Alla inlägg under november 2007

Av Ida Åkebrand - 13 november 2007 16:53

yeeah i'm on my way ut to the top again =D Eller nått sånt, jag har inte ont i ryggen för tillfället =D En väldigt bra sak tycker jag :) Hade ont idag mitt på dagen, men nu när jag satt på bussen och snackade med Nathalie så kom jag och tänka på att det inte gjorde ont, inte när jag gick hem heller och inte nu när jag sitter i datastolen =D Det är grrrrrreat ska ni veta :)

Hoppas bara att det håller sig, så det inte går nedför igen nu när jag äntligen börjar bli bra ;) Därför ska jag inte sitta här så länge ikväll :) Måste göra historian och skriva ut den, sen ska jag väl gå härifrån!

Nu sitter jag iaf och gnager på ett äpple och bara njuter av stunden :D Måste njuta nu för man vet aldrig när det onda kmr tillbaks =P haha! Har då iaf ringt till Anders (naprapaten) och han sa bara att jag skulle fortsätta strecha åså, sen om det blev värre skulle jag höra av mig igen! Men det hoppas vi väl inte att jag måste göra, för jag vill ju inte bli värre igen, jag SKA inte bli värre , för det har jag bestämt =D Huhu jaja!

Ska väl fixa historian nu sen blir det att se på OC :)


Pussss sötnosar =D


-----------------------------------------------------------------------------

updat.17.23

Hahaha juste =D Idag på skolan så fick vi en ny uppgift och en ny bok vi ska läsa och diskutera osv, så var det massa böcker som man fick välja mellan, då var det en bok som heter Syskon kärlek, det handlar om en tjej som blir kär i sin STOREBROR. Det är heeelt jävla galet :O haha! Såå, detf anns bara fyra böcker av den, så jag skyndade mig att slita åt mig en för jag är bara tvungen att läsa den ! haha den verkar fan kul att läsa, jag måste fan få veta vad som händer x) På baksidan står det såhär:

Nu är klockan snart halv fyra och jag kan inte sova. Kan du svara på en sak? Får man bli alldeles varm och matt i kroppen av att se sin egen brorsa?

Får man det, ens om han är den snyggaste och finaste killen i hela universum? Jag kan inte hjälpa det! Och jag skäms så inihelvete.


Ludvig och Amanda älskar varandra.

De vet att det är förbjudet - men de kan inte låta bli och inleder ett kärleksförhållande.

Ett förhållande som sargar och svider.

Men som också ger skälvande lyckostunder. Ända tills verkligheten tränger sig emellan dem.


Hahah, fattar ni varför man vill veta vad som händer?  haha det är cp =D Måste läsa den nu, ikväll ! :D Haha. Det dåliga är att man ska läsa en fjärdedel av boken varje vecka, annars ahde jag lätt kunnat läsa ut den på en dag xP

Jaja, nu ska jag inte tjata ut er! Fortfarande inte gjort historian så jag ska göra det nu :)


KISSSS!


Av Ida Åkebrand - 12 november 2007 17:32

En ny måndag och en ny skolvecka.. Drygt som fan. Ont i ryggen som en gnu har jag också, jag blir inte riktigt klok.. Usch jag vill inte ha ont mera ;/ Jag vill veta vad som är fel, jag pallar fan inte! Ååh, jag blir bara arg när inget ska funka :/ Va tvungen att gå hem tidigare idag eftersom jag hade så himla ont. Det går ju inte, om jag skaha så jävla ont så jag inte kan gå i skolan.. Jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till egentligen!

Jaja... Ska väl till stallet sen efter maten. Blir verkligen att bara kolla på idag eftersom jag har så ont. Men jaa, sånt får man leva med i guess.. Ringde iaf till naprapaten när jag kom hem, men det var bara mobilsvar så jag lämnade bara ett meddelande. Hoppas han ringer upp snart så jag får veta vad jag ska göra förnått.. Om det blir att gå till han en gång till eller om det blir vårdcentralen :O Det märks väl..

Hade matteprov idag, gick väl sådär xP Har typ glömt bort allt eftersom det känns som de va tuuusen år sedan vi räknade allt det. Men G blir det nog iaf :) Yeeo.. Så är det..

Aja, nu ska jag se oc innan jag ska till stallet.


BLÄÄÄÄ!

(btw, 29 skoldagar kvar innan jullov =D)


Av Ida Åkebrand - 11 november 2007 22:13

Ååh, har suttit och kollat på massa gamla bilder, fixat till dom litegrann lagt till skugga och text osv, så hittade jag denhär! Jag Ä-L-S-K-A-R verkligen denhär bilden! Jaja.. Var bara det jag ville säga =D Nu ska jag sova, skola imorgon :)


Leo är sötast ever! Kusinbarn :)

Av Ida Åkebrand - 11 november 2007 19:00

Nu är allting bokat! pappa hade bokat flyg och hotell och allt medans mamma och jag var och tränade! Så nu blir det Cypern-Paphos :D Vi åker den 25 april, flyget går från sthlm tjugo över fem, så vi är framme i Paphos typ tolv på natten =P Sen går flyget hem den 2 maj tjugo i tolv på natten, så vi kommer hem till sverige den lördagen den 3 maj ;D Nicenice!

