Alla inlägg under december 2007

Av Ida Åkebrand - 8 december 2007 23:41

Åh, jag tror att Sussie har smittat mig riktigt hårt! Jag har ont i hela kroppen, säg bara inte att det ska komma tillbaka dendär jävla förkylningen jag hade en hel vecka i nian :O Då kunde jag knappt röra mig utan att det gjorde så förbannat ont. hade så jävla ont i njurarna, kändes som att nån stack knivar bak i ryggen ! Faaanfanfan, känner redan nu att det bröjar göra ont bak i njurarna.. precis så börjde det också, och i halsen känner jag mig svullen och jävlig, har ont i huvet och jag fryser som en gris. får inte bli sjuk tills vakan heller.. jävla skit! Typiskt säger jag iaf! Men dit ska jag även om jag så ska vara dödssjuk, har fan betalat 200 spänn. mjaa.. finns väl inte så mkt att säga.. var hos Bea hela kvällen efter att jag hade ätit.. Så kom Daniel och hämtade mig vid elva.. orkade inte vara där nå längre för jag mår fan inte bra ;/

Kmr nog inte orka följa med mamma och pappa och handla julklappar heller som jag hade tänkt göra imorn.. Jaja, får se hur jag mår då!

sov sött

xOxO idiiis

Av Ida Åkebrand - 8 december 2007 11:31

Mja, och nu när jag bytt hårfärg, då måste jag ju byta visningsbild här, och då måste hela designen göras om ;) haha. Det hör liksom till. För jag kan ju inte ha en bild därjag har ett rosa hårband och mörkt hår, åsså är bakgrunden vit och röd, det funkar ju inte ;) haha!


Just nu funderar jag iallafall på att ringa till Bea. Var väääääldigt längesen jag var med henne så nu är det verkligen dags. Men jag ska ju till birsta också, så ifall jag sk ava med henne blire väl efter =) Jaja.. nu ska jag gå och ringa!


hare aaawsome ;)

xOxO idiiis

Av Ida Åkebrand - 8 december 2007 10:50

godmorgon?! alla x) haha! Hmmz, vaknade idag och kände att jag hade en fet klump i halsen, jag tror ärligt att Sussie har smittat mig :O Fördjävligt, jag vill inte vara sjuk. Jag har inte tid för att vara sjuk !! Men om det är så, så kan jag ju inte göra så mycket åt saken! Ska till borsta idag med mamma och pappa, ska in på team sportia och kolla på nytt ställ som jag kan ha i vinter, alltsaå i backen åså ;) Om det nu vill bli kallt och börja snöa igen,. jag hatar att det ska vara så varmt och bara regna, det är DEPRIMARANDE!

Mja, sen vet jag inte vad jag ska göra faktiskt, får se vad alla gör ikväll så hakar man väl på tåget i think ;P Ooh, och jag är så himla glad för mitt nya hår =D I LOVE IT! det är bästbästbäst helt enkelt =) Jaja, nu ska jag pysa..


pusspårumpan

xOxO idiiis

Av Ida Åkebrand - 7 december 2007 10:45

eller inte.. godmorgon alla !Sitter på svenskan och ska skriva den jääkla novellen som jag inte kommer nån vart på. har ingen aning om vad den ska handla om, inte en liten liten aning, jag blir galen på dethär. Det ska lämnas in nästa fredag också, så snart måste jag börja skriva. Kommer jag på en story så kommer det ju ta typ 2 sek innan jag är klar, men just nu står det bara helt stilla i min hjärna. Jobbigt.. Mja, vi har kul här på media iallafall, haha jag och Emelie gick och kopierade ut ackorden till o helga natt på rasten, så vi satt inne i cafeet och sjöng den typ hela rasten. haha väldigt underhållande, men jag tror att dom andra som satt i rummet blev något irriterade på oss, för dom gick och skruvade upp radion hur högt som helst och var allmänt irriterade x) haha, domdär jävla tvåorna ! ;) Måste ju få lite extra julstämmning här ju ;) hahah!

