Alla inlägg under januari 2008

Av Ida Åkebrand - 8 januari 2008 08:21

Så var det morgon igen, jag vaknar och är lika trött som alltid. Jag verkligen hatara att kliva upp denhär tiden, men vad gör man inte. Har tur iallafall som inte hade nån bild idag, så jag kunde sova en timme längre iallafall.. Håller på värma upp plattången nu iaf, den borde vara klar nu, så ska skynda mig blogga sedan fixa håret. Blir att dra mössan över huvet idag för jag orkar verkligen inte hålla på fixa så jävla mkt.


Igår efter skolan så åkte jag hem med mamma och pappa, käkade satt vid datorn lite, ritade klart min bild och sedan klockan åtta följde jag med mamma och tränade. riktigt skönt faktiskt, ska fara till friskis på onsdag med martina och emelie också hade jag tänkt. Och idag ska jag efter skolan gå en sväng på stan för det är massa saker jag är sugen på att köpa! haha jaja, nu måste jag skynda mig.

Pusss.

Lots of love from ida

Av Ida Åkebrand - 7 januari 2008 17:29

Hihi, jag fick en jättekul utmaning av Marlene på bdb. Så jag tänkte jag kan ju slänga upp den här också, svara gärna =D


Du ska skriva fem saker om dig, en sak ska vara lögn.
Låt svenska folket gissa vilken som är lögn!


1. Jag var tjock i mina yngre dar.
2. På 5 år gick jag 4 olika skolor.
3. Jag är rädd för höjder.
4. Jag har aldrig åkt flygplan.
5. Min skostorlek är 37.5


Så, bara på´t folket , vad tror ni jag ljög om? ;)

Av Ida Åkebrand - 7 januari 2008 14:37

Mjaa, nu sitterjag på skolan. Har multimedia och jag slutar om hur länge som helst, halv fem sutar jag ju, så det är typ två timmar kvar, usch och fy. men ja, dagen har gått ganska snabbt ändå faktiskt, har varit aktiv, blev nästan klar på foto, har bara att lägga in ljud på min animation kvar, sedan är jag helt klar. Så det känns jätteskönt faktiskt. Och imorgon har vi sovmorgon eftersom att om man är klar med bilden har man inget att göra. Har ju två veckor på oss att bli klar, har kvar liitelite av perspektivet, men tänkte att jag kan ju ta hem det idag och göra klar så lämnar jag in den på onsdag då vi ockaå har bild. Så slipper jag kliva upp imorgon. Smart va? Det tycker jag iallafall, för sova, det gillar ida! haha. Menmen, ska träna ikväll klockan åtta med mamma i kvissle. Dom har öppethus där så nu när jag ändå inte har någon ridning längre så är det väl lika bra jag går och tränar där. mamma ska köpa ett träningskort där till mig, så kan jag träna där om jag inte orkar åka bort till svettis någon dag. Ska såklart fortsätta på friskis också, men ja, det är ju skönt att ha något nära också. Såå, det blir nog asbra! Hmm, vad kan jag mer säga.. Tro det inte är något viktig jag har att meddela er, håller på koda hemsidor nu som en tok. Är klar med uppgiften vi ha fått så jag kan skriva lite här. huhu vad busig jag är!

jaja, nu ska jag inte dryga ut dethär inlägget med massa tomsnack. Ni får hare så bra helt enkelt.

puss på er.

 Lots of love from ida

Av Ida Åkebrand - 6 januari 2008 19:28

Aaah, jagvet, dålig updatering av mig! Men jag gör så gott jag kan faktiskt. Har inte hunnit suttit vid datorn alltför mkt i helgen. Igårkväll så kom Sussie hit och vi kollade på matchen, JVM hockey, final mellan Sverige och Canada, sen precis i sista perioden gick vi ner till busshållsplatsen för att möta Oskar. Typ vid halv tio tiden ungefär. Såå, vi gick hem till mig och var sociala, snackade, kollade klart på hockeyn där Sverige tyvär förlorade i sudden, 2-3 till canada, illa illa! Meen ja, sen snackade vi mest bara och kollade på tvn. Såg american history x som gick på tv4 film gjorde vi också. Mjaa, vid halv tre gick Sussie hem, så vi la oss och sov och vaknade runt halv tolv idag för vi skulle in till stan för jag skulle köpa några grejer. Så klockan ett mötte vi Sussie här nere på gång och cykelvägen pch vi begav oss in till staden. jag köpte mig ett nitskärp på JC också letade jag som en tok efter en svart mössa utan något resultat. Men, det är bara påt igen tills jag hittar en, mamma tycktes ha sett någon på wedins så jag ska gå dit och kolla. Ska även köpa en sveamössa på mood. greeeat! Jaaa, sen gick vi bort på pleasure för jag skulle köpa töjningssmycken, men det var stängt så vi fick gå tillbaks.. Vi satt oss på Charm och fikade och bara snackade. Sen typ tjugo i fyra gick vi för Oskar skulle ta bussen hem klockan fyra.. Så vi sa hejdå till han och väntade in våran buss som kom kvart över fyra.

