Alla inlägg under augusti 2007

Av Ida Åkebrand - 16 augusti 2007 18:17

Nu kan jag passa på att skriva om igårkväll och inatt. Började med att jag gick över till Nathalie och vid sju åkte vi bort till dyket. Träffade Sussie Jonna och Ricky och pratade med dom ett tag, och efter en stund kom Andrea. Va där, lyssnade på nåra band, men de va inte riktigt nått drag där så det blev ganska långtråkigt! Gick mest runt och frös och hade ont i huvudet, så vid tio åkte vi hem igen, Nathalies mamma kom och hämtade oss och andrea körde moppe hem till sig.

Vi åkte hem, jag sprang över till mig en snabbis och skulle hjälpa mamma med nått men hon hade visst fixat det själv, så jag gick tillbaka till Nathalie.

Kollade på nån sjuk film, satt och asgarvade hur mkt som helst.. Minns dock inte vad den hette men det kvittar ;) Night nånting xP

efter filmen så satt vi oss och snackade, pratade om allt möjligt verkligen.

Sen vid tre gick vi in till bommen en sväng för att få lite luft :) Satt vid lindbloms ett bra tag och vid fyra gick vi tillbaka.. satt oss än en gång och började snacka och så, sen var klockan helt plötsligt sex, och huset vaknade till liv, alla skulle på jobbet hit och dit! Så vi satt oss i soffan och kollade på Lejonkungen, mysig film =D

Låg och halvsov men inte var det lätt att försöka sova.. ibland önskar jag att jag hade jättekorta ben! Haha. Vid tio var vi helt vakna, kollade på tvn, men det tog inte sån lång stund innan vi var halvt döda igen! Gjorde tappert försök att sova men de gick ju som de gick.

Sen så käkade vi rostade mackor och gick till dator, kollade på sthlm live och kollade på massa videosar på you tube. Gick tillbaka till tvrummet coh kollade på happy feet, så jävla söt film :)

Sen nu har jag nästan nyss ätit.. ska lägga mig och kolla på nån film och ta det lungt för jag är så sjukt trött, har ju fan varit vaken sen elva igårmorse! Ohälsosamt! . hahaha.

Jaja.. ska köra bort till familjen forsgren sedan och kolla på kattungen, och fixa en grej :)


Kom ju fram till att jag ska ut på lördagkväll på selånger ändå med alla.. kmr fan må dåligt om jag inte tar mig ut när det väl händer nånting! men imorn får det bli lugnt för mig.. har som sagt inte riktigt råd för det är dyrt att vara på topp. Och om jag ska pierca naveln nu och sen ha pengar till gbg så måste jag spara allt jag kan nu! Ska nog kunna få en hundring till busskortet och en hundring för mat osv sen vi va i Luleå.. Så SÅ fattig är jag ändå inte, har typ tusen nu, sen får jag ju tusen till snart ;) Nä men dehär blir bra de :)

Nu ska jag kolla på film ..


Ida Åkebrand - It's time to take a chance!

Av Ida Åkebrand - 16 augusti 2007 17:11

Sitter och väntar på att Nathalie ska käka.. har nu varit vaken sen elva igår på dagen, eller jaa.. vi slumrade till där vid åtta tiden imorse, men det gick knappt att sova för vi låg nere och trängdes i soffan, så man kan knappt kalla det som sömn, vaknade till hela tiden och hade asont i kroppen för jag låg som en inlaggd sill xP haha.. ska skriva om natten senare, orkar inte nu och nathalie kmr väl när som helst så då måste jag ju vara social med henne :) haha kul har vi haft ialf och suttit och snackat som fasen ;)  Menmen.. skriver som sagt sen :)


Tror jag skippar selånger imorn.. känner att jag inte riktigt har råd.. måste snacka med kerstin om hon skulle vo hos sin farbror i gbg elr inte.. hmm =) Ska på selånger på lördag med Nathalie, m.fl iaf.. blir nog skojsigt.. Aja hska pysa!


Ida Åkebrand - zZzZzZzZ 

Av Ida Åkebrand - 15 augusti 2007 18:07

Nyss ätit mat, pannkakor . Ska fixa håret nu sen ska jag väl gå över till Nathalie och sen far vi väl till dyket ;) Blir trevligt.


Yeeeeahhhh!! Det verkar som att jag ska få fara till göteborg för mamma =D=D Faaan vad jag älskar henne om jag får de!! Jag nämnde de och då sa hon bara "Men har du råd med det då?" så det verkar ju osm att jag får ;) Så jävla gött isåfall! ;) men ska inte hoppas alltför mkt, då blir jag bara depp sen om det inte går xP haha..


Jaja, nu ska jag gå över till Nathalie, sen ska vi väl dra bort till dyket ;) See ya there? =D


Ida Åkebrand - Living in the light!

