Alla inlägg under april 2008

Av Ida Åkebrand - 16 april 2008 09:11

Sitter hos amanda nu, Louise hann svara på mailet precis innan vi skulle åka härifrån, så som tur var så hann vi inte börja åka och få reda på att vi fick jobba på skolan. Så nu blev allt mycket soft! Vi sitter just nu och spelar guitar hero, men ska ävl snart börja lägga upp hur vi ska läsa våran lilla saga´. Ska vi jobba hemma så måste vi ju få något gjort också. Men ja, vi har ju hela dagen på oss. Börjar inte förns halv ett satt. SJUKT NICE!


mjaaa, det var väl mäst det jag ville skriva. Intressant va? Haha, det tycker iallafall jag! Och vädret håller sig fint, är typ 6 grader varmt ute! haha nä nu ska jag köra. CIAO

Av Ida Åkebrand - 16 april 2008 07:38

Ååh vilken härlig morgon det är idag! Såhör borde det vara varje dag, för man blir så pigg och glad av solen ;D Ska alldeles snart sticka iväg till Amanda, fortfarande i hopp om att vi ska slippa lektionen. men vi har kommit på en smart lösning om vi inte hinner få svar så det är lungt. Haha, kände bara att jag var tvungen att skriva några rader åtminstonde. Men nu måste jag ut och fixa! Tjing!

Av Ida Åkebrand - 15 april 2008 22:55

Ganska sen bloggning för att vara mig va? haha ja det tycker jag med! Är vaken alldeles för sent kan jag säga. Men så kan det vara. haha. Jaja, skulle ju plugga matte förut, men ni trogna läsare vet att jag är väldigt dålig på att hålla mitt ord när jag säger att jag ska plugga, så vad tror ni om denhär gången? Om ni chansar på att jag inte pluggade har ni rätt. Nästan iallafall, gjorde några tal sedan ledsnade jag. elr, skulle käka och sen orkade jag inte börja igen. Så jag stack till sussie istället, försökte få igång hennes moppe och tillslut startade den. Guldstjärna till sussie ;) Körde till kvissle fram och tillbaka bara för att! Seeen, kom Ricky förbi. SJUUUKT längesen man träffade han någonannanstans än hemma hos han, eller med Jonna. haha, men det var trevligt. Vi satt och snackade om allt mellan himmel och jord, och kollade på skrattgubben ni vet. Dendär asroliga videon jag hade för nån dag sen ;) haha, vi höll på dö.. IGEN! Slutar aldrig skratta åt den. Men ja, det var mycket trevligt att träffa han som sagt. Får inte bli lika långt mellan gångerna framöver tycker jag.


Jaa, är väldigt oklart hur morgondagen blir, antaglien börjar vi halv ett, men är inte riktigt säkra, så vi måste ändå upp så vi är på skolan typ, nio o__O Känns drygt, men om vi har tur så slipper vi det! Hmmz, ja har inte så mkt mer att skriva. Måste skynda mig isäng nu! Men vi hörs imorgon. God natt! 

Av Ida Åkebrand - 15 april 2008 18:29


Lalalalala, jag kände att jag var tvungen att bjuppa på en bild idag!
Jag är så otroooligt nöjd på bilden, syns det kanske? haha! Ska ut med SUSSIE nu, synd att du inte får följa med och vara sjukt cool med oss ;) Haha. LATER!


(och jag blir sjukt störd på att jag måste gå och "redigera inlägg" typ 100 gånger innan allting vill bli centrerat! Och sen ser allt cp ut också, så man måste hålla på fixa massa för att de ska se ut som man gjorde från första början! JÄVLA PUPPSIDA!) 

FAN, NU FUNKAR DET INTE HUR MÅNGA GÅNGER JAG ÄN FÖRSÖKER, VAD ÄR PROBLEMET?? 

Av Ida Åkebrand - 15 april 2008 16:42

GUD VAD GLAD JAG BLIR, när det är soligt ute och snön är påväg att försvinna. Jag har varit så sjukt glad hela dagen så jag vet inte vad! Så härligt med sol och värme, har till och med gått ute utan jacka utan att frysa ens litegrann! Hihi, underbart!


haha, och sen när jag och emelie var påväg tillbaks till skolan från sub, så går vi och låter som vanligt, minns inte vad vi snackade om, men emelie ger ut ett ganska högt ljud (waaaaah, waaaaah nått sånt sa hon) och gör typ knäböj, så sitter det ett gäng tjejer vid scenen och härmar emelies ljud. Gud vad sånt kan vara irriterande alltså, har dom inget bättre för sig än att tönta sig så? VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG? Dom tyckte säkert att vi var omogna, men vi tycker bara om att bjuda på oss själva och skämms inte. Dom däremot, kan inte ha särskilt roliga liv som härmar andra och sedan sitter och fnissar. Haha nä, mindre tönthet åt sveriges befolkning tack!

