa gång :)

Aja, nu måste jag sova, upp tidigt imorn!


Ida Åkebrand - ice ice baby

Av Ida Åkebrand - 7 oktober 2007 16:03

 


Så är man hemma igen då! Elr ja, har ju varit det ett tag men äh ;P

Blir att bara sitta hemma tills nathalie kommer hem från gnarp, då blir det att vara med henne! :) Min lilla sötplupp :)

Blir väl som vanligt att vi sitter och snackar massa, brukar ju som bli så ;P haha! :D Men det är mysigt :)


Mjaa, vet inte vad jag ska säga mera! Så jag avslutar här =D


Ida Åkebrand - Life has just begun!

Av Ida Åkebrand - 7 oktober 2007 10:29

Eller ja, kanske inte en helt 100 rubrik. vaknade ju faktiskt för en timme sen, eller jag blev väckt rättare sagt! Grymt trött var jag, ingen aning om varför men det var jag iaf! ;P haha!

Klev upp, käkade frukost och nu har jag just gjort mig iordning!

Ska snart åka och hämta upp sussie sen bär det av till bion ;P

Ska plocka upp Amanda på vägen först också, men sen jävlar ;) haha kuung ju ;D

Hmmz, sitter i köket nu på bärbara för jag orkar inte he igång min egen ;P Latjeeeewel!

jaja :D


Ida Åkebrand - Kiss my ass

Ovido - Quiz & Flashcards