Av Ida Åkebrand - 15 augusti 2007 17:40

Jag blir fan galen på min jävla telefon!! Det ska inte räcka med att jag inte har teckning nånstans nu går det fan inte ens att ladda den!! gaaah fan vad cp jag blir, ska slänga den åt skogen ! Den har låg på laddning förut idag när jag satt här vi datorn, och då låg den där ett bra tag, så batteriet blev fullt.. och nu när jag kolla på den så va de rött igen!! Sen skulle jag ladda den men då funkar det inte! Jävulskaaaap ! Fuckfuckfuck.. vem ska jag döda? Har inte gjort nånting med den heller så jag vettefan vad den har fått för fel ;@ Jaja ska käka nu.. återkommer senare maaaybe!


Ida Åkebrand - äckelmobil!

Av Ida Åkebrand - 15 augusti 2007 16:09

Hahahaha, jag är nog elakast i världen =D Jag har seriöst inga känslor.. haha jag är nog störd eller nått :D Men jag lever och mår bra, och jag lider inte särksilt mkt av de.. ;D


Fuck, vad det är jobbigt att cykla :O Jag städade rummet, tog bort sängkläderna och hängde ut täcket och kuddarna där ute, sen så hoppade jag upp på cykeln och cyklade gamla vägen till nolby, och sen bort till västbovägen och cyklade den hem. Tog ca 20 min och jag var helt jävla död när jag kom tillbaka, jag har fan SÄMST kondis ;O Motvind var det också och massa uppförsbackar, så det gick trögt som satan, och det gjorde bajsont i mina öron :( Meen jag överlevde, när jag kom hem slängde jag ifrån mig cykeln och gick in, drack vatten och hoppade in i duschen och duschade av kroppen, satt mig i soffan en minut elr två sen la jag på lakanet i sängen och hämtade täcket och de ute, sen bäddade jag så nu är det nytt och fräscht :)


Nu väntar jag på att mamma ska komma hem så jag får maaat, är hungrig som ett aaas, måste gå och göra en macka och knapra på så jag inte dör :)

Sen ska jag väl vara med Nathalie, sweeeet =D

jaja, ska gå och göra dendär förbannade mackan..


Ida Åkebrand - Was it a dream?


Av Ida Åkebrand - 15 augusti 2007 14:43

Mja, idag väckte mamma mig kvart över elva.. klev upp och fikade sen gick jag direkt ut i solen och glassade, så himla skönt! Låg och läste och lyssnade på musik och mådde gott. Kom precis in. det började komma massa moln så jag pallade inte ligga kvar, hade ändå legat nåra timmar där så jag kunde med gott samvete gå in :)

Nu har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. tror jag ska städa IGEN, jag är helt hopplös! Databordet såg ut som satan en timme efter jag städade sist och det var inte längesen!! Sen ska jag byta sängkläder också :) Mjaa det får bli så :)


Ikväll blir det Nathaliie =) Myys! Inte varit med henne på ett bra tag så de blir nog skoj, vi lär ju ha ganska mkt att kackla om ;)

Blir dyketrocken med henne också, måste ju dit och kolla ffs! Blir nog trevligt, säkert massa folk där som man känner så det lär ju inte bli långtråkigt iaf :)

jaja, bäst jag pyser ..


Ida Åkebrand - this is not enough!


Av Ida Åkebrand - 15 augusti 2007 14:34

Gahhh, tkr den är grymt jävla snygg! Ska beställa den sen när jag har tagit hål åså :) Finns på barbarella.se .. hur mkt fina piercings som helst där =)

Av Ida Åkebrand - 14 augusti 2007 23:51

Kom nyss hem från stan, varit och kollat på harry potter och fenixordern med sussie ! =) Den dög väl, inte riktigt så sp'nnande som dom andra har varit, men man ska inte klaga, det är ju trots allt harry potter vi talar om ;)

Nog för att böckerna är 120 tusen gånger bättre, men vafan, skulle man göra filmerna som böckerna skulle filmerna bli 8 timmar långa, och vemfan skulle orka me de? ;P

Jaja, träffade Kerstin på bussen in, hon skulle också åka och se den, med hennes mamma m.fl, så jag satt och snackade med henne, hon hade precis kommit hem från urkult och visby.. riktigt nice =)

Sen när bion var slut, så träffade jag Linnea och stog och snackade med henne ett tag :) Andra gången idag, träffade hon på ica förut idag också, och jag har inte träffat henne sen skåne, lite lustigt =P Inte har jag träffat kerstin sen dess heller.. haha vilket sammanträffande ;)


Åååååhh. Ska tjata på mamma och pappa som fan, måste få följa med Kerstin till göteborg den 22 september!! :O fan vad lycklig jag blir om jag får följa med, hon kanske skulle bo hos sin farbror annars vettefan! Men jävlar att jag ska med annars rymmer jag dit! Eller kanske inte, men ändå.. annars blir jag jävligt sur om jag inte får följa med! haha aja.. får väl ta upp det nån dag här framöver ;)

Nu ska jag sova, eller mjaa.. läsa harry potter :} men sen sova =D


Ida Åkebrand - qjhefpiqawjhgdkjgnfka

Ovido - Quiz & Flashcards