Alla inlägg under september 2007

Av Ida Åkebrand - 8 september 2007 12:21

hahaha, jag ser e liten kul grej.. Det är nästan lika många som tycker att jag ska sluta blogga som dom som inte tycker det.

Gjorde den som en kul grej för att se hur dumma folk är, alltså jag menar.. Jag skulle ju aldrig slutat blogga även fast alla svarat att jag skulle de. Men det är bara kul att se att folk som VILL att jag ska sluta blogga ändå är här och läser den? Det känns väl lite onödigt? x)

haha jag menar, varför läsa den om man inte vill att jag ska blogga överhuvudtaget?

jaja, förstår mig inte på vissa folk ibland alltså. Men ni gör ju som ni vill och jag skiter i vad =D

Bara snällt att ge mig lite besöksstatus genom att läsa här ;D So anyway, THANKS .. jerk.


Ida Åkebrand - moahaha

Av Ida Åkebrand - 8 september 2007 00:16

Kvällen tar sitt slut precis här! Är så sjukt trött att jag knappt orkar sitta ens xP Nä okej, så illa är det väl kankse inte riktigt. men trött är jag och jag ska sova =D

Gick över till nathalie efter maten, hon var ensam hemma, så vi satt nere i vardagsrummet och snackade på som vanligt när vi inte har träffats på ett tag! Mycket trevligt!

Sen cyklade vi, jaa faktiskt, vi CYKLADE till statiol och köpte.. ehrm.. GODIS =D Jaaa, gottgottgott =D

Så satt vi och tjockade i oss till fun with dick and jane, fulaste filmen xP

Sen när den var slut, spillde nathalie dricka på sig själv sedan när hon skulle ställa ifrån sig glaset på bordet ställde hon de på kanten så det kraschade rätt ner i golvet! Så då var det att sitta och njuta medans hon städade. Förlåt Nathalie, men nu är verkligen VÄRDELÖS på att städa.. x( hahaha! Nä nu ska jag vara snäll, det blev ju ett fint resultat iaf, och det är väl det som räknas, sen hur man utför det är ju en annan historia ;D haha.

Jaja, kom typ nyss hem iaf, gick hem efter min underhållning av nathalie, kände att jag bara skulle bli tråkig om jag var kvar!

Nu ska jag sova ut sen imorn ska väl jag och sussie till amanda i guess =)

menmen, skriver imorn. Seeee ya!


Ida Åkebrand - Krasch boom baang!

Av Ida Åkebrand - 7 september 2007 15:56

yeeij, äntligen helg igen.. grymt skönt alltså ;D Idag så hade vi nå lekgrejs med treorna, femkamp typ =P Vi skulle köra klass mot klass, men dom delade upp båda klasserna i två grupper, så skulle vi typ samla saker som dom hade skrivit på en lista, vi skulle kasta stövel ha dragkamp, frågesport och nå kortleksgrejs, asså man ska ha ett kort så ska man "suga" in de och ge de till den som står bredvid xP jaa ni fattar.. eller? haha skitsamma..

Min grupp vann sammanlagt och våran klass vann också ;D YEEEEEAH suck on that =D haha närå, men de va kul, skönt, fick slippe alla lektioner innan lunch, så hade vi lunchrast i typ över 2 timmar sen hade vi medieproduktion sen slutade vi!

Satt en stund och snackade med emeliw villiam jonathan och angelica innan jag gick till bussen..

Där träffade jag Hanna så jag snackad elite med henne på vägen hem! :)

Höll inte på känne igen henne först, klippt sig å grejer ;D haha.

När jag kom hem skulle jag bara fika och sen dra till Bea men hon hade visst ringt så jag ringde upp och då sa hon att hon skulle vara med Petra att hon hade glömt att hon lovat petra de xP så jag har ingen aning om vad som händer ikväll faktiskt.. Kankse tar det lungt, sitter vid datorn och ser nån film elr så :)


Imorn ska jag och massa folk iaf till Amanda. Blir nog mycket trevligt kan jag tänka mig :) Minns inte vilka som skulle dit men många var det iaf =)

Jaja, vet inte riktigt vad mer jag kan informera er om... så jag slutar här :)


Ida Åkebrand - Looking from the window above!

Av Ida Åkebrand - 6 september 2007 17:52

Jag är helt slut! kom nästan nyss hem fårn skolan. gaah dagarna är så himla långa nu för tiden. Går till runt fyra varje dag, sjukt jobbigt! Men ja, jag antar att det är så för dom flesta ettor på gymnasiet :) Nåra dagar går vi ju till typ tre också ;P

Idag slutade vi kvart över fyra, först hade vi engelska, gick igenom lläxan från igår och kollade på början av grease.

