Alla inlägg under november 2007

Av Ida Åkebrand - 22 november 2007 17:11

Fuuuck vad trött jag är!!! Usch, blir en väldigt tidig kväll, känns redan som att jag ska somna och klockan är bara just över fem. jag tro jag håller på bli sjuk igen, sucksucksuck jag orkar inte! Har massor som måste fixas till skolan också, och Historian kan slänga sig i väggen :O Vi kmr fan i mig inte hinna klart, har fått hur lite tid på oss som helst att fixa skiten! Less blir man. Inte konstigt att man inte tkr om skolan säger jag bara. Jaja, nu ska jag inte sitta och beklaga mig.. Dagen har gått hur segt som helst, men nu börjar den lida mot sitt slut tack och lov! Ska käka och sen bara se en film elr nått, sen D-Ö => Det tycker jag lät som en underbar ide :) (alltså inte dö på riktigt =D Bara somna =D höhö ;))

Mjaa, var ju scouterna idag men dom skulle fara och bada och vemfan orkar BADA på badhuset? ;S Fan inte jag iaf, trååååååkigt är vad det är. men ja, det är skönt att det inte blev nått för jag skulle inte orkat fara hur som helst =P Ja, finns inte så mkt emr att säga, imorn ska vi och se saw 4 på bio, GREAAAT! =D Sen blire ju servera på lördag så jag kmr ha fullt upp hela helgen! :)

Jaja, nu ska jag fixa bilder till min hemsida så jag har det gjort, annars måste jag bara slita med det på söndag ;P


Over and out

kisses from the one and only Ida Åkebrand

Av Ida Åkebrand - 21 november 2007 20:10

Sitter här och lyssnar på värdlens skänaste låt, Mika-Lollipop, haha den är bara för mysig ;) Lyssnar på den om och om igen =D  Har iaf nyss duschat, vart och tränat på friskis idag, gud så skönt, men jag är nere i svackan där det är som jobbigast ;O haha så det är fan i mig en plåga när man är där =P Kanske tar ut mig för mkt och kör för hårt, kanske borde tare lite lugnare.. hmmz.. haha äh =D Jag tkr det är så kul så jag bara hoppar runt ;) Jag dör nog inte av det hoppas jag =>

Skoldagen har varit som vanligt, inga medielektioner, ganska skönt ändå! Sen har vi suttit och spelat fia med knuff hela rasterna, kung ju ;) Fan vad vi är elaka med varandra, haha men sånt är livet när man går på media =}


Och just ja =D=D Vi fick jobbet ! Snubben (Roger hette han) han ringde tillbaks idag =D Så nu ska vi vara på nordic halv tre, åsså ska vi vara där och servera på julgalan ;) Grymt nice =D

Asså fan, det hade varit en tjej som hade serverat på oktoberfesten för nått år sen, och hon hade aldrig tjänat mer oengar än då! Först får man ju typ 90 kr/h sen hade hon fått sjukt mkt dricks av gästerna =D haha hoppas dom är lika generösa nudå så vi får mkkkkkkkkkt pengar =D huhu!

Jaja, nu ska jag fixa en grej till svenskan sen blire väl sova x)


Yeeeahyeahyeah, have a nice evening

kisses from the one and only Ida Åkebrand

Av Ida Åkebrand - 20 november 2007 18:51

Idag har det varit massa nior på skolan och hälsat på. Haha gud vad jag minns när jag var där själv, jag for dit med Eva eftersom ingen av mina kompisar på skolan ville följa med mig på media, och Eva visste inte vad hon skulle kolla på, så jag dorg med henne ditbort. Och gud vad det kändes som att man trängde sig på, det var ju bara massa äldre barn där ;O Det var lite scary faktiskt ;) men nu jeewlar, nu är det jag som får vara med och vara lite scary ;) haha! Nä, men det är väl kul att folk kmr och kollar. Medieprogrammet är tydligen mest besköt, typ 200 st som skulle komma iår ;O Det är PHETT mkt folk =P Jaja what ever, dagen i övrigt har varit som vilken tisdag som helst. förutom att vi fick skjuts hem av sussies pappa, fast först skulle han in och handla på ica. Hahahaha inte världens bästa på att handla iaf x) missade hälften av grejerna som stog på listan, så jag och sussie fick ta den och springa genom halva affärn x) haha! Jaja, kom hem och satt mig och började plugga historia.. USCH vad tråkigt, annars brukar histprian vara kul, men nu hittade jag inget om dom jag skulle skriva om och det var inge intressant, så det blev bajs x) men nu är det ju iaf gjort och jag hade tänkt pysa över till Nathalie en stund :)

Bäst jag gör det nu innan hon dör av tråkhet =D


Ha en mysig tisdagkväll

Kisses from the one and only Ida Åkebrand

Av Ida Åkebrand - 19 november 2007 19:55

Har nyss kommit hem från stallet. Inte ridit idag heller eftersom att det var hoppning och jag antar att min rygg skulle dö av det! Så jag har suttit och frysit med Johanna och Sofia och bara kollat på istället :) Orkade inte vara där tills kvart över då vi egentligen slutar, så pappa fick komma och hämta mig kvart i istället ;)

Annars har dagen varit som vanligt, jag har gått i skolan och haft ont i ryggen! Den vill verkligen inte bli bra.. den hatar mig jag lovar! :O Grymt kul var det på multimedia iaf, håller ju på göra våra egna hemsidor så nu skulle vi skissa upp dom hur vi vill att dom ska se ut i illustrator. Blir riktigt nöjd med min, inte något speciellt med den, den är enkel men fin ändå. och det gillar jag :) Ska hoppa in i duschen nu när jag har skrivit färdigt, sen blire fika och sen läsa systrar i jeans tredje sommaren, köpte den igår när jag och mamma var och köpte shortsen :)


