Alla inlägg under april 2008

Av Ida Åkebrand - 21 april 2008 16:59

Är hemma från skolan nu, kom precis hem. Och det första som händer är att mamma börjar tjata och gnata på en. Kan det bli värre? Jag blir så irriterad. haha, men så är det väl för de flesta. Ska in till friskis och svettis och träna sen halv sju, så blir att skynda sig att slänga i sig mat sen sticka iväg dit. Kan inte gå på step up gympan som är här i kvissle, får så himla ont i mina benhinnor då så kan bara träna typ halva passet. och det känns ju onödigt! Skulle iofs inte behöva stressa lika mkt då, men aja skitsamma!


Sjuukt härligt väder är det ute också, nästan inga moln på himlen och det är otroligt varmt. Så himla braabrabra!


Haha jaja, nu måste jag välja kläder jag ska ha i veckan, sen ska jag rensa vad som ska tvättas inför resan och så. Bara 3 skoldagar kvar nu. BÄST. Vi hörs fellows. TJA 

Av Ida Åkebrand - 21 april 2008 09:03

Så va vi här igen, en ny vecka med nya möjligheter! Var inte meningen att jag skulle blogga nu, men jag hade lite tid över så då tog jag tillfället i akt. Ska alldeles snart gå till bussen och åka till skolan, har foto nu. SUCK säger jag, men sånt är livet.


Haha, jag är så glaaad. det är bara 4 dagar kvar tills vi åker nu! Det är ju bara en grisblink kvar! Kommer ha fullt upp dom dagarna också, så jaa, dom kommer nog gå fort. Elr så går dom jättesakta för att man längtar efter något. Haha. Det märks! Ska iallafall träna ikväll, sen imorgon ska jag vara med Nathalie. Sen på onsdag ska jag träna och packa, och torsdag ska jag packa också. Ikväll blir det nog att börja slänga kläder i tvätten åså, så jag verkligen vet att allt jag ska ha med mig är tvättat och fräscht tills när vi åker! Ååh, det ska bli så kul att komma iväg!


Men nu ska jag springa till bussen. Vi hörs nått framöver. Ciao! 

Av Ida Åkebrand - 20 april 2008 22:35

Skönt att vara hemma, helgen har gått så otroligt fort så jag har trott att det har varit lördag hela dagen. Om det ändå vore så väl. Hade det iallafall trevligt hos mormor och morfar, kom massor med folk hela helgen,så man har ju träffat den ene och den andre. Klirrade också till i kassan min efter ett sånthär exklusivt besök, och jag kan säga att nu är jag allt utom fattig! Känns riktigt bra. Ibland är det bra att ha tajta morföräldrar (a)


Mjaa, det finns liksom inte så mkt att säga om helgen. Vi va där, såg tv, åt tårta, va ute och gick, duschade, satt på toa, kramades med 500 gamlingar, åt mat och ja, ni vet sånt man gör när man är ute i ingenstans.


Så ikväll när vi kom hem, gick jag bort till sussie och spenderade resten av kvällen där. MIn dator har som vanligt dampat, skulle in och skriva innan jag gick dit, men internetrutan gick inte att få upp, så jag hade något damp. sket ire och jävlades nu istället. Fick tillslut igång det och ja, här är jag! Ska gå och göra mig iordning nu sen ska jag nog sova. Vaknade tidigt imorse så jag är ganska trött.. Men ja, vi hörs väl imorgon :))

kram

Av Ida Åkebrand - 18 april 2008 16:21

Nu ska vi snart åka iväg, vi väntar bara på att emma ska komma hit så åker vi nog! Blir ändå härligt att komma bort en stund och få tankarna vilade på något annat än det vanliga för en stund. Och jag är så glad, för vädret verkar inte vilja ändra sig, utan det är heeelt underbart soligt och fint. Jag blir så glad! Och sen är det bara en enda vecka kvar tills vi åker till Cypern, ooh ska bli så härligt det med!


slutade skolan en stund innan tre, så då följde jag med elin och elvira ner på stan en sväng. Skulle köpa ett par solglasögon men kom på att jag inte had emed mig kortet, så jag får ta det nån dag i veckan! Har hittat ett par snygga (OCH BILLIGA =D) på h&m som jag ska ha :)


Och sen är jag lite sur, för varenda gång Malin kommer till Sundsvall är jag borta! Nu kommer hon då jag åker till Cypern, och sticker hem igen då vi kommer hem därifrån! Missade ju henne sist hon var här också, då var vi i stugan. Dååååligt som faan! Nästa gång måste jag vara hemma när hon kommer hit, annars vet jag inte vad jag tar mig till!


Jaja, jag ska se så jag har packat färdigt allting nu, ska ju bara vara hos mormor och morfar över helgen så jag behöver inte ha så mkt med mig, men måste typ packa tandborste =P Längtar tills jag ska packa till cypern resan :} Hihi men ni ser ju om jag skriver eller inte, om internet funkar. Antagligen inte men om vi har tur så :) Annars hörs vi på söndag när vi kommer hem!


Have a nice weekend! 