Sen då? Joo, vi traskade hemåt och jag satt mig vid datorn en stund, sedan var det mat, käkade och beställde tågbiljetterna ner till sthlm tills tokio hotel. 95 kr st, grymt billigt och bra! tyvär så vare bara biljetterna ner som va så billiga, så vi måste försöka hitta något till bra pris som vi kan åka hem med också, men det löser sig alltid!

Jaa efter jag hade gjort det, så ville nathalie att jag skulle följa med henne in till bommen och sola. Jag gjorde det och nu kom jag precis hem därifrån, blev riktigt brun så jag är nöjd nöjd nöjd. Jaa, men satt så ligger det till hörrni. Sitter och snackar med Eva på msn om resan åsånt också gör jag.


Och skolan börja imorgon. Usch jag är så himla opepp på att börja plugga åsånt igen, är ju massa efter så jag kmr få stå i som en jag vet inte vad! Kommer bli jobbigt känner jag på mig. men det är bara att bita ihop och köra gärnet. Ska verkligen försöka fokusera nu. Känns som att terminen som va var pissdålig, ansträngde mig inte alls och var hur oangagerad som helst, så de måste vi ändra på. Ska joba gärnet så att tiden går fort, ska träna som ett as också, så jag får kroppen tills Cypern i april! Haha wooosh. Jaja, jag är iaf huuuur peppad som helst på att få träffa alla i skolan igen, ha ju inte varit där på hur länge som helst känns det som. Nivet pga av ryggen och sjukdomar och allt vad det har varit. Haha menmen, så kan det gå iaf. Nu ska jag klicka vidare!

Puss på låret!


Lots of love from ida

Av Ida Åkebrand - 5 januari 2008 13:26

En ny dag med nya möjligheter. Eller något sånt. haha, igår så gick jag till sussie vid halv tre tiden och va med hon och Linda ett tag. eller, sussie va jag med hela kvällen, men Linda skulle till sin mormor så hon åkte 20 över 3. haha mjaa, vad gjorde vi då? När Linda hade åkt så... satt vi vid datòrn och kollade på nått? tror jag! haha, men iaf, sen åt vi, jag orkade inte gå hem så jag norpade mat från dom istället, haha, sen sjöng vi singstar. Wohoo, aslängesen jag körde de och jag ha velat kört de aslänge så nu äntligen! Jaa, sen försökte vi få tag på Jonna och Ricky men det var ju omöjligt, sen fick vi veta att dom va på nsk för Jonna hade träning, så vi väntade och efter en stund ringde dom. Så vi åkte dit efter att dom hade ätit och när vi kom satt dom och spelade the sims xP haha. Satt och kollade på det en stund men sedan spelade vi upp till bevis. haha asfult. Jag och Sussie vann iaf båda gångerna, yeeeah ! Seeen, gick vi ut och badade i kannibalgrytan, och jag sussie och jonna hoppade i snön och gjorde snöänglar, fyfaaan vad kallt det var kan jag lova! Ja, åkte hem vid.. elva tiden typ, för jonna skulle upp tidigt för hon har cup i Gävle idag. Så vi åkte hem, och jag satt mig vid datorn sen kollade jag på tokio hotel dvdn igen och sen somnade jag . huhu.

Bilder finns på http://theendofstory.bilddagboken.se . Yaap!


Mjaa, och idag då? Joo, jag vaknade vid elva, eller, klockan ringde då, måste sluta sova bort dagarna och det går ju faktiskt hyffsat. Så jag klev upp och duschade, satt vid datorn en stund sedan åt jag frukost/lunch och kollade på skidskytte. Går inge bra för svenskorna inte, fyfan! Menmen så kan det gå ibland. Och Oskar får jag inte tag på heller den dissarn, ska ringa nu och se om han svarar, annars får det väl vara. Haha mupp. Mjaa, sen ikväll är det ju juniorvm final i hockey, Sverige mot Canada elr USA, vet inte vilka som vann av dom, men det blir nog att se de . Spääännande ! Jaja, nu ska jag klicka vidare! Puss på rumpan.


