Alla inlägg den 29 januari 2008

Av Ida Åkebrand - 29 januari 2008 19:52

Har ni inte lagt märke till min nya fråga? Gör det isf ;) Haha. hade ju typ, 107 röster på den jag ahde sist, så det var väl tid för en ny fråga nu ;) Endast en liten rackare som har lyckats svarat, så kom igen och svara på ;)


Själv så har jag bestämt mig för att se på gossip girl iallafall. Beslutade mig för det efter ett tag. Så det börjar om typ, 8 min, så det är väl dags att ta stegen till sängen och lägga mig där och kika ;D Får se hur länge jag håller mig till denhär serien.. kommer väl sluta med att jag ligger och kollar på mitt OTH och helt glömt bort det som går på tvn. Jaja, nu ska jag stänga av datorn. Vi hörs imorgon fuckers ;)


God Natt! *

Av Ida Åkebrand - 29 januari 2008 17:14

haha, nämen! Det var längesen? haha nä, men jag kom ju på att jag stack iväg så hastigt i det sista inlägget från igår, min bror skulle fota mig, om ni minns? ;) Haha. Jag ser ut som ett cp på bilden, men det var ju inte själva människan som bilden som ska vara i fokus. Tänkte iallafall slänga upp resultatet :)


Ja, den andra bilden är ju då den jag ska efterlikna ;D Haha, dock så sitter jag ner, men det var ljuset som skulle kommas åt? Tror jag iallafall, för jag hoppas inte att jag var lik snubben på bilden ;) haha! Jaja, tyckte det blev ett nice resultat på bilden, förutom att jag ser ut som ett cp som sagt ;P Haha, aja!

Av Ida Åkebrand - 29 januari 2008 16:46

Har nyss kommit hem från skolan, och ringt till dagiset för att höra om jag kan få göra mitt repotage där, och det gick hur bra som helst. Dock, så en sak som är bland det VÄRSTA jag vet att ringa till folk. Spelar ingen roll vem det än är, jag verkligen HATAR det, eller, om jag känner personen väldigt väl så är det väl inget, men annars så. Jag har fetaste nojorna för att ringa. Det är galet och jag hatar att det är så. Måste verkligen tärna, men jag vill inte! Tänk om dom hoppar ut ur telefonen och slår mig eller något? Haha, nä, usch säger jag bara! NI som inte har det såhär har det jävligt bra ändå! Jaja, ska vara där runt halv tio tio tiden på fredag, så jag sitter och funderar på om jag ska ta ledigt från idrotten som vi har tidigare på morgonen, så slipper jag åka in till skolan, gå tidigare från gympan, åka ner hit till Njurunda, skynda mig göra repotaget och sedan åka tillbaks. Det kändes lite jobbigt, så jag tror jag ska höra med Svante om jag kan få ta ledigt från idrotten. Skulle vara bäst så, annars blir det så stressigt. Nu kan jag ju också gå dit och sedan åka till skolan direkt, det skulle ju faktiskt vara ganska bra. Börjar matten tjugo över elva då också, så jag får väl försöka se till att jag hinner med en buss så jag inte missar matten också.. men det löser sig alltid.  Ska skicka min "ad" till Svante nu också kom jag på. Det skulle ju vara inlämnat idag så det är väl lika bra det. Ganska många som hade slarvat med engelskaläxan faktiskt xP Men den var lätt, typ, räkna skor oxh se tv xP haha. Nä okej lite mer, men de va inte så krävande ändå.


Vad ska jag göra ikväll då? Mjaa, det är en fråga som jag ställer allt för ofta till mig själv de dagar jag inte tränar. Jag blir så rastlös när jag tränar såhär mycket, jag vill bara träna merameramera. Men jag antar att det kan vara bra med nån dags vila mellan passen iallafall. Så det blir väl det vanliga, ligga och glo på OTH. Men jag har faktiskt inte haft så mycket tid för det på senaste, har skrivit att jag skulle göra det, men i slutändan så blir klockan för mycket för att jag fastnar i att läsa någons blogg eller liknande, och jag hinner bara fika sedan är det läggdags. Aja, jag får skylla mig själv. Ska iallafall ta mig tid för att se de ikväll, i promise ;) Inte för att det berör er något, men jag mer lovar mig själv ;D OTH är verkligen huur bra som helst, mycket bättre än OC och alla andra serier jag har sett. Är verkligen INNE i den serien alltså, jag sitter och bölar för minsta lilla grej, och när nån gör nått kul sitter jag och smifnissar för mjig själv, ibland kan jag till och med ligga och asgarva! Ibland gråter jag av lycka för att det är så fint, och ibland av sorg! Haha, det är verkligen underbart! Skulle nog inte kunna se denna serie tillsammans med någon, gud vad jag skulle skämmas! haha..


Men på tal om serier, ikväll så börjar ju Gossip Girl också :D Det är också en grymt bra serie vill jag säga. Funderar om jag ska se den eller om jag ska skita i det, eftersom jag redan har sett dom tio första avsnitten. men om jag inte börjar se, så kommer jag glömma bort att det går, och jag kommer att glömma bort när det är det elfte avsnittet osv! Dessutom har jag inte haft någon text när jag har kollat, så man har väl missat nån grej. Antagligen inget stort som har gjort att jag missuppfattat hela serien, men ni fattar, eller så gör ni inte det.


Jaja, nu känner jag att inlägget drar iväg utom räckhåll, så det är väl lika bra att jag avslutar. Ni märker väl om det ploppar upp något nytt inlägg, något oväntat kanske? Man vet aldrig med Ida Åkebrand. Fast, iofs, så kommer det isf säkert något "ointressant" (som dom flesta säkert tkr) om hur mkt jag längtar till Tokio Hotel eller något sådant. Kanske ett youtube videoklipp? Längesen jag la upp ett sånt. Som sagt, det märks ju, håll bara ögonen öppna ;)


Ha det bäst! *

Ovido - Quiz & Flashcards