Av Ida Åkebrand - 18 april 2008 07:31

Gor morgoon. Var inte alltför smart igårkväll, så jag satt klockan på sju, och vi skulle gå halv åtta, hur smart är det på en skala? Haha, men ja, jag hann klart iallafall (och en bloggning??!?! tänker ni) Haha men sussie ringde nyss och sa att vi fick skjuts, så det var lungt.

Slängde i mig min macka i superfart och skulle dra ut några kablar innan jag stack, men då precis ringer hon och räddar mig. Haha, ska ha idrott nudå, och sen flyter dagen på som vanligt. Ska ju till mormor och morfar i helgen så vi får se om det blir någon bloggning överhuvudtaget då! Jaja, ska gå och dra upp persennerna ;D PUSS! 

Av Ida Åkebrand - 17 april 2008 20:36

Gårdagen var riktigt nice englit mig :) Jag Sussie angelica och amanda åkte till Amanda direkt efter skolan och väntade bara in dom andra och spelade lite guitar hero. Jag och Sussie åkte på lidl och handlade lite dricka och så, och då i trapphuset mötte vi Josse som följde med oss dit. Sen kom vi tillbaka och alla började droppa in eftersom. När alla hade kommit, beställde vi mat och Amanda och Sussie åkte och hämtade maten. Från China Box. Tjockade i oss maten och njööt som satan allihopa ;D Seeen, snackade vi massa, spelade guitar hero, POESADE som satan och bara chillade. Sen spelade vi pratmakarna, hahaha så jävla kul. Vilket jävla kackel det var där inne. Jaa, körde det ett tag, sen körde vi typ norsk kareoke och bara busade på. Sjöng vanlig kareoke och hoppade och studsade till asgammal musik. Haha, på tal om de, måste fan ladda hem lite gamm-musik, fatta skönt!

Jag är så trött nu, så min skrivning är lite udda. Ni får ursäkta mig.. alla stack hem en efter en när klockan började bli lite sent. Johan stannade längst av dom som inte skulle sova där, så han spelade gitarr, och vi sjöng till. Jättemyys faktiskt. Men sen stack han också och då var det bara jag sussie amanda och angelica kvar, så vi var vakna en liten stund till, och fick och la oss runt halv ett tiden. Somnade runt ett och sedan imorse klev vi upp tidigt och hade nationella ;D Men jaa, det var väl typ gårdagen. Var roligare än vad det lät att göra, ni som känner oss förstår hur galna vi kan vara ibland :D Vi satt och asgarvade den mesta delen av kvällen kan jag säga. Och sjuka kommentarer blev sagda som vanligt. 


Bla johan när vi satt och käkade:

"Aaaah, jag har fått könshår"

"HAHAHA; VA?"

"nää, men asså i maten"

och så låg det ett kort litet svart hår där. YACK! 

Hahaha, sen Martin:

"Jaa, asså men jag sväljer dom hela"

"haha va sa du? Sväller dom?"

"Neej, jag sväljer dom"

"ahaa, okej"

"HAHAHA" 

haha, okej, dedär kanske inte lät så kul, men ja, hade ni vart där hade ni skrattat. Iaf om ni har humor som oss. (vilket kanske 2% av sveriges befolkning har xP)

Jaja, det var iaf asmysigt igår, och kvällens bild blev helt klart denna:

 

Jag, Martin, Martina & Emelie står och myser ute på balkongen i det fina vädret.


För några dagar sen klagade jag på vädret, och jag tror faktiskt att gudarna hörde mig, för nu är det verkligen UNDERBART väder. Och jag blir så hiiiimla glad när det är värme och sol. FAN VAD BRA. Jaja, nu ska jag pysa. HAVE FUN! 

Av Ida Åkebrand - 17 april 2008 17:56

Så var jag hemma igen då, blir ingen träning för mig och mamma eftersom brädpasset var inställt, och jag har så sjukt ont i mina benhinnor! Så vi tänkte gå ut och gå en sväng istället i det underbara vädret. Så himla härligt väder ute! GRRR =D


jaa, skulle mest skriva så ni vet att jag fortfarande är vid livet! Ska lägga in några bilder på bdb från gårdagen, sen ska jag försöka att hålla mig borta från datorn, har en del att göra! Helst plugga matte till provet imorgon. Ljudprovet gick faktiskt ganska bra ändå, hoppas jag fick rätt på de jag svarade iaf! Jaa, men det var väl allt. Bye!

Av Ida Åkebrand - 17 april 2008 12:06

Tjeena tjena. Sitter på skolan nu och ska snart ha ljudprov, känns tungt med tanke på att jag läste igenom frågorna igår och slumläste igenom papperet. haha, så jävla illa. men jag hoppas det går någorlunda iallafall.

 Hade nationella i engelska, skriftligt imorse, och det gick väl sådär. somnade runt ett igårnatt, så jag var inte särskilt pigg när man skulle upp klockan sju ;O haha.


Igår kväll var en riktigt kul kväll faktiskt, och fler folk än vad jag trodde dök upp. Tio små söta barn var vi. Kan skriva lite mer om vad vi gjorde, och lägga in bilder och sånt när jag kommer hem. har iaf sköööönaste posebilden från när vi stod ute på balkongen jag emelie martina och martin. haha.. jaja, men nu ska jag göra prov. Wish me good luck! 

Ovido - Quiz & Flashcards