jaja, sen idag ska jag vara med Jonna, hon ska färga mitt hår osv! :D Wiiie, typ mellanbrunt ska jag börja med, färgar jag det mörkbrunt nu på engång så kommer det säkert bli grönt eller nått, och det vill man ju inte riskera!


hmm, vad har jag mer att säga er? Tro inte jag har så mkt att säga faktiskt, eller just ja, igår satt jag och kollade på massa videobloggar och det verkar ju verkligen askul att videoblogga, så jag tror faktiskt att jag ska börja videoblogga nu ;) Menmen.. Nu måste jag fortsätta!


have a nice day

xoxO idiiis

Av Ida Åkebrand - 6 december 2007 21:49

Blev lite hastigt slut på förra inlägget för att jag skulle iväg till bommen och sola med min vän Nathalie, om ni vill kika hennes blogg så har jag faktiskt en länk lite längre ner på sidan till hennes blogg. Mycket trevlig!

Iaf, blev hyffsat brun, var hur längesen som helst jag solade så jag trodde de inte skulle ta nått alls, men jag blev faktiskt brun (mot för vad jag var innan iallafall). men man brukar ju alltid vara brunast direkt efter, sen brukar det bli mindre och mindre. Lite synd tycker jag om jag får säga min åsikt ! Och det är klart att jag får eftersom det är min blogg :)

Har hunnit duschat lite snabbt också, blev grymt varmt inne i solariumet idag kan jag säga er. Men det var härligt. Fick oss en liten promenad till bommen och tillbaks också, så hiiimla härligt att gå hem efter man har solat, man känner sig så duktig ;). Men dom borde sanda mer, man håller ju på slå ihjäl sig därute. Man kanske ska skaffa sig dobbar? haha. Nä, det tror jag inte på, kanske när man blir gammal. Nu borde man väl klara av ett fall eller två ;) Jaja, nu ska jag snabbt in på bilddagboken och sedan äre sängdags för Ida!

http://theendofstory.bilddagboken.se (glöm inte att kolla in och kommentera ;))


sleep tight

xOxO idiiis

Av Ida Åkebrand - 6 december 2007 20:17

Har inte hunnit bloggat förns nu, sry! Men ibland har man fullt upp, som idag! Har faktiskt gått bra idag, kommit en bit på mitt rum på grafisk så jag tror nog jag ska hinna klart till deadline. Känns grymt skönt. hur det ska gå med animeringen är dock en helt annan historia, ingen aning om jag kommer hinna med det eller inte. Just nu känns det inte som så! Hur som helst, slutade kvart över fyra idag, men jag satt kvar eftersom det var kvällsöppet ända tills nio. och nej, jag har faktiskt inte varit där ända tills nu, va där tills ungefär halv sex då mamma och pappa kom och hämtade mig. Dom hade nybilen, eller, vi har ju en som vi ska provköra i helgen och bestämma om vi ska köpa den eller inte. Blir antagligen så att vi köper den, mycket nice ;) Åkte hem, slängde i mig mat fort som tusan och sedan halv sju åkte jag bort till församlingsgården för det var julavslutning på scouterna. Dom typ höll på snacka om året som varit, och så visade dom bilderna från lägret i Skåne, USCH säger jag bara. Men det är verkligen ett minne för livet. Så grymt roligt vi hade där går nog inte att beskriva!

Var bara jag och Linnea från seniorerna där, dom andra är ju på nobelfesten som niverna har för alla nior! säkert kul för dom! Jag hade iallafall skitkul när jag va på nobel! ;) Nu ska jag väl vara hemma resten av kvälle, började måla litegrann till en bilduppgift igår så jag ska väl göra klart den.

