Alla inlägg under november 2007

Av Ida Åkebrand - 9 november 2007 07:28

Ännu en morgon som jag hinner sitta vid datorn en stund ;) Egentligen skulle jag inte hunnit, för då skulle jag varit påväg till bussen nu, men nu är det så att det regnar som faaaan ute och jag vill inte gå till bussen, så då sa pappa till Daniel att han skulle ta bilen in till skolan och skjutsa mig i samma veva ;) Så det kändes ju grymt skönt, då slipper man att gå till busshållsplatsen och från busshållsplatsen i stan till åkersvik. Tack för den =D Höhö..

Jaja, naprapaten idag dårå, läskigt, hela jag kmr att knaka säger pappa :O Hjälp! men det ska ju inte göra ont så det ska völ inte vara någon fara. Men det är skrämmande ändå om hela jag kmr knaka, uuh! Haha, jaja, bara vänta och se hur det går :)

Ska vara där klockan två och vi slutar fem i tre, så jag kmr väl knappast hinna tillbaks till skolan efter =P Men det märks väl också :)

Mjaaa, nu ska jag klicka vidare!


pusshejsmekmej

Av Ida Åkebrand - 8 november 2007 16:39

Blääbläbläbläblä.. det är ett bra uttryck för hur jag har mått idag. Har haft så grymt jävla ont i ryggen att jag inte vetat vad jag ska ta mig till. Om jag kunde skulle jag gått hem tidigare, men det var så himla mkt som skulle göras klart på både ljud och grafisk så jag hade inte tid.. Slutade iaf en kvart tidigare så jag skulle hinna med fyra bussen, alltså det går fan inte att beskriva hur ont jag har haft..känns som jag kmr svimma av smärtan närsomhelst! Aja, får ta nån ipren och alvdeon och se om det blir bättre, vilket det inte brukar bli men jag kan ju hoppas att det är något speciellt idag ;) Imorn klockan två ska jag iallafall till en naprapat och kolla ryggen! Hoppas dom gör så att smärtan försvinner för jag orkar verkligen inte ha ont mera! Kmr vara så jääävla skönt om den försvinner =D


yeoyeo.. nu ska jag se på nåra avsnitt av oc sen ska jag käka sen till petter och kolla på nån zombie film som han hade varit med i elr vadfan det nu var xP haha! Aja, blir kul att se vad han tjaffsar om iaf xP Mja, finns väl inte så mkt mer att tell you guys!


pööööwss

Av Ida Åkebrand - 8 november 2007 09:01

Godmorgon readers ;) Idag har jag haft grymt mkt tid på mig jämfört med vad jag brukar ha , för jag är ju inte riktigt en sån som bloggar på morgonen direkt ;P Haha! Sitter iaf och lyssnar på 1000 mere med Tokio Hotel, den är så grymt bra så jag vet inte vad jag ska ta mig till =D Jaja, ska gå till bussen tio över för den går ju tjugo över =P Skönt att vi inte börjar förns tio över tio idag :) Snö är det ute också, yeeah! Inte så särskilt mkt men lite iaf ;)

Aja, ska in på bdb nu.. Hör sen :)


pussochkram

Av Ida Åkebrand - 7 november 2007 19:50

Pjuuh, så har man varit och tränat idag! Hårt jobbigt men grymt mkt roligare än att hålla på springa alldeles själv iaf ;P Men jag har fan problem med kordinationen för jag fattar typ inte vad man ska göra på vissa grejes osv.. haha sjukt jobbigt, men de kmr väl lösa sig när jag har tränat där ett tag ;) Friskis och svettis for life ;) Känner av det i armarna nu, dom är typ helt döda =P haha. Men sånt får man leva med ;) Kmr bli gött att börja träna nu, fan börjar ju bli fet så det är väl dags! :D Det enda är att det är så långt dit bort, elr rättare sagt jag bor för långt bort.. asjobbigt.. bussarna stämmer inte åsånt, så de kmr bli knas när jag ska träna, menmen jag får göra det bästa av situationen ;P haha.

