Alla inlägg under september 2007

Av Ida Åkebrand - 14 september 2007 10:58

sitter på svenskan nu, har kommit på vad jag ska skriva om och det är australien. vet inte vad jag annars ska skriva om så det får bli det..

har ingen aning om hur jag ska få till det bra men hon får nöja sig med det jag skriver ;D


igår så kom jag hem runt fem, så jag hann bara komma in så åkte jag bort till bea. Va där tills scouterna började så åkte hon och jag dit tillsammans. tränade till alnöfejden nästa helg, haha lätt jag måste vara med har inte varit där på ett bra tag =D höhö. men iaf, sen åkte vi tillbaka till bea, kollade på idol sen åkte jag hem och såg på heroes sen var det godnatt =D


Nu har vi snart matte och efter det så har vi lunch. så då ska jag gå ner på stan och käka med kerstin som har kommit upp från uppsala. Det blir nog trevligt =)


Sen efter skolan så åker jag hem med mamma och pappa. dom skulle köpa mat från subway så vi klarar oss under resan.. Blir ju mormor och morfar ikväll. Åker hem direkt och packar sedan drar vi iväg. Det tar ju typ 3-4 timmar och åka upp dit så det är lika bra att sticka så fort man kan ;)

jaja, nu slutar vi. Skriver kanske innan jag sticker sen annars så hörs vi på söndag ;D Har ju inge internet hos mormor och morfar satt ;P

jaja.


Ida Åkebrand - ...

Av Ida Åkebrand - 13 september 2007 13:02

Sitter på ljud nu.. jag fattar seriöst INGENTING!!!

Ska öppna nån jävla lastbilsfil, alltså en interjuv, i garageband men intefan vill den öppnas inte.. Och ingen hjälp får jag heller.. Usch vad sur jag blir x( haha

Alla är typ klar med den och jag har inte ens fått upp skiten. Grrrr!

jaja, ska försöka kämpa vidare, har en lektion till efter denhär som är typ två timmar så slutar inte förns kvart över fyra. skriver då!


Ida Åkebrand - BAJS!

Av Ida Åkebrand - 12 september 2007 17:04

Varför är det ens någon mening med att försöka komma på nått, som man ändå vet att man aldrig kommer på, och som bara gör en förvirrad?

Ja, det undrar jag.. För nu är det såhär, att på svenskan har vi fått en uppgift att vi ska redovisa om något. Vad som helst, VAD är inte det viktiga, utan HUR vi presenterar det!

Men jag satt och tänkte, om man bara tar nått som man själv inte tycker är intressant, hurfan ska man då kunna presentera det på ett BRA sätt?

Jag blir förvirrad för jag har verkligen ingen aning om vad jag ska redovisa om. Jävla fitt skit!

Okej, inte värt att gå i överstyr, men jag har seriöst inte en blekaste aning om vad jag ska berätta om! This is driving me crazy! För grejen är ju de att vi ska ju inte bara komma på nått att berätta om, man ska ju ha en bra redovisning med bra inledning och slut och allt.

Tror du jag kan det elr? Nej, rätt svarat, jag har nästan aldrig redovisat nått i hela mitt liv. Wtf ska jag ta mig till?

Aja what ever, ska inte tråka ut er med mina bekymmer..


Till dagen ist.. Vaknade som vanligt då kockan var sju, slängde på mig kläder, sminkade mig fikade och gick till bussen!

Kom till skolan och va där. Fick massa jobbig läxa som jag bara vill glömma, men tyvär så funkar det ju inte så nuförtiden!

Har engelska som jag ska kunna till imorgon, vi har dendär jävla svenska grejen som jag ska veta vad jag ska berätta om till fredag, vi har läxa från historian; ska träna på europas länder och kunna dom på tisdag nästa vecka, sedan sist men inte minst har vi en uppsats som ska skrivas till historian, ska skriva om grekiska gudar och shit!