Okej, redan ändrade planer, sitter och snackar med Nathalie och vi bestämde oss för att gå in till bommen och sola, så i'll se ya suckers ;)


chill out

xOxO idiiis


Av Ida Åkebrand - 5 december 2007 19:39

Haha, denhär dagen har varit asbra =D Så nu är jag grymt glad ;) Hittade mitt busskort imorse gjorde jag också, det låg uppe på skåpen, haha ibland är man smart ;) Men huvudsaken var ju iallafall att jag fick tillbaks de, så nu blire mindre pengar jag behöver lägga ut! Tyckte det skulle vara konstigt om nån på media börjar sno saker?! Har ju glömt nyckeln i skåpet 100000 ggr och inget har försvunnit så man skulle bli förvånad ifall nån snodde nått! :) mNu får jag bara hoppas att nån vänlig själv har lämnat in min sminkväska, Svante skulle kolla imorn borta på Åkersvik i lärarrummet och höra där, så jag får väl se imorn! :) Hoppashoppashoppas!  Mja, hade skrivning på historian idag också och det kändes faktiskt som att det gick väldigt bra! Hoppas på det iaf. Sen fick jag veta att jag ligger på VG i engelska och igår fick jag ju veta tat jag låg på VG i historia också, så det är ju inte illa :)

     Imorn så måste jag stanna kvar efter skolan till typ halv sex, måste jobba på somfan i foto och grafisk så jag hinner bli klart till deadline! annars är jag kööörd. Har inte snackat nått betyg med nån av dom lärarna i det heller, så jag vet inte riktigt hur jag ligger till liksom. Men det märks väl, får väl snacka med dom nästa vecka, elr iaf med Olle, för han har vi ju på måndagar, sen har vi väl betygsnack med Krister imorn på grafisk kanske.. eller inte.. vem vet! Haha. Aja, nu måste jag rita ett självporträtt ;O


Ha en myyyskväll!

xOxO idiiis

Av Ida Åkebrand - 4 december 2007 17:17

fuckfuckfuckfuckfuck.. jag har ju som ni vet blivit av med allt mitt smink och jag ligger typ efter i massa ämnen, foto grafisk svenska och bild, och allting just nu vill bara gå dåligt för mig. Nu idag så har jag tappat bort mitt busskort, eller jag gjorde det igår, har inte en jävla aning om vart jag kan ha lagt det, och jag har letat överallt, så nu blir det att jag måste köpa ett nytt busskort också.. det är fördjävligt. När man äntligen har lite pengar så måste man köpa massa grejer som man egentligen inte skulle ha behövt.. Om jag inte skulle tappat bort allt dethär nu så hade jag åkt till Storuman på lucia, eller inte den 13 på torsdagen, utan på fredagen.. för sen skulle dom till lycksele och dra in på hotellet flera stycken fårn Storuman och då skulle jag ha följt med dit. men nejnej, då kommer det ju upp massa annat så jag har inte råd.. Gud verkligen hatar mig jag har ju sagt det! Han vill bara dåligt om mig, han vill inte ens att jag ska få träffa mina bästa vännner :( FUCKING SUCKER!! Jaja, jag antar att sånt är livet.. Men jag är så jävla arg på migsjälv, varför lär jag mig aldrig? Det kanske är dags att slänga min hjärna åt helvette, det går säkert bättre utan den.. den har säkert massa sjukdomar.. USCH!


Resten av dagen blir iaf bara massa plugg. Jag orkar inte, jag vill inte och jag är trött, så hur det kommer gå får vi väl se.. kommer antagligen att sluta med att det ligger sönderslitna böcker i hela rummet och en Ida som sitter i ett hörn och gråter. Jag är så jävla less just nu så ni anar inte. Jag skulle kunna sparka sönder något hur lätt som helst för att försöka bli av med min ilska.. Det kanske låter fjantigt det ni hör. Men skolan det klarar jag ju av, varför jag är så sur är att jag alltid gör samma saker om och om igen, jag lär mig ALDRIG, och pga av dethär så kan jag inte åka upp till Storuman, det är det som gör mig arg! Nja, nu är det bäst jag börjar plugga så nånting blir rätt här i livet.


bli inte som mig

xOxO idiiis

Ovido - Quiz & Flashcards