Alla inlägg under december 2007

Av Ida Åkebrand - 12 december 2007 08:52

sitter på svenskan.. som vanligt går man in på bloggen och skriver då. Glömde min novell hemma, asså hade ju skrivit den där men jag glömde skicka över den hit så nu har jag inte så mkt att göra ;P får väl sitta såhär hela lektionen, grymt skönt faktiskt om jag får säga det själv :)

  Sen ikväll blire ju vakan på bion ;) men ska hem direkt efter skolan och sova lite.. kunde inte somna igårkväll, höll på bli tokig kan jag lova. men jag somnade tillslut och sov väldigt dåligt, vaknade flera gånger och låg vaken typ nån timme till.. så därför blir det nog att hem och sova sen ikväll =)

Jaja.. nu ska jag klicka vidare!


haaare fint

xOxO idiiis

Av Ida Åkebrand - 11 december 2007 17:07

Har varit dålig på att blogga idag, men jag har inte orkat. Vaknade vid halv tolv och kände mig grymt seg. Hade ont i halsen som fasen och var allmänt seg och öm lite överallt. Så jag tog ipren alvedon och nån halstablett, sedan drack jag massa vatten. Satte mig vid datorn en stund, sedan fixade jag käk. Blev en pizza, mycket gott. Kollade på you got served, bra film faktiskt. Väldigt lik Step up faktiskt, men jag tycker nog mer om Step up faktiskt! kanske för att Channing Tatum är med i den och han är så grymt snygg, jag vet inte. Så är det nog. haha! satt mig sedan vid datorn igen, inte för att sitta och dega, utan för att skriva min novell, så nu är jag klar med den. Känns grymt skönt faktiskt! Nu måste jag bara fixa synopsisen till rörlig bild. Har ingen aning om vad den ska handla om. Den ska ju ha ett budskap och allting. Fuck vad svårt, alldeles tom i huvet på vad jag skulle kunna göra en film om.  Och den ska vara klar på fredag, så jag vettefan vad jag ska ta mig till! Filmen ska inte vara klar till de, bara synopsisen. Men det skulle ju faktiskt vara skönt att göra klart den idag så jag slipper tänka på de mer denhär veckan. Imorn är det ju vakan så då kommer jag ju inte hinna fixa den, och på torsdag lär man ju vara så jävla trött så man knappt vet vad man heter, så det känns som en bra ide att fixa den idag.

Gah, jag blir knäpp på sånthär, man känner pressen men kan verkligen inte få fram nån ide. Eller egentligen, en ide är ju inte så svårt att få fram, men då ska man kunna göra en film av det också. Hade tänkt göra en med budskapet don't drink and drive, men hur ska jag kunna fixa så att det ser ut som att nån blir påkörd liksom, så duktig är jag inte ;P Men nu iofs, kom jag på en ide som kanske kan funka! WOHOO! Okej, då va de gjort också! yes vad kreativ jag är idag.

Aja, nu måste jag skriva ner det innan jag glömmer bort vad jag tänkte på ;)


take care

xOxO idiiis

Av Ida Åkebrand - 10 december 2007 22:24

 

alltså, ibland så blir man bara så avundsjuk på andra. jag brukar läsa en blogg, som jag blir så sjukt inspirerad av. han skriver så grymt bra, och det enda man kan göra är att sucka och bli avundsjuk på att man själv inte var så duktig på skriva. Det finns hur många bloggare som helst som är så duktig på att formulera sina inlägg så dom verkligen blir intressanta att läsa. Man vill inte läsa bloggar hos folk som är värdelös på att skriva, som inte har någon känsla alls.. Själv känner jag att jag är en sån bloggare, en såndär tråkig som man knappt orkar läsa halva inlägget av. Det är konstigt ändå, hur vissa folk är födda med talangen att fånga folks uppmärksamhet. Hur lär man sig sånt egentligen?

Kanske är det så att jag bara ska acceptera det som det är, att jag aldrig kommer förstå mig på detdär med intressant bloggning. Hur som helst, jag skriver mest här för mig själv, inte för alla andra, tänk vad kul när man blir äldre och läser gamla inlägg. Det är klart, det är alltid roligt med mycket läsare, då blir man mer peppad att skriva. Ja, så är det.

Nu hade jag tänkt promenera den långa vägen till toaletten och borsta mina tänder, vi hörs imorgon! :)


sov underbart

xOxO idiiis

Av Ida Åkebrand - 10 december 2007 17:28

ååh, jag är så klantig :O varför ska jag JÄMT vara så klantig för? det är sjukt.. tappade nämligen mamma och pappas kamera i golvet förut idag :O så batteriluckan blev helt skel och sprickan som var i den sen förut, som pappa hade lagat, den sprack upp igen! Det är så typiskt.. Så nu blev inte pappa så glad på mig.. men det är ju faktiskt sånt som händer.. jag gjorde det ju liksom inte med vilje!

mjaaa så är det.. ikväll så äre hoppning på stallet :O och jag missar det.. jag vill inte, jag vill hoppa! Det är ju sista hoppningen för terminen, och det betyder att det är sista hoppningen överhuvudtaget för mig :O det är galet! jag blir så arg att jag ska vara sjuk just nu! när allting händer.. grrr.

