Alla inlägg under augusti 2007

Av Ida Åkebrand - 7 augusti 2007 00:27

Så var man ensam igen då.. Sussie stack nyss hem.. har typ inte gjort nått alls, först satt vi och vänta på Linda aslänge, så kom hon Ricky och Jonna förbi en sväng, men dom for lika snabbt. Grrr.. Sen så orkade vi helt enkelt inte göra nått så vi har suttit och kollat på portfolios som medieeleverna har gjort ;P Trevligt trevligt! :)

Nu ska jag lägga mig och kika på film sen ska jag sova.. eller vet inte om jag orkar se film iofs.. kanske ska lägga mig och läsa istället.. ja så gör jag :D Men först ska jag ha fika.. mmm fika är gott => haha.

Lägger jag mig och kollar på film så kmr jag aldrig vakna imorn och de ska ju va gossväder imorn med, så då måste man ju ut i solen och glassa.. helt klart ;) Måste få lite färg till skolan börja så folk ser att man har varit ute nått! Haha, fast har faktiskt blivit brun bara idag, har märken från bikinin, de ni ;)

Jaja.. nu ska jag stänga av datorn :)


Ida Åkebrand - was it worth it?

Av Ida Åkebrand - 6 augusti 2007 17:36

Oja, så himla bra väder ute, nu är jag lycklig ^^, Mamma ringde och väckte mig halv elva idag, eller vid den tiden iallafall, dom satt på bussen påväg till Sthlm, så nu är man ensam med Daniel, vart han nu är, han skulle ut och äta nånstans så det blir ensam-middag (ovanligt?! xP) What ever =D


Dirket då jag vaknade gick jag ut och la mig i solen, skönt som fan med värme, men det var nästan föör varmt. Eller nä.. nu ska jag inte börja klaga på värmen, men jag höll seriöst på döö!

Ringde till Jonna och väckte henne, hon lät som en zombie x), men fick fart på henne iallafall så åkte jag till henne.. Som va hos Ricky, men där vare ingen hemma, Ricky va och gjorde lättmc provet och resten är ute på marmen.

Vid halv tre kom ricky hem igen, så satt vi och fundera på vad vi skulle göra ett tag.. bestämde oss för att fara ut på Öjen och bada, så vi drog hem till mig, hämtade badkläderna och körde bort dit. Så kom Linda också.. Badade och sen nu kom jag nyss hem. Lär väl vara med dom ikväll med, om jag orkar, Ricky och Jonna skulle ju ut till Alnön men vettefan om jag orkar följa med dit. Hmm.. Annars får jag väl hitta på nått annat :)


Orkar fortfarande inte skriva om Luleå, haha så jävla lat. men då måste jag sitta här och nöta hur länge som helst och nu har jag ingen lust för det, nu vill jag ut i solen och inte ruttna här! Hare gött :)


Ida Åkebrand - God knows!


Av Ida Åkebrand - 5 augusti 2007 23:32

Jodu, så va man hemma igen, efter en lååång busstur.. skönt ändå att komma hem. Iallafall eftersom att mor och far sticker till Sthlm imorn, så då blir man ensam tills på torsdag, typ tio på kvällen skulle dom komma hem då, ( Daniel är iofs hemma, men han räknas inte xP) Haha. Skönt iallafall :)

Skriver om vad vi har gjort och sånt sen nån dag, och slänger upp bilder.. :D

Har iallafall varit sjukt kul där.. och alla är så himla trevliga där, och killarna, gaaaaaaaaaash man blir helt galen för det är snygga killar precis överallt.. man blir helt galen :O hahaha. Sjukt! Önskar att det fanns sånt här med xP Men de existerar knappt xP Och så är dom trevliga också, NICE!

menmen, de kan man ju drömma om att det skulle hända i Sundsvall x)


Aja, skriver somsagt nån dag, imorn elr nått..om hur det har varit och vad vi har gjort och så, och lägger upp bilder.. pallar inte det nu xP

Ska gå och sova så jag vaknar nån gång imorn, ska ju bli kanonväder i veckan så nu blir det ut i solen och glassa ;D

Hörs !


Ida Åkebrand - LULEÅ IN MY HEART :D <3<3



Av Ida Åkebrand - 1 augusti 2007 10:29

Yess. Äntligen klar med allting.. städat rummet, packat ihop det sista.. och väskan blev som vanligt PROPPFULL och den väger fjorton ton.. MINST!

Menmen, så är det när Ida Åkebrand ska iväg, alltid samma sak varenda gång.

Men that's just me =D

Ska bli sjukt skönt att sticka iväg igen, och jag åker om exakt en halvtimme ;)

Bussen går klockan tolv, meen det är lika bra att åka i tid så man är helt

säker på att man hinner! Om man skulle komma på att man glömt nått viktigt på halva vägen in till stan, och måste vända ;P man vet aldrig nejnej!


jaja.. ha de så kul här hemma.. och överallt vart ni nu bor som läser dethär. :) I'll be back soon!

(Ja, just ja, kmr nog inte blogga nånting då jag är där.. så det är bara att vänta tills jag kmr hem, så börjar mitt bloggande igen) See yaaa!


Ida Åkebrand - FINALLY =D

Ovido - Quiz & Flashcards