Sen hade vi medieproduktion från 12.10 till 16.15, sjukt jobbigt. Först ljud sen grafisk kommunikation, grymt kul men man blir hur trött som helst av att sitta vid datorn så mkt!

Tur man får små raster då och då iaf, annars hade man väl sett dubbelt elr nått! haha.

Ikväll ska jag bara ta de lungt, skulle egentligen på scouterna för det bröjar idag, så skulle vi träna aptufft till alnöfejden, men jag orkar bara inte!

är så himla trött och känner att jag behöver lite vila.

Menmen.. har inte så mkt mer att säga.. joo just, jag och sussie käkade på subway efter skolan. Sååå himla gott =D

Sen betalade hon, och nu kom jag på att jag glömde ge henne pengar för de, men hon kan få de imorn =D haha.

Aaaaja, nu ska jag pysa!


Ida Åkebrand - Don't speak, i know what you're thinking!

Av Ida Åkebrand - 5 september 2007 19:18

Ont i benen, jag har sjukt ont i benen! Jag har gjort massa sjuka saker idag. Jag klarar inte av det. Jag var inte så stark som jag trodde, eller så var det bara att allt jag hade tänkt mig, blev 20 gånger värre. Det funkar bara inte.

Dom pinsamma sakerna vi fick göra, det var ju inget problem alls, men imorse när vi skulle göra precis allt dom sa och stå i 90 grader hela jävla tiden. Det går inte att förklara hur sjukt det var! ALLTING man gjorde var FELFELFEL och man fick hela tiden höra hur jävla värdelös och dum man var!

Jag säger bara det, dom som klarat dethär redan, dom som gör allting mot oss små varelser, och dom som klarar av denhär veckan. Ni är sjuuuukt starka och jag förstår mig inte riktigt på er!

Men jaa, som sagt ni är helt jävla fantastiska allihopa som klarat de eller är påväg att klara det. men jag var inte nog stark helt enkelt.. jag bröt ihop efter morgonen innan första lektionen och tänkte att jag skulle hoppa av. Men Tessan peppade mig genom dagen, (tack så hemskt mycket för det), och sa att jag iaf skulle köra på tills dagen var slut och känna efter då.

men jag känner verkligen det, att gå igenom en morgon som imorse, det gör jag inte mer än en gång. Jag tyckte det var så fördjävligt att jag grinar nästan bara av att tänka på de. Nä okej, nu är det väl inte riktigt så, men förut! Men iaf, att göra det fler än en gån, det gör jag bara inte, och dessutom, så har dom varit SNÄLLA mot oss idag jämfört med vad dom brukar vara!

Och om man bryter ihop efter första dagen osm har varit LUGN, så går det helt enkelt inte!

jag hoppas att folk förstår varför jag hoppar av, men som sagt, jag klarar det bara inte, och alla är ju olika och alla tänker olika, jag är inte en av dom som platsar in i gänget för denhär intagningen!

Men jag är iaf glad att jag prövade, för annars hade jag ju inte vetat, men nu vet jag verkligen att mitt psyke inte klarar det, jag skulle få läggas in på psykhem om jag hade fortsatt.

Man måste kliva upp typ halv 6 varje morgon och fixa iordning frukost (imorn skulle jag ha med mig hembakad kladdkaka och 1 liter mjölk), jag skulle måsta ha utklädnadsdräkt  jag skulle vara Gimli i sagan om ringen, jag skulle måsta skriva en uppsats om eu departementets utlopps utlägg (elr nå sånt) 76 ord på toapapper, skrivet med läppstift och allt!

Jag skulle inte orka med skolan osv.

Shit, det känns ändå jobbigt att dra sig ur, för jag vill verkligen lära känna domhär människorna efter intagningen för dom verkar ju stå varandra nära allihopa och ha skitkul tillsammans och allt, jaa dom verkar vara skitsnälla (egentligen, om man bortser från det dom gör nu, men det är ju faktiskt bara för intagningen skull), men iaf, jaa. det skulle ju vara grymt roligt och om jag kunde skulle jag verkligen fortsätta min vecka i helvettet. Men ja, en människa känner ju när det räcker, man går ju till en viss grad då man känner att man inte pallar mera. Jag har kommit till den nu, så tack för mig.

Nä, det funkar helt enkelt inte! Jaja, lycka till resterande kandidater, BE STRONG! Ni kan klara dethär, jag var bara inte nog stark, men jag vet att ni kan ;)


Ida Åkebrand - This is the beginning of the end!

Av Ida Åkebrand - 4 september 2007 16:54

Tonight is the night when it all begins ;P Ooooh creeepy!

Nä men seriöst, det känns faktiskt lite nervöst att det börjar nu! Menmen bara att ta tag i sig själv och ta sig igenom det, no matter what!

haha. Kom typ nyss hem från skolan. Slutade 10 över 4, gick ner till bokia och köpte såntdär 5 ämnesblock och pennor =) Kan ju behövas nu till skolan.