Kommer upp bilder på bilddagboken =D Sweeeeet :D


Det var grymt skönt att träna iaf! Härligt efter helgen då man har tjockat sig med tårta och godis å allt skit ;D Så nu känner jag mig duktig ;)

Ska fortsätta fixa bilder nu i think, eller så kanske jag ska kolla på oc? Aja, det märks :)


Pusss på er!


Måste lägga upp en bil på hotellet här också, för er som inte orkar kolla på min bdb =D Sjukt nice place =D


Av Ida Åkebrand - 11 november 2007 12:13

Okej, nu blev allting bra igen! haha! Det verkar som att stället vi ska på är sjukt nice iaf :D Finns fetaste vattenlandet typ bara en bit bredvid, och det finns typ gokartbanor och nått fett minigolf grejs ;D Haha! Så det kmr nog bli bra ändå! Och vi kmr ju bli mkt folk, för det bli våran familj, emmas familj och hennes kusiners familj, så det kmr ju vara ungdommar och allt också! Så det kmr nog bli kanon :D Bara det finns nog med rum på hotellet, för vi blir ju 12 pers ;O Haha men jaja =D Vi ska typ boka imorn elr nått, så ja, det borde ju finnas tkr man :) Annars kmr allt gå åt helvette xP Då kmr det inte bli nå bra =P haha!

Mjaa, nu är jag iaf glad igen =D Måste stretcha nu sen ska jag fixa lite bilder åså :) Sen ikväll blire ju träna med emelie och martina på friskis, yeey =D


Kisses 

Av Ida Åkebrand - 11 november 2007 11:20

Åååh, jag blir så jävla less! Nu verkar det som att vi inte ska till gran canaria heller, jag som hade börjat acceptera att det skulle vara lite kallare än egypten eftersom jag helst ville dit, så då surade jag lite över gran canaria, men nu har jag äntligen accepterat det och tkr att det ska bli nice, men nu ska vi fan inte ens dit! Nu ska vi antagligen till cypern för att Daniel vill dit och Emmas famillj ska dit då också! Där äre ju fan ännu kallare än på gran canaria, YES 22 GRADER UTE! WOHOOO  SKIT VARMT, ELLER INTE! Fan vad sur jag är! Jag vill inte åka ensam med mamma och pappa heller. FaaaaaaaaaN! Och Daniel vill inte åka utan Emma... Lalalalalalalalala... måste hetsa av mig. Men vafan, på cypern den tiden vi ska åka äre fan i mig lika varmt som svenska somrar, VÄRT ATT ÅKA UTOMLANDS DÅ? Man åker väl förfan för värmen bla.. elr har jag fel?

Nej usch... nu har jag fått avreagera mig lite, så nu måste jag in och kolla på hotellet dom sa..


fuck off

Av Ida Åkebrand - 10 november 2007 13:35

Idag så vaknade jag runt halv ett, klev upp satt vid datorn en stund, fixade mig och fikade åså, så nu ska jag till bea :)

Fortfarande ont i ryggen som en gnu :O Jag vet inte vad jag ska ta mig till! Men pappa sa att han ocså brukar ha ont direkt då han vaknar, så jag får väl stretcha massa idag och hoppas på det bästa! Annars så måste jag ringa till naprapaten och fara dit igen! Eller så blire vårdcentralen och rönkta ryggen! Det märks väl! Förhoppningsvis så blir det bättre och jag slipper det onda :O

Aja, nu ska jag till pysa.. Have a nice day!


Kyssssar

Av Ida Åkebrand - 9 november 2007 16:11

Haha yeeah, jag lever och mår bra.. typ haha! varit hos naprapaten nu, känns väl sådär i ryggen. men han sa att jag skulle vara öm ikväll och imorn bitti typ, sen skulle jag hålla på stretcha åså i helgen och om det inte blir bättre så skulle jag ringa dit =P Blev inte så mkt knäckande, för eftersom jag bara var femton så fick han inte göra nått med mig utan förälder. Knasigt, men han strechade och undersökte mig rygg iaf, och han hittade inget fel, bara att den högra rumpmuskeln typ inte jobbar ;S Så nu blir det att strecha rööven så fort jag får lite ont, sen om det inte blir bättre så kmr jag måsta åka till vårdcentralen och röntka ;O Men han sa att det oftast inte behövdes utan om jag typ går nån kort promenad och strechar och sätter mig rakt om det blir jobbigt i ryggen så ska det försvinna! Så vi får hoppas på det så jag slipper åka till vårdcentralen! :) Mjaa, hmz, minns inte riktigt allt han sa, men när jag var där kunde jag till och med böja ryggen så jag tog i golvet! Utan att det gjorde ont.. Det var grymt skönt! Men nu när jag prövade här hemma så gjorde det on igen ;O Jävla cprygg som det gör ont i efter 2 sek att jag har varit och stretchat och grejer! ;O Aja, får hålla tummarna iaf :)


puss&kramskumbanan

Ovido - Quiz & Flashcards