Jaja, dom ska inte få förstöra min dag (men de gjorde dom inte, jag blev bara lite störd ett tag) haha, så jag går vidare med livet och glömmer allt ;) Vill dom hålla på så får dom väl göra det. 


Sitter nu och lyssnar på Jason Mraz (gooood, vilken MAN!) och bara njuter av stunden. Har nästan nyss kommit hem från skolan, och ska plugga lite matte. Jagvet, tragiskt, men jag ligger ett antal sidor efter och har j prov på fredag.Sen ska jag ut med Sussie och dra raggen. haha, coolingar som vi är ;) Jaja, ska dra härifrån nu iaf.

puss*

Av Ida Åkebrand - 15 april 2008 09:20

Alltså, en gång för alla.. VARFÖR har man datakunskap? Det är ju så sjukt onödigt och tråkigt. Och ja, på det en finsk KORTVÄXT liten gubbe. jag blir galen. ALDRIG att jag kommer att läsa denna kurs igen, never ever. Kommer stenvägra om jag måste läsa den när jag börjar på skvadern o__O

Men, nej jag vet, man ska nte klaga på skolan. jag ska tänka på barnen som inte har råd att gå i skola i krisande länder osv osvosv.. Men en sak jag har funderat på, det är när folk säger "Tänk på barnen i Afrika" när man slänger mat för att man är mätt, eller man inte tycker om det. men vafan, att TÄNKA på dom, hjälper jag väl knappast till. jag tror inte att en tanke får dom att må bättre, eftersom dom inte ens vet att jag existerar. nej, sånt tycker jag är löjligt. Och nu får dethär inte misstolkas, som att jag inte bryr mig alls om alla som har det svårt här i världen, självklart tycker jag att det är bedrövligt att folk måste leva så, och knappt få någon mat. Självklart tycker jag det är hemskt och självklart vill jag att dem ska ha det bra. Men jag tror fortfarande inte att en tanka hjälper dom, om jag hade ätit upp maten, och inte slängt den, hade den ju ändå hur som helst försvunnit. Eller hur? :) Jag tycker att om det ska vara på det viset, så ska vi göra mer än att TÄNKA, då ska vi genomföra det, och få någonting gjort.

Nu kännerjag att jag drog iväg lite, men sånt händer ibland. haha, aja, ska dra nu! Hörs!

Av Ida Åkebrand - 15 april 2008 07:45

Ja, så var det tisdag igen då. Va sjukt jobbigt att kliva upp idag, men efter ett tag så tog jag mig upp tur nog. Usch vad man vill ligga kvar på morgonen! Vem kom på att vi ska gå skolan så länge? Man borde gå från typ, elva till tre varje dag, hade inte de varit nice?


Haha aja. Ikväll blir det bara att vara hemma, läsa till ljudprovet och göra matte som vi har prov i på fredag, och jag har hur många ogjorde sidor somhelst! Så det är bäst jag lägger på ett kol om jag ska hinna! 


Jaja, måste sticka till bussen nu om nån minut, så ska gå och ta på mig ytterkläderna. På återseende! 

Av Ida Åkebrand - 14 april 2008 21:12

blev inge roligt att kolla på hockeyn längre :/ Linköping ligger under med 5-1, så det känns ganska meningslöst att fortsätta titta. haha, skulle ju läsa historian också, mne intefan gjorde jag det inte, förns nu alldeless nyss, och då kom mamma in och störde mig och snackade så jag fattade inte vad jag läste! Får försöka läsa på bussen till skolan imorgon istället.


känner mig lite besvärad för tillfället, för min rygg har börjat gjort ont igen idag! Jag vill verkligen inte få några problem igen, då blir jag ju knäpp. Så sjukt jobbigt att ha ont i ryggen, man blir ju fan handlingsförlamad! Har också så sjukt ont i mina benhinnor. Nejfa, inget ska vara som det ska inte! Less blir jag. Men jag kan inte göra så mkt, får be och hoppas att det försvinner inom sin tid! Haha aja, ska kolla på Andra Avenyn nu, SEN ska jag sova. Night! 

Ovido - Quiz & Flashcards