Alla inlägg den 6 augusti 2007

Av Ida Åkebrand - 6 augusti 2007 17:36

Oja, så himla bra väder ute, nu är jag lycklig ^^, Mamma ringde och väckte mig halv elva idag, eller vid den tiden iallafall, dom satt på bussen påväg till Sthlm, så nu är man ensam med Daniel, vart han nu är, han skulle ut och äta nånstans så det blir ensam-middag (ovanligt?! xP) What ever =D


Dirket då jag vaknade gick jag ut och la mig i solen, skönt som fan med värme, men det var nästan föör varmt. Eller nä.. nu ska jag inte börja klaga på värmen, men jag höll seriöst på döö!

Ringde till Jonna och väckte henne, hon lät som en zombie x), men fick fart på henne iallafall så åkte jag till henne.. Som va hos Ricky, men där vare ingen hemma, Ricky va och gjorde lättmc provet och resten är ute på marmen.

Vid halv tre kom ricky hem igen, så satt vi och fundera på vad vi skulle göra ett tag.. bestämde oss för att fara ut på Öjen och bada, så vi drog hem till mig, hämtade badkläderna och körde bort dit. Så kom Linda också.. Badade och sen nu kom jag nyss hem. Lär väl vara med dom ikväll med, om jag orkar, Ricky och Jonna skulle ju ut till Alnön men vettefan om jag orkar följa med dit. Hmm.. Annars får jag väl hitta på nått annat :)


Orkar fortfarande inte skriva om Luleå, haha så jävla lat. men då måste jag sitta här och nöta hur länge som helst och nu har jag ingen lust för det, nu vill jag ut i solen och inte ruttna här! Hare gött :)


Ida Åkebrand - God knows!


Ovido - Quiz & Flashcards