Alla inlägg under april 2008

Av Ida Åkebrand - 11 april 2008 17:07

god dagens mina vänner! kom precis hem från skolan/stan. Hade prov i film sista timmen, gick värdelöst kan jag lova. Menmen, så kan det gå ibland. Gick med Sussie på stan sedan efter vi hade slutat, så att vi skulle kunna få skjuts hem. haha ja, vi är lata och tycker att det är jobbigt att åka buss sedan gå från busshållsplatsen. Gick iaf in på hemmakväll, och va där i minst en halvtimme, skulle hyra filmer tills i helgen, vi ska ha en riktigt filmhelg med ben & jerrys i sinne! haha, gött fan! Var längesen vi lekte hon och jag, så det var väl dags nu!


Nästa helg åker vi till mormor och morfar, eftersom mormor fyller år, sen de två helgerna efter de är vi på Cypern. NICE som fan. Haha, btw, ni måste ju se de grymt snygga posebilderna från igår, dom finnes på http://direngrey.bilddagboken.se/ sen på torsdag den 10 april, snyggt som fan. haha, ska klicka vidare. hörs

Av Ida Åkebrand - 11 april 2008 07:12

Så var det fredag igen, guuud vad veckorna går fort! Exakt 2 veckor kvar tills vi sticker nu. SKA BLI SÅ JÄÄVLA SKÖNT. Kunde inte blogga igårkväll när jag kom hem, eftersom internet vägrade funka för mig och den andra datorn inte var igång, så jag sket i det helt enkelt. Åkte till Bea direkt efter skolan, flörtade med Micke lite och fick mig skjuts hem... eller ja, dit. Men det är mitt andra hem så wtf. Haha, jaa, jag och bea gick sedan till Martin för vi skulle ha scoutmöte där, spelade guitar heroes och bakade kakor. SMASKENS. Åkte sedan hem och gjorde ett ivrigt fdörsök i att få igång internet, men misslyckades ju då. Så nu ska jag väl till skolan om en stund, ska åka in med pappa. Skönt att slippa bussen iaf, och sedan gå bort till åkersvik. nä, nu drar jag! Ciao.

Av Ida Åkebrand - 10 april 2008 15:09

jag tog steget, och frågade martin hur det verkligen var att vara en poser. jag fick svaret att det var riktigt tungt. ibland var det till och med stjärthåla. då förstår ni hur tungt det måste vara alltså.


jag måste också påpeka att han är en wannabee. JAG LOVAR. Hans layout på repotaget är nästan exakt likadan som min. OJOJOJ.


han säljer också en bärbar mus, ingen som har lust att köpa? kom igen jag vet att ni är sugna. DEN LYSER TILL OCH MED GRÖNT! 


haha, nä jag måste samla mig. slutar om en timme och jag har inget kvar att göra? vad gör man åt saken då? HMMM. får fråga Lotta. Tschüs!

Av Ida Åkebrand - 10 april 2008 14:17

hur är det att vara en poser? ja det kan man undra. fårga martin han vet. vi har en liten posehörna i klassrummet. MYSIGT!

Av Ida Åkebrand - 10 april 2008 11:00

I'm your superman right? ;) Nä, det behöver jag inte ens fråga om. KLART JAG ÄR. Muahaha, ska gå till bussen om tio minuter precis. Men jag blir LESS på snön. det ser fan ut som typ, januari? vad är det för fel? SCHEISSE. Jaja, jag har iallafall humöret på topp, och det är ju bra.



Här är min blåa nya tröja förresten. Och ja, självklart är den svettig och mustig från gårdagens pass, och jag har på mig den idag. Den låg i tvätten bland alla andra gamla smutsiga kläder och bara väntade på att få komma upp och spruuta ut massa svettlukt till mig. nej, självklart är det inte så. Till min stora förvåning hängde den på tork när jag vaknade, och jag blev glad att den var tvättad så jag kunde använda den. SNYGG elr hur? ;)

Nu ska jag.. ja, vad ska jag göra? Hoppla till toan och borsta gaddarna. seeeya!

Av Ida Åkebrand - 10 april 2008 09:23

Skepp å hoj landkrabbor. En gó morron eller vad säger ni? Det kliar min tånagel och håret mitt står åt alla håll. men inte är jag ledsen för det. För en gångs skull är jag riktigt pigg och glad när jag vaknar. Änglarna i mitt rum flyger omkring och jag känner för att dansa bert-dansen. Magen skriker efter mat, mat mina vänner, är gottttt. Helst när man hittar ett gammalt hårstrå med en vit stor hårsäck längst ut på kanten. Nej, nu blev jag riktigt sugen hörrni. Vi får höras senare istället. Tjaaatja.

Av Ida Åkebrand - 9 april 2008 22:25

Nej hörrni, såhär kan det inte gå till. Nu släcks lamporna i idas rum och hon tänker krypa ner under täcket. hon tänker också sova länge länge länge imorgon och sedan kliva upp och ta bort lite navelludd från naveln som samlats under natten. vi hörs imorgon snorungar

Av Ida Åkebrand - 9 april 2008 21:04

Denhär låten är så sjuukt fin! Kina spelar den när vi har smidighet på friskis, såå himla fin :)



Ovido - Quiz & Flashcards