Mjaa, kom iaf hem för en stund sen, duschade och sedan gjorde jag klart engelskan som vi ska lämna in imorn, så har jag nyss käkat en risifrutti och sitter och gnager på en mandarin =D


Gaash, idag på skolan såg vi klart Back to paradise, fuuuck vad sorglig den filmen är.. jag lovar om ni inte har sett den måste ni se den, skiiitbra! Men den är så sorglig, alla tjejer i klassen satt och hade fullt med tårar i ögonen, jag lovar hade vi inte varit i skolan skulle alla antagligen bara suttit och stortjutit! Usch, jag mådde fan dåligt efter filmen (alltså inte så jag ville kräkas) men dom var förjävliga ;O gaah, nu ska jag inte säga för mkt men ;) haha! Aja , seeee den iaf, grymt bra =D

Nu ska jag bara checka runt lite här sen blir oc för hela slanten ;) Börjar sent imorn så jag får schlagga lääänge och väl =D Grymt skönt =D fast okej, så länge är det väl inte, men idag klev jag upp tjugo i sju och imorn får jag sova ända till halv nio, så det blir nästan två timmar mer ;) Griiimt =D höhö..

Aja, nu ska jag klicka mig vidare :)


kissesandhugs

Av Ida Åkebrand - 6 november 2007 16:37

Glömde att skriva igår.. förlåt kära läsare! =P Hade tid, men jag glömde helt bort det. Va på skolan tills halv fem, satt vid datorn en stund, sen åkte jag till stallet vid halv sju och kom hem därifrån vid halv nio! Red inte eftersom jag har så pissigt ont i ryggen!

och gaah Johanna.. du måste stanna kvar här juu :( Du får inte sticka till K9 eller ;O Då kmr det inte vara kul på stallet alls ;/

Aja, får väl se hur det blir :)

När jag kom hem från stallet hoppade jag direkt in i duschen sedan satt jag mig frmför datorn en stund ;)

Mja, gjord eävl inte särskitl mkt mer.. elr jo, jag gjorde ne bildanalys och skickade till bildlärarn, vi hade ju sovmorgon idag så då fick vi en hemuppgift vi skulle göra istället, så jag tänkte att det är lika bra att göra den på en gång så jag slipper sen! och idag är jag grymt glad över att jag gjorde den då jag gjorde den.. hade inte pallat idag xP


Jaao, idag hade vi som sagt sovmorgon så vi tog 20 över 9 bussen in till skolan och var där som vanligt. Knäppte lite muppbilder som självklart kommer upp på bilddagboken ;) Så nu kom jag typ precis hem.. När jag stog och väntade på bussen så kom Maggan Tessan och Bea och åkte förbi så jag liftade med dom och fick skjuts ända hem! Grymt skönt att inte behöva gå från busshållsplatsen, och att inte behöva sitta på bussen som antagligen ändå skulle vart fullproppad med folk!

Nu ska jag bara ta det lungt. Skulle vara med bea men fick nyss ett sms att hon skulle på konfirmationgrejs, så det blir att vara hemma ikväll.. Ganska skönt ändå, har så grymt ont i ryggen idag ;/ Hoppas pappa har kommit ihåg och ringa till ruggdoktorn så vi får veta vad vi ska göra! Aja :)


Imorn ska jag träna med Emelie och Martina. Äntligen så ska jag få börja på friskis ;) haha tantgympa vafan =D Nä, men de är mkt ungdommar där också faktiskt ;) Det jobbiga är att det är så pruppigt långt bort dit, helst om man bort här ute i Njurunda.. uuusch bara ännu fler skäl till att hata njurunda ;( Menmen.. vill inte träna här i Njurunda med mamma så jag får väl offra mig ;) Imorn ska jag iallafall följa med Emelie efter skolan så jag slipper åka hem! Skönt de iaf ;)  Nu äre bara det hur det kmr gå med ryggen min, är rädd att det ska bli värre, men det tror jag väl inte! :) Får väl ta det lungt isf om jag börjar känna av nått ;P Menmen de märks väl :) Nu ska jag in på bdb och slänga upp lite bilder :)