Sedan skulle jag gå ner till navet för mor min skulle plocka upp mig där, då stöter jag på Linda, sedan kom sandra, så jag snackade en stund med dom sedan gick jag vidare.

Emelie och sussie kom och gick på andra sidan vägen så sussie åkte också med oss hem!

Nu hade jag tänkt kolla på oc lite =)


Igår orkade jag aldrig skriva! Va på skolan, slutade halv fem, åkte hem med mamma, gjorde mat stack direkt till stallet och när jag kom hem vid halv nio så fikade jag, duschade och såg csi sen la jag mig och sov!

Grymt skönt, men ändå var jag jobbigt trött imorse. gaah jag kmr nog aldrig vänja mig vid att kliva upp tidigt xP

haha menmen, sånt är livet!

Nu ska jag dra! Seeyaaaa.


Ida Åkebrand - regnkläder x)

Av Ida Åkebrand - 2 september 2007 14:23

Vaknade klockan elva idag av att jag fick ett sms av Kerstin.. hade glömt att lämna slipsen igår så jag fick köra bort till henne innan dom skulle till Melinda och lämna tillbaka den :)

Kerstin åker ju ikväll, hon bor ju i Uppsala numera så nästa gång man träffar henne är ju en bra fråga!


Efter det har jag bara varit hemma, sett friidrott och det gick inte alls bra för nån av våra svenska medborgare! illailla.. men det kommer bättre dagar ;)

Har städat rummet också, såg förjävligt ut innan, som world war III ungefär ;( Men nu är det fint igen :D haha.


Vet inte vad jag ska hitta på resten av dagen, tror jag bara ska ta de lungt och vila upp mig inför veckan. usch är så himla nervös! Men de ska nog gå bra =D haha.

Somnade inte förns typ tre inatt och klev upp elva, nej usch vad ohälsosamt!

Blir en tidig kväll ikväll för Ida Åkebrand :)


jaja, nu ska jag gå och förtsätta fixa naglarna, sedan ska jag färga ögonfransarna och ögonbrynen och välja kläder tills imorn :) See ya!


puss..i think.


Ida Åkebrand - here we go

Av Ida Åkebrand - 2 september 2007 02:08

Yeeo så var man hemma igen då! Kerstin ringde runt åtta halv nio så jag stack direkt dit, träffade henne och stefan. Dom höll på muppa, nä men typ bytte kläder osv. var där en stund sedan skjutsade Kerstins mamma oss till nacksta till Erik, han va och jobbade så vi skulle göra mat åt han tills han kom hem. Dock så var vi lite sena och kom dit typ tio då han slutade, så vi hann bara in och börja så kom han.

Vi var där och dom käkade åså, sen så körde vi ner till hamnparken och väntade på lite folk, vet inte vilka som va men dom hellt typ malin emelie sandra och nånting? om jag inte har helt fel, tro de va så iaf =D haha får hoppas på de.. nä men de är inte så lätt alla gånger faktiskt! haha.

Dom blåste eld och poijade och slukade å massa, jag knäppte lite kort åså.

Sedan kom det fler folk och kollade och lekte lite.. umgicks åså. :)

Sen typ då klockan var tio över ett så kom vi på att jag kerstin och stefan måste ta kvart över ett bussen hem, så vi skyndade oss hoppade i bilen så hamnade vi precis efter bussen =P men som tur var stog det nån vid busshållsplatsen vid kubal så vi kunde hoppa på där. Så vi tackade erik för skjutsen och satt oss på bussen. :)

jaa, det var väl typ min kväll :D haha justja, vi hade slipskväll, så alla var tvugna att bära slips, MYCKET stiligt om jag får säga de själv ;D haha!

Tog några coola pics som jag slänger upp här imorgon. Måste rensa bort massa gamla så jag orkar inte göra det nu! Nu ska jag bara sovasovasova tills Kerstin ringer imorgon då hon vaknar, glömde nämligen att lämna tillbaka slipsen så jag ska dit med den imorn innan dom sticker till melinda :)

Jaja. Har inte så mkt mer att berätta for you guys =)

Have a nice night ;D


Just ja, kom på att min mobil är helt jävla störd, mer än vanligt nu, så när jag skulle snacka med Kerstin avbröts bara samtalen hela tdein x( usch jag blir så LESS på den, ska fan slänga in den i väggen!

Men iaf, tur som jag har, så är min pappa väldigt omtänksam så jag fick byta med honom så dom skulle kunna få tag på mig inatt :)

Får väl se om jag ska ha denna i veckan, för då kmr folk behöva få tag i mig, och utan mottagning går det inte så särskilt bra!

Jaja :)


hetakramar


Ida Åkebrand - lekalekaleka.. :D

Ovido - Quiz & Flashcards