Lots of love from ida

Av Ida Åkebrand - 4 januari 2008 13:10

Ooh, visst är jag väl duktig då, vaknade halv ett idag.. Eller, ja, klockan ringde tolv, men då orkade jag inte kliva upp så jag ställde om den till halv ett istället och klev upp mot min vilja. Yes, jag gick emot tröttheten och drog mig upp ur sängen. Usch jag är så trött så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jaja, just nu sitter jag och lyssnar på Tokio Hotel och längtar tills den 3 april. Huhu bara 89 dagar kvar nu, det är inte illa alls de eller.

Mjaa, idag skulle jag vara med Linda och Sussie hade jag tänkt, eftersom det inte blev något igår så hade vi ju sagt att det skulle bli idag istället, så det får väl bli det då. Ska slänga iväg ett sms till Sussie nu sen ska jag gå och äta lite frukost hade jag tänkt. Datorn dampade förut så jag va tvungen att stänga av den på knappen, det är inte bra alls de inte! Men vad gör man, den hade fastnat, så jag trodde jag skulle slå sönder något, så det var lika bra det. och, det är inge folk inne på msn, och på bdb är det dött, så det är lika bra att gå härifrån, känns onödigt att sitta här och inte göra nått alls.. Menmen, vi hörs hörni ;) PUSS


Lots of love from ida

Av Ida Åkebrand - 4 januari 2008 01:42

Idag har jag varit mycket aktiv!  Klev ju upp där vid ett tiden, satt vi datorn en stund och sedan hoppade jag in i duschen, väldigt skönt. Kändes som jag stog där hur länge som helst, men så när jag kom ut hade jag typ vart där en kvart. Haha så tokigt det kan bli. Men iaf, satt jmig vid datorn igen, och bestämde med Sussie att jag skulle vara med hon och Linda, och kanske Jonna och Ricky om dom inte va på Alnön. Så städade jag rummet, asduktigt, alltså, de såg förjävligt ut och nu är det asfint, applåder! Nä men iaf, Jonna och Ricky va såklart på alnön och dissade, men då tänkte vi att vi kan sjunga singstar själva UTAN dom, (för de va de vi skulle göra, sjunga singstar för jag ha tjatat så länge (A) haha ) men jaa, så käkade jag och fick veta att Linda inte heller kunde komma för hon hade ingen skjuts, Föööörjävligt säger jag, fan dra föräldrarna i håret och släpa dom ut till bilen och tvinga dom att sljutsa en. Det borde funka? elr? haha jaja.. Så det blev inget av, vi bestämde att vi skulle va med varann imorn istället, så jag gick över till Nathalie och va med henne och Linnea istället. Snackade och såg på She's the man. Alltså den filmen kan man aldfirg se för mkt av!

Och ja, nu ska jag se tokio hotel dokumentären, IGEN, och sen ska jag sova !


oooch just ja, en viktig sak att meddela. Oskar kommer till stan imorgon =D Det är nånting att nämna faktiskt. Haha, han är som han är den pojken! Så skulle han bo hos nån polare imorn, så kmr han antagligen hit på lördag, blir skoj att träffa han, ha ju inte gjort de sen lulekalaset och då blev de ju som det blev.. Men jaja, nu kmr han iaf och de ska bli aaaasbra att träffa han.

 pussss på er!

Lots of love from ida

Av Ida Åkebrand - 3 januari 2008 13:26

Wohoo, visst är jag duktig? Jag är vaken vid denhär tiden, haha great! Hade ställt klockan på halv ett, men då va jag så jävla trött så jag orkade faktiskt inte. Ställde om klockan och klev upp klockan ett istället.. Så jag klarade mig ju bra idag, fick inte sova längre än till ett ju, så det är asbra. Dock så fick jag ju inte vara vaken längre än till fyra, men jag blev vaken till typ halv fem, så det provet klarade jag inte. Men man kan ju inte begära allting av sig själv på en gång eller hur?! Jaao, så är det, hade iallafall tänkt hoppa in i duschen nu och sedan käka nånting, magen kurrar. Haha, så är det när middagen blir frukost och man inte äter nått annat på resten av "dagen", i mitt fall blir det ju natten. Men jag gillar inte att äta mitt i natten, då känner jag mig så jävla fet och snuskig. Hmmz vad har jag mer då? Joo, det snöar som fan idag, kollade ut genom fönstret förut och det var stora flingor, och många, som ramlade ner på marken här på klockarberget. Det är mysigt, men man blir mycket opepp på att gå nånstanns för då får man bara snö öööverallt och det är allmänt jävligt. Men jaja, jag vet ju inte vad jag ska göra resten av dagen så jag behöver väl inte bekymra mig än. Nu ska jag duscha.

puss på er.

Lots of love from ida

Ovido - Quiz & Flashcards