See ya! Love

Av Ida Åkebrand - 4 november 2007 18:00

Mjaa, jag blev less på det gamla så jag tänkte göra en liten make over.. så, nu är det ju ni som ska tycka till eftersom det är NI som ska trivas när ni är här och läser :) Soo , vad tycks om utseendet på min blogg nu? :) Uppskattar svar =D


Love ya

Av Ida Åkebrand - 4 november 2007 13:26

Vem där? muahaha, de satt jag och Sussie och spelade igårkväll! Också lekte vi tjuv och polis.. jag var polis , men Sussie dödade mig :( Så, de onda vann.. it's a tragedy! Nä, men.. ja, jag va alltså hos sussie igårkväll.. gick dit efter att vi hade äte, så va jag bara där och muppade på! HAHAHAHAHA just ja, måste lägga upp ett klipp från youtube som vi satt coh kollade på. FYFAAAAN vad vi garvade.. fan i japan är dom inte normal x) hahaha! Seriöst, ni måste kolla på de! Det är ganska långt, och i början är de väl sådär kul, sen kommer det en annan grej dom gör lite längre in på klippet och fyfan ... mja.. men ni kmr ju få se x) haha!

Jaja.. vi gjorde faktiskt inte så mkt.. töntade oss typ.. och lyssnade på när hennes föräldrar och deras kompisar sjöng kareoke xP


Idag har jag inte gjort nått alls.. kunde inte somna igår så jag somnade väl runt fyra.. så jag sov till typ halv tolv då nån baknade på dörren som en galning. Usssch vad trött jag var då! Men det var bara att härda och kliva upp. Käkade frukost sen har jag legat och läst engelskaboken.. Tack och lov för de.. tänkte att jag slår inte på datorn förns jag har läst ut boken, och vips så var den slut så nu sitter jag här ;) Tror jag ska gå och hämta min efterrätt från igår.. mamma hade gjort nå chokladmousse som vi skulle äta men de blev så sent så jag orkade inte vänta utan stack till sussie istället..så ja, jag ska nog äta den nu och kolla på några avsnitt av oc och bara ta de lungt.. är så himla trött och har så bajzigt ont i ryggen idag med så jag vet inte riktigt vart jags ka ta vägen ;/ Aja.. jag får härda ut! ;P

Nu ska ni iaf kolla på klippet.. hahaha dom är störd i japan som sagt.. vilka jävla ideer xD (vid 03.20 kmr mission 2, då blir det ännu roligare .. tänkte om ni blir less på de första xP hahahah )


grooooov hångel.

Av Ida Åkebrand - 3 november 2007 17:11

Gaaaah :D:D Idag när vi fikade så satt vi och kollade i resetidningar & jag blev grymt sugen på att åka till Egypten! Eftersom vi ska åka i slutet av april (YEES det blev inte över påsklovet utan sista april å de istället :D:D aja) men jaa, eftersom vi ska åka då är det typ bara 20 grader i dom flesta länder vi kollat på, och vi vill ju ha varmare, så då kollade vi på egypten. Fan va nice om vi åker dit, vi höll på kolla massa så det kan nog bli Egypten jag befinner mig i sista april nästa år =D Fan va gött isåfall :)

Annars så blir det typ.. vafan vare dom sa.. äh jag minns inte, inte gran canaria, de ha vi också tänkt på, men de va nått annat .. what ever =D huhu! Nu ska jag typ... jag vet inte vad jag ska göra. men nått hittar jag väl på här på datorn =) Ska iaf vara med Sussie sen :) aja!


fred & kärlek

Ovido - Quiz & Flashcards