Just ja, sen ovanpå allt det så ska vi läsa en bok till svenskan och göra massa uppgifter till boken osv.

Gaah, school is killing me!

Menmen, det är väl såhär, jag går ju inte i grundskolan längre!


Ikväll blir det läxaläxaläxa och sen blir de tvn ;D Längtar grymt mkt tills jag kan lägga undan allting och bara skita i de och ta itu med det imorgon!¨

Blir att se idol och heroes tonight =D wohoo kung de =)


Jaja, det är väl bäst jag börjar med läxan så jag hinner klart innan jag ska se tv :)

Kisseees.


Ida Åkebrand - blood to bleed!


Av Ida Åkebrand - 11 september 2007 17:49

Detta skrevs den 9 sept. 


Lördag;

Vid halv fyra tiden kom mamma hem från jobbet, så åkte vi till Sussie ch hämtade henne, så åkte vi bort till godisbazaar och skulle köpa godis. Så kommer Amanda dit med sin mamma och ska också köpa godis, så mamma hade tur och behövde inte skjutsa oss ända bort till Amanda utan vi åkte med dom från Bredsand.

När vi kom hem till Amanda så var redan Angelica och Johan där. Så vi satt där och väntade på Martina och Emelie, så driekt när dom kom drog vi ner och käkade pizza, mumsmums =D

Sen gick vi tillbaka och kollade på film, minns fan inte vad den hette men värdelös var den iaf x) haha!

Sen gick vi ut en sväng och tog lite luft, var ute ett tag och flummade runt.

När vi gick ut hade vi gått förbi ett fönster så man såg ner till källar..


hit.



Gaaah, jag förstår att ni har insett att det ska fortsätta här, när jag la in inlägget fanns det men sen var halva texten borta. Sjukt jobbigt. Kom på det nu , så jag minns inte och orkar inte heller minnas vad det stog om resten, så ni för nöja er x)

Det stog typ att vi satt och kollade på house of wax och spelade twister och massa sånt =)

Och att på söndagen så vaknade vi vid 12 tiden, fikade och sen såg vi mysteriet på greveholm till typ fyra, då sussies mamma kom och hämtade oss, jag åkte hem och stack direkt till bea, var där sen for jag hem och sov.

Jaa nått sånt, det var kortfattat, orkar somsagt inte skriva =)


Ida Åkebrand - Knasigt x(

Av Ida Åkebrand - 11 september 2007 17:21

Vaknade klockan sju imorse. Klev upp, gjorde mig i ordning och gick till bussen med Sussie. Va på skolan och där hände det väl inget särskilt..

haha, förutom kanske att jag har insett hur sjukt roligt det är att retas med Emelie, hahaha sötungen =D

Sen gick vi på musikbyrån på rasten mellan svenskan och historian och jag insåg hur jävla dum jag var som inte tog emot aukustiska gitarren som jag skulle få av farmor typ förra året elr när det nu var! Kanske var ännu lämgre sen? Aja, what ever dum var jag iaf!

Tror jag ska spara ihop pengar och köpa mig en egen för det är så himla mysigt att spela gitarr.. Sen ska emelie lära mig också =D Kertsin började ju lära mig lite smått för nått år sen men det har inte utvecklats så jag kan typ några ackord bara, inte hur man ska slå och sånt shit :D haha men men jag får väl lära mig då =)


När vi hade slutat vid fyra följde sussie med mig ner på stan. Skulle gå in på kicks och köpa ett mörklila nagellack typ. Hittade precis en färg som jag vill ha så nu är jag nöjd =D Sen köpte jag läppbalsam också, som luktar asgott ;) Sen åkte vi hem och nu sitter jag här =) 


Nu ikväll ska jag bara ta det lungt.. vad jag vet iaf.. känns inte som att jag orkar göra något. Måste träna på nå läxa som vi fick på engelskan idag. Sen ska jag se på idol, yeeij! Haha =D Så jävla kul att se folket som skämmer bort sug. Moahaha (a)


Och.. jag har funderat och tror att det blir mormor och morfar i helgen trots allt.. Jag vet ju inte hur länge jag kan träffa dom längre så det är väl lika bra att ta chansen när man kan.