Mwiiiih, fick ett sms av emelie förut idag. Eller, mja, när jag kom hem från skolan.. men iaf såhär var det, hon hade gått runt på stan med Anna, så kom det en snubbe och började snacka med dom, han sa typ att det är ju julgalan i nordichallen på lördag, dit det kommer massa artister och massa folk, förra året var det typ 3500 pers där, men iaf, så sa han att dom behövde servitörer till de, så han frågade om Emelie och Anna ville hjälpa till, Anna kunde inte så hon sa nej direkt. Emelie stog och velade och sa njaaanjäääääää, jag vill ju inte göra det själv sa hon sen, och då sa han att hon skulle prata med några kompisar, ta hans nummer och sen höra av sig när hon visste, så hon frågade mig och martina om vi ville med, självklart ska jag hänka på, grymt roligt ju =D men vi skulle snacka mer om det imorn om hur det blir, skulle iaf vara sjukt kul =D Då skulle vi vara där 15.00 på dagen och vara där till 23.00 typ ;)

Jaja, updatering om hur det blir kommer väl imorgon, hoppas att det blir så nu, så han inte har hittat andra så det inte finns plats för oss ;) Haha fan man kmr ju in där gratis och det lär ju vara grymt skön stämning där, och att servera är faktiskt riktigt kul.. Serverade ju när jag gick i åttan då niorna hade nobel, inte riktigt lika stor sak men det var fett kul så vad ska inte dethär bli då ;) haha nej, nu måste jag sluta, måste hoppa in i duschen innan mina fötter trillar av ! :)


trevlig kväll

kram från idaÅ

Av Ida Åkebrand - 19 november 2007 11:22

Sitter på foto nu.. är klar med min banner så jag vet inte vad jag ska göra nu =P Eller, det vet jag ju, vi ska fota och göra en grej, men det är bara jag som är klar förutom amanda och vilma och dom ska arbeta tillsammans, så jag måste vänta tills någon annan är klar innan jag kan fota. blir lite jobbigt att fota mig själv faktiskt =P haha!

Fan, vad seg alla är.. fast det är iofs ganska skönt.. men det börjar bli långtråkigt med tanke på att jag har varit klar hela lektionen typ x) Va och fixade nå smågrejer på min banner men sen var jag klar. det gick på 2 sek =P Hmmz.. vet inte vad jag ska hitta på..bilddagboken är ju blockerad så dit kan jag inte gå.. får gå in på last fm och lyssna på lite musik kankse ;) Hehe aja.


See ya later

kisses

Av Ida Åkebrand - 18 november 2007 18:42

Kom nyss ut från duschen, hääärligt =D Har varit och tränat på friskis med mamma, hårt skönt =D Först åkte vi in till stan och jag köpta ett par shorts på intersport, så sen åkte vi bort till friskis, tränade, kom hem, käkade, duschade och nu sitter jag här! Hela dagen har varut slö som satan =P Suttit och kollat på the blair witch project, mysko film =P Sen har jag väl suttit vid datorn, och sett halva ice princess :) Så nu ska jag se färdigt den sen vette tusan!


Igår så gick jag iaf bort till Sussie, och vi åkte bob =D haha hur kul som helst ju x) Mjaa, va inte ute så länge för det blev kallt, så vi gick in och kollade på big air snowboard istället. sen satt vi mest bara och glodde på tv, jag slumrade till x antal ggr =P haha! Försökte hänga med och så fort sussie sa nått jag ba "jaaa aah visst, eller hur" haha, men egentligen så fattade jag inte ett skit av vad hon menade eftersom mina ögon vägrade vara öppna! Så jag gick hem vid halv ett och la mig direkt :)

Så sammanfattningsvis kan man säga att jag har haft en grymt lugn helg och att jag har spring i benen =D Så det var bra att jag fick mig ett träningspass såhär i slutet av en seg helg ;) Jaja, nu ska jag se filmen!


hare gött!

pussiiiis

Av Ida Åkebrand - 17 november 2007 20:01

Gah, grymt seg kväll, har suttit och kollat på slutet av high school musical ett och hela tvåan nu ikväll.. fan vet inte vad jag ska göra förnått , alla verkar vara så himla osociala :O så mja.. fett less på datorn är jag, så jag har ingen större lust att sitta här.. har inga bra filmer heller, så jag vettefan! Men det skulle vara snowboard big air sen ikväll halv tio, så det blir att se det iaf =) Grymt kul att kolla på sånt ju ;D Jaja.. nu ska jag iaf gå.


have a nice evening

kyssssss

Av Ida Åkebrand - 17 november 2007 15:09

Kom nyss hem, det har regnat hela tiden, hårt jobbigt, blött och jävligt blev det! Men det var gryymt kul att vara där och kolla, för andreas och fredrik gick det ganska bra faktiskt. man kör ju tre varv, och varje var har två etapper, så nu har dom kört dom tre första varven (6 etapper) och dom ligger ungefär topp tio, och det var ca 70 st som var med och tävlade, så det var inte alls illa! Andreas va lite sur för han hade på en etapp vurpat 2 ggr och fått motorstopp 5 elr vad det nu va. Ojoj säger jag bara! Men trots det verkar det ju som det går ganska bra, så det är bara att önska dom lycka till i resten, nu har dom ju bara kört halva tävlingen, dom har ju lika mkt kvar nu som dom ska köra i mörkret, då är första starten typ klockan fem elr nått och då har det ju blivit riktigt mörkt ute! :) Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen innan jag fryser ihjäl ;)


Puss sötnosar

Ovido - Quiz & Flashcards