jaja, nu ska jag fortsätta hosta på!


ha en kungkväll

xOxO idiiis

Av Ida Åkebrand - 10 december 2007 12:25

Efter många funderingar så blev det att jag stannade hemma idag! Igårkväll kände jag mig bättre, så jag tyckte det var lika bra att jag stack på skolan för jag har ju foto idag som jag måste jobba ikapp på.. men så när jag vaknade imorse vid åtta så hade jag ont överallt och var typ yr ;S Så jag ringde mamma och sa att hon skulle sjukanmäla mig för jag pallar inte skolan! Så tog jag feber och jag hade typ 37.8, och det är ganska mkt för mig så det var tur att jag stannade hemma! Nu käner jag mig väl lite bättre, men det är inte bra. Så det blir antagligen att stanna hemma imorn med. Måste bli någorlunda frisk tills vakan på onsdag ;) grymt kul de ska bli iaf =D

nu ska jag snart gå och duscha, sen ska jag göra lite bild och försöka skriva på novellen :)



Ooooch, jag är så glad, för jag har gått ner 3 kilo under veckan som va =D det känns grymt bra faktiskt! Trodde att träningen inte gjorde något, men nu denhär veckan tappade jag 3 kilo bara sådär, poff. såå det blir väl att fortsätta träna och tappa lite mer också ;) Gryymt!

Njä, nu måste jag pysa!


puss på er

xOxO idiiis

Av Ida Åkebrand - 9 december 2007 17:07


jag tror jag har blivit kär ;) haha nä men, denhär låten är så fuucking bra =D loove it!


Du har tänkt allt som sagts om mig
Du kan tro allt du hört om mig
Du kan ställa frågor om sanningen
Finns det en eller finns det tusen?
Svara rakt från hjärtat nu
Ditt medlidande kan jag vara utan
Om det här ska vara allt vi hann
Så håll mig hårt,
håll mig älskling nu

Stockholm vaknar långsamt på droger och på sorg
Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholms torg
Det känns som när jag kom hit way back in 93
En ynklig rad av fotspår,
en okänd kontinent

Släpp snälla, släpp taget nu
Jag kan stå, gå eller krypa härifrån
Om det här är allt vi hinner med,
så håll mig hårt min älskling

Nu vaknar staden långsamt och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld för skiten bara känns
Det känns som när jag kom hit way back in 93
En ynklig rad av fotspår,
en oändlig kontinent

Stockholm vaknar långsamt och jag är full igen
Snön hyr ut sin oskuld till hela Kungsholmen
Det känns som när vi kom hit till möjlighetens land
Vi kan följa mina spår hem
Columbus var mitt namn

Av Ida Åkebrand - 9 december 2007 16:31

usch vad tråkigt jag har.. ingen aning om vad jag ska göra förnått :O nyss suttit och kollat på American pie beta house (american pie 6) och den va väl bra ;P tråkigt bara att det inte är dom gamla skådespelarna. menmen det får man leva med. hmmz, blir nog att vara hemma imorgon tror jag.. måste försöka bli frisk tills onsdag! Men jag kommer komma efter ännumer i foto :O för det har vi på måndagar.. så typiskt.


ååg, gumman.. jag vill inte att du ska må dåligt. Det känns som att jag  bara står och tittar på och inte gör något, och det är asjobbigt. Eller, det som är mest jobbigt är väl att jag vet att jag inte kan göra något, jag vet inte hur jag ska ta mig till för att hjälpa? för det är liksom inte något som jag kan lösa.. det känns förjävligt, jag känner mig som en usel kompis helt ärligt.. men jag hoppas att du förstår att jag försöker göra allt jag kan för det sista jag vill är att mista dig! Du får inte göra något dumt :( Lämna mig inte. du är en av de bästa jag har och jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan dig. ååh, om allt bara kunde bli som vanligt igen..

  menmen, du vet att jag alltid kommer finnas vid din sida :) BIGLOVE<3


ha de fint.

xOxO idiiis

Av Ida Åkebrand - 9 december 2007 11:36

Åh, jag har gått och dragit på mig en riktig jävla förkylning. ´Det började komma riktigt redan igår, eller, i fredags började jag känna av det litegrann men igår slog det ut, kände direkt att det var en såndär jääävligt jobbig förkylning med ont i hela kroppen osv. Hade ju dte i nian, då fick jag vara hemma en hel vecka från skolan :O Usch.. imorse vaknade jag också utan röst, men nu börjar jag få fram några enstaka ord. Den kommer väl helt tillbaka så småningom! Mja, så idag blev det alltså inge julklappshandling för mig ;O Kommer få stressa som fan nästa helg :O Menmen, sånt får man ta helt enkelt. Ska rita klart min bild som jag började med förut i veckan och sen ska jag väl försöka skriva på novellen, måste bli klart med det tills fredag.. nä, nu ska jag äta nått sen börja fixa..


ha en skön dag

xOxO idiiis

Ovido - Quiz & Flashcards