Får plåga mig en helg för deras skull, det gör faktiskt inte så mkt.. Har ju alla andra helger resten av året att göra vad jag vill så det spelar iofs inte sån stor roll om jag offrar en helg och åker dit..

jaja, vi hörs!


Ida Åkebrand - Until the end!

Av Ida Åkebrand - 10 september 2007 20:35

Mjaa kom nyss hem från stallet. Hade verkligen ingen lust alls att rida idag, så hur lycklig blev man inte när jag kliver ur bilen och Sofia och Johanna säger att det är teori och vi bara ska planera. Grymt skönt var det kan jag lova =D

Är så himla trött efter skolan så jag tror jag aldrig kommer vara så pigg på att rida denhär terminen. Och dessutom är jag ju ganska less överhuvudtaget på hästar och ska ju sluta efter jul.

Vet inte om jag kommer sakna det eller inte. I början kanske jag saknar det lite, men det känns som jag har gjort mitt i stallen runt om i landet och min tid är över :)

Gud vad jag blev djup där men det är faktiskt sant!


Just nu sitter jag bara och lyssnar på musik.. snackar med Bea och väntar på att csi ska börja. Blir att se de medans jag fikar och sen blire godnatt för mig! Ingen idé att vara vaken längre för då orkar jag inte kliva upp imorn istället, så då missar man bussen och då missar man skolan x) och det är kanske inte alltför smart eller vad säger ni? ;P

Aja, skriver väl imorn :)


Ida Åkebrand - Love is insane!



Av Ida Åkebrand - 10 september 2007 18:00

usch, jag som just skulle köra bort till stallet, så börjar det regna som fasen precis då jag ska iväg. Noway att jag går ut i dethär vädret eller!

så nu sitter jag och väntar på att mamma ská käka färdigt så hon kan skjutsa mig bort till stallet.

Har inte gjort så mkt idag, skolan som vanligt och det finns inget intressant att skriva om de så de skiter jag i :)


Åkte hem med mamma och pappa, så körde vi bort till ica och tämtade mitt paket från H&M med mina kläder =D Wohoo äntligen har jag fått dom, lycklig ^^,

Jackan var asfin, den var lite stor nere vid benen men det får jag leva med =)

Får se om jag orkar slänga upp bilder på de, men de märks väl ;)


Gaah, mamma och pappa ska till mormor och morfar i helgen, och jag vet inte om jag ska följa med elr inte! Jag vill INTE åka dit men jag vill fan träffa dom! Det finns verkligen ingenting att göra där, helt jävla värdelöst. Men somsagt jag vill inte dit, men jag vill träffa dom, och om jag ska få träffa dom måste jag åka dit.. Jobbigt värre..

Jaja, jag får se hur det blir. Nu ska jag iaf iväg.


Ida Åkebrand - Jobbigt läge!

Av Ida Åkebrand - 8 september 2007 14:30

på att mamma kommer hem, sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel och filosoferar =D

Hon skulle sluta jobba vid två och då åka till jysk och hämta min bäddmadrass, wihooo äntligen så får jag en riktig säng =D Eller det har jag ju, men nu kmr den bli helt som den ska =D haha väntat på det väldigt länge =)

Men iaf, när hon kommer hem så skulle hon skjutsa mig och Sussie till Amanda så ska vi väl vara där ikväll med massa folk :) Sen skulle vi sova där för annars vettefan hur vi ska ta oss hem xP typ gå elr nått =P haha! Så jaa, det blir att vi sover där så kommer jag väl hem imorn nån gång =)

Blir njog trevligt tror jag :)

Hmm, mja, vet inte vad som mer finns att skriva, ciaaao!


Ida Åkebrand - zimmer 483

Ovido - Quiz & Flashcards