Alla inlägg den 4 januari 2008

Av Ida Åkebrand - 4 januari 2008 13:10

Ooh, visst är jag väl duktig då, vaknade halv ett idag.. Eller, ja, klockan ringde tolv, men då orkade jag inte kliva upp så jag ställde om den till halv ett istället och klev upp mot min vilja. Yes, jag gick emot tröttheten och drog mig upp ur sängen. Usch jag är så trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jaja, just nu sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel och längtar tills den 3 april. Huhu bara 89 dagar kvar nu, det är inte illa alls de eller.

Mjaa, idag skulle jag vara med Linda och Sussie hade jag tänkt, eftersom det inte blev något igår så hade vi ju sagt att det skulle bli idag istället, så det får väl bli det då. Ska slänga iväg ett sms till Sussie nu sen ska jag gå och äta lite frukost hade jag tänkt. Datorn dampade förut så jag va tvungen att stänga av den på knappen, det är inte bra alls de inte! Men vad gör man, den hade fastnat, så jag trodde jag skulle slå sönder något, så det var lika bra det. och, det är inge folk inne på msn, och på bdb är det dött, så det är lika bra att gå härifrån, känns onödigt att sitta här och inte göra nått alls.. Menmen, vi hörs hörni ;) PUSS


Lots of love from ida

Av Ida Åkebrand - 4 januari 2008 01:42

Idag har jag varit mycket aktiv!  Klev ju upp där vid ett tiden, satt vi datorn en stund och sedan hoppade jag in i duschen, väldigt skönt. Kändes som jag stog där hur länge som helst, men så när jag kom ut hade jag typ vart där en kvart. Haha så tokigt det kan bli. Men iaf, satt jmig vid datorn igen, och bestämde med Sussie att jag skulle vara med hon och Linda, och kanske Jonna och Ricky om dom inte va på Alnön. Så städade jag rummet, asduktigt, alltså, de såg förjävligt ut och nu är det asfint, applåder! Nä men iaf, Jonna och Ricky va såklart på alnön och dissade, men då tänkte vi att vi kan sjunga singstar själva UTAN dom, (för de va de vi skulle göra, sjunga singstar för jag ha tjatat så länge (A) haha ) men jaa, så käkade jag och fick veta att Linda inte heller kunde komma för hon hade ingen skjuts, Föööörjävligt säger jag, fan dra föräldrarna i håret och släpa dom ut till bilen och tvinga dom att sljutsa en. Det borde funka? elr? haha jaja.. Så det blev inget av, vi bestämde att vi skulle va med varann imorn istället, så jag gick över till Nathalie och va med henne och Linnea istället. Snackade och såg på She's the man. Alltså den filmen kan man aldfirg se för mkt av!

Och ja, nu ska jag se tokio hotel dokumentären, IGEN, och sen ska jag sova !


oooch just ja, en viktig sak att meddela. Oskar kommer till stan imorgon =D Det är nånting att nämna faktiskt. Haha, han är som han är den pojken! Så skulle han bo hos nån polare imorn, så kmr han antagligen hit på lördag, blir skoj att träffa han, ha ju inte gjort de sen lulekalaset och då blev de ju som det blev.. Men jaja, nu kmr han iaf och de ska bli aaaasbra att träffa han.

 pussss på er!

Lots of love from ida

Ovido